לגמור לאט

איך גומרים לאט?

אתמול ביקרתי בעמודים קודמים של הפורום הזה, וגיליתי שיש פה אנשים שמצליחים להחזיק בפנים למעלה מ15 דקות. אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אתם עושים את זה? אני, אחרי פורפליי, לא מצליח להחזיק יותר משתי דקות. אז נא לפרט טכניקות בהרחבה. (תרתי משמע)

יש כמה דרכים

אחת הבטוחות היא סיבוב שני. מתאים לך? שנית - אחרי הפור-פליי, אל תחדור מייד. תן לעסק להתקרר חצי דקה ואז תחדור. אם יש ירידה ברמת העוררות, אפילו ירידה קלילה, אז קשה יותר לחזור למצב הקודם וזה יתן לך עוד כמה דקות. שלישית - אם אתה לא במערכת יחסים קבועה - קונדום יכול לעזור. ואחרון - אם אתה במערכת יחסים קבועה עם מישהי שאתה באמת אוהב - תשכנע את עצמך שאתה לא גומר לפני שאתה מקבל סימן ממנה שאתה יכול. נגיד כשהיא אומרת לך שהספיק לה או שהיא גמרה או משהו כזה. לוקח המון זמן לתכנת את עצמך לזה. מדובר על חודשים. אם אתה באמת אוהב אותה וההנאה שלה חשובה לך ואתה יודע לדבר עם עצמך - זה אפשרי. נסה גם תנוחות שקשה יותר לגמור בהן. תנוחות שבהן לא אתה הוא הקובע את הקצב והעוצמה. נניח כשאתה למטה או כשאתה יושב והיא יושבת בחיקך (תנוחה מעולה לחיבוקים מגניבים).

פילוסקס

New member
בנוסף לכל מה שנאמר..

אפשר לתרגל את זה עם עצמך או עם זוגתך באפ היא בת זוג קבועה... ע"י עצרה למזן קצר לפני שאתה מרגיש את האורגזמה אם כי זה לוקח המון זמן לתרגל וניתן לעשות זאת ע"י אוננות(עם עצירה לפני).יש המון מאמרים בנושא..

לדעתי זה בראש.

אני מחזיק גם שעה ושעתיים ולפעמים גם מחליט לא לגמור בכלל כי זה הקטע הפחות חשוב מבחינתי. אני אוהב להתענג על הזיון עצמו ולהממקד בבת הזוג. כל הסיפור של לגמור זה עניין של כמה שניות בסך הכל. לא קרה לך במסעדה שאכלת ממש טוב וויתרת על הקינוח?

דנטל

New member
בגלל זה אתה שרמנטי

זה מה שתמיד הורס אותי. כל הזמן מדברים על לגמור. במיוחד נשים, שאצלן זה פחות נפוץ. אנשים שוכחים להנות מהזיון עצמו. כשעוד לא ידעתי לגמור, אף פעם לא הייתי ממורמרת מזה, כי אמרתי שאחרות בטח מחכות לרגע המיוחל שאולי אפילו לא יבוא, ואני בינתיים מסוגלת להנות מהחצי שעה-שעה עד שהוא גומר. היום כשאני כבר כן יודעת לגמור, אני בהחלט מודעת לזה שזה קצת הרס לי. למשל, כשהייתי מתוסכלת מהזיון ההוא שאיך שבאתי לגמור הוא החליף תנוחה. פעם זה לא היה קורה, ולא הייתי מתעצבנת כל כך כמו בפעם הזו. ולשאלה המקורית - למיטב הבנתי צריך לתרגל את זה, וחוץ מזה לאונן ולגמור לפני זה אמור לעזור.

../images/Emo45.gif אהבתי, ערס

גם החבר הנוכחי שלי אמר לי דבר דומה. הוא אמר שהמטרה שלו אינה לגמור אלא להיות אתי , כי לא האורגזמה, שנמשכת לכל היותר 10 שניות, היא העיקר ביחסי מין. אני עצמי למען האמת מייחסת לאורגזמות חשיבות רבה למדי, אבל בשנייה ששמעתי אותו אומר את זה, התאהבתי.

לגמור לאט

בעיון בדפים קודמים גיליתי שיש פה אנשים שמחזיקים מעמד דקות ארוכות ממש בפנים, ואפילו יותר משעה. אתם מוכנים להדליף איך אתם עושים את זה?

