לגל

לגל

מיטל היא חדשה בפורום... היא בקושי שבועיים... זה לא בסדר שתיתני לה כרטיסים..!

לגל (עוד סיבות)

זה ממש לא פייר....כי בפורום של ארץ נהדרת (ורק בישראל) יש ילדים שהם חודשיים שם ואפילו יותר ולהם לא נותנים....! תפעילי את השיקולים שלך לבד.....! יש עוד ילדים שהם פעילים בפורום ומגיע להם לבוא לצילומים... והיא גם ביקשה 2.....! לדעתי זה ממש ממש לא בסדר..אם תיכנסי לפורום של ארץ נהדרת תיראי שהיה שם ילד שרצה כרטיסים והוא היה מעל חודש ואמרו לו שהוא לא יכול להיכנס בגלל שהוא נחשב חדש. לדעתי את צריכה להוריד את מיטל. זה ממש לא בסדר!!!!!!!!!!

lishhhh

New member
אבל

אם מישו מהפורום גם ירצה אותם, ברור שהיא תיתן לו ולא למישו אחר....אם נשארים לה כרטיסים שלא משתמשים בהם אז זה לא מפריע שהיא תיתן אותם לאנשים אחרים!

greeneye

New member
דבר ראשון,

אני לא יודעת מה השיקולים של גל, אבל היא המנהלת, והיא יודעת מי פה ומי לא. דבר שני- אנחנו לא פורום ארץ נהדרת.

Yuvalenko

New member
ודבר שלישי - מי אתה בכלל שתגיד לה

מה לעשות? היא מחליטה, הכרטיסים שלה, מבחינתה היא מביאה את כל המשפחה שלה וכולם יכולים לקפוץ לה. לא שהיא תעשה את זה כי היא נשמה...
אבל ההערה שלך ממש לא במקום, היא לא חייבת הסברים לאף אחד. גם לא לי. טוב, לי כן, אבל זה רק כי אני משלם לה....

~*~gaL

New member
1. אני לא חייבת לך הסברים.

2. ברור שאם יהיה ביקוש של 15 כרטיסים ע"י חברי פורום יותר ותיקים, אני אתן להם את הכרטיסים. אני גם חושבת שזה דיי ברור למיטל. אבל השבוע לא כולם יכולים לבוא, אז בינתיים רשמתי אותה. ושוב, אני לא יודעת למה אני צריכה להסביר את עצמי בכלל. 2. מי אתה בכלל שתבוא לפה ועל ההודעה הראשונה שלך כאן תבקר אותי? אה, ושמעת פעם על מסרים אישיים? תחשוב על זה קצת.

kfm

New member
**לא ממש קשור** ../images/Emo42.gifשאלה לאיציק-

אתה....... אתה ה....... אתה הוא הזאתי עם הצחוק המעצבן שגורם למאות אלפי אנשים לחשוב שהם שמעו אזעקה ולרוץ למקלטים מדי יום שישי

kfm

New member
המממ..מוזר....כי

בצילומים ישבנו ליד מישו (שאולי זה רק אני, אבל הוא היה נראה די זכר) שכלזמן ניסה לצחוק ככה....וזה אפילו לא היה הצחוק שלו..זהיה נראה כאילו הוא עושה את זה בכוונה..

לוּבּה

New member
איציק הזה ישב מתחתי...

אם את זוכרת איפה ישבתי.. זה היה בערך קרוב אליי... ואני גם שמתי לב שהוא ניסה לצחוק כמו הצחקנית..

kfm

New member
אההה אז הוא ניסה לחקות אותה?!

הוא לא היה האמיתית????

ברור שאני לא האמיתי (כנסו)

אני ניסיתי לחכות אותה.... אני לא צוחק ככה באמת...

kfm

New member
אההההההההההה

אז אני חשבתי שאתה האמיתית ושכל פעם שאני שומעת תצחוק הזה ביום שישי זה בגלל שמישו עושה בכוונה כדי שישמעו אותו....... סורי לעדי מפורום אנ"ה

adig1

New member
יפה...

יש לי גם חקיינים... תעשה קריירה מזה, אולי תגיע לשולחן הפרשנים של ארץ נהדרת... או לתוכנית אירוח אחרת...

למעלה