לגיסתי

jolly

New member
לגיסתי ../images/Emo123.gif

היום, אני כבר יודע שזה נגמר. אחותך (אשתי) ואני נתגרש בוודאות. אך דווקא ממך דווקא את שהגדרת אותי כחבר הנפש הקרוב ביותר שהיה לך מאז ומעולם, דווקא את אכזבת אותי. תמיד כשרצית עזרה הייתי שם בשבילך, יום לילה חום וקור. מהיום שעזבתי את הבית ועד היום כשנה מאז אותו יום, לא טרחת אפילו לברר אם ניתן לגשר ביני לבין אחותך. לא עניין אותך, כלום, בשנייה אחת נמוגתי, הפכתי מגיס אהוב לשנוא נפש. יקירתי, לכל מטבע שני צדדים, בסיפור שלנו אין אשמים, היתה גלישה איטית ובטוחה לכיוון פירוד. את הצד שלי לא שמעת, הוא כבר לא רלוונטי, אנחנו לא במשפט, אני לא על כס הנאשם ואת לא על כס השיפוט, אך בכל זאת הכרנו כ 9 שנים, האם, ולו למראית עין לא יכולת להרים אלי צילצולון ולשאול אפשר אולי לעזור ? אפשר אולי לגשר בין שניכם ? רק היום הבנתי, גיסתי היקרה אחד בפה אחד בלב. גיסך היה טוב לעזור לך בכל מה שקשור בתיקונים לבית, ברישום שמך באתרי הכרויות גם ב 01:00 לפנות בוקר, בנסיון לחלץ אותך משטויות שעשית על הכביש, בגישור בינך לבין הוריך, בבחירת הבית אליו עברת. אך מרגע שגיסך לא היה שם כדי לספק לך עזר, הוא כבר לא קיים. "תודה" גיסתי, תודה על היחס החם . מאחל לך חיים מאושרים, ומקווה לראותך רק באירועים נדירים כגון בר מצווה לבני או גיוסו לצבא. מעבר לכך, לא רוצה יותר לראותך לעולם

למעלה