MOSHE 2 YOU

New member
האנשים פה-גומרים רק ב../images/Emo45.gif

לגמור לאט ,זה לא ממש מתאים,לחרמנים פה!!!!!!! לדעתי,פה,כולם!!!!!!!! גומרים ביד!!!!!!!! אבל, בכדי לגמור לאט,אתה צריך........ לזיייין יותר!!!!!! ואז,אתה מרוגש פחות!!!!!!! או, אם אתה ....רוצה להרשים!!!!!!! תחשוב בזמן הזיון על משהו אחר אפילו תתחיך לספור(בראש)עד 1000!!!!!!!!!!

לא יעלה על הדעת!

יש שיטה כזו אמנם לספור, לעשות חשבון, לחשוב על בריטניה וכו´, אבל לדעתי זו לא שיטה טובה. שלא תבין לא נכון - לפי כל הסימנים היא עובדה (לא ניסיתי) אבל כאילו מה הטעם? אם אתה בזיון, לדעתי עדיף לגמור אחרי שתי דקות ולא להתחיל לשנן את לוח הכפל. אתה בזיון בשביל להיות בזיון! להיות כל כולך בזיון. מה גם ששתי דקות זה נורמאלי לבנאדם מרוגש מאוד.

תודה, אבל

אלה שאמרו שהם פשוט מתאפקים פשוט לא הבינו את השאלה. אני שופך איזה דקה אחרי שאני נכנס וממש לא מצליח לשלוט בזה מה עושים?

Locke

New member
יש תרגיל שאפשר לעשות

שזה בעצם עובד על שרירי האגן ועוזר קצת להתאפק עם הגמירה. התרגיל הוא פשוט כיווץ ושחרור שרירי האגן, כמו שמכווצים כשלא רוצים להשתין. אני לא יודע בדיוק עד כמה שווה התרגיל הזה אבל שווה לנסות.

המצלם

New member
תנסה את הספר הזה

"הגבר הרב אורגזמתי" מאת : מאנטק צ´יאה ודאגלס משהו (לא קוראים לו משהו...
) הספר מבוסס על עקרונות סינים עתיקים לפתוח שליטה בהשהיית הפליטה ואף הפרדתה מהאורגזמה הגברית ובכך לאפשר ריבוי אורגזמות. לא בטוח שתצליח ליישם כל מה שנאמר בספר אבל ישנם כמה רעיונות מעניינים שיוכלו אולי להיות לך לעזר, כולל גם תרגילים מפורטים. אחת השיטות המעניינות שמוזכרות בספר, ולאו דוקא בהקשר של ריבוי אורגזמות - היא לחיצה על "נקודת מליון הדולר". זוהי נקודה שנמצאת קרוב לפי הטבעת (בספר יש הסבר מפורט ותרשים) ומעליה נמצא צינור הזרע. לחיצה בצורה מאוד מסויימת בנקודה הזו בעת שאתה קרוב לגמירה, עשויה להשהות את הגמירה ולעצור לגמרי את הפליטה. בהצלחה !

אהם

החבר הנוכחי שלי, שמצליח להחזיק מעמד כמה זמן שצריך (וצריך תמיד, לא?), ניסה להסביר לי איך הוא עושה את זה באמצעות הטנטרה. ת´אמת, לא היה לי כוח לשמוע, כי ממילא אני לא מסוגלת להבין את מנגנוני האורגזמה הגברית, ומה שחשוב לי אלה התוצאות, בלי קשר לאיך הוא מגיע אליהן. בכל מקרה, אני לא חושבת שהעצה "תנסה טנטרה" יכולה להועיל למישהו, כי (לפחות ע"פ בן זוגי) התרגיל הזה דורש יכולת מדיטטיבית גבוהה מאוד, שמפתחים לאורך שנים. אופס, נדמה לי שהוא התאכזב אז שלא הקשבתי, אז בפעם הבאה אשאל אותו שוב, אאזין בסבלנות ואכתוב כאן בפורום.

shant

New member
אוקיי

טעיתי כשכתבתי את זה כך, וואלה את צודקת, הייתי צריכה להרחיב קצת בנושא. בכל אופן, הכוונה שלי הייתה לכוון אותו גם קצת לתחום הזה... התירגול הטנטרי לא תמיד מחייב יכולות מדיטטיביות גבוהות, הכל תלוי בסוג וב"רמת" התרגיל. נכון שטנטרה זה תהליך, וזאת משום שטנטרה, בגדול, זאת דרך חיים...- אבל על זה בפעם אחרת. תקשיבי קצת לחבר- ותדעי...ותספרי...:) (אגב, אשריך שזכית!) אם מישהו ירצה הרחבה בנושא........

נראה לי שבפעם הבאה

אני אזום שיחה, ולו רק כדי להבין את הדברים שהם (כנראה) מרכיב מאוד בסיסי באישיותו של בן זוגי. עד כה, ידעתי שהוא זיון מהסרטים, ולא טרחתי לנתח את העניין

למעלה