לגיל מור

Petrucci-jr

New member
לגיל מור

דבר ראשון מתשיך החרוזים זה מצחיק דבר שני מאיפה הידע הזה על כל הסאונד ואלקטרוניקה

gil_mor

New member
לפטרוצ´י הצעיר

דבר שני-יש אנשים שהחיים שלהם זה להיות אלוהים בטכניקה, יש אנשים שהחיים שלהם זה להכיר כל גיטרה שיצאה, ויש אנשים שהחיים שלהם זה סאונד. בלהקה שלי עשינו(ואנחנו עדיין עושים, חלקית) יםcover-וכשאתה מנסה לחקות את הסאונד המקורי(והתרכזנו בפינק פלויד במשך זמן לא קצר), אתה מגלה שדיויד גילמור(הגיטריסט שלהם), יודע לעבוד עם סאונד, ואז אין לך ברירה אלא ללמוד לעבוד עם סאונד(כי היתר אצל פינק פלויד לא ממש קשה). ובמקרה שלי, אני פשוט אוהב את זה, זה התעסקות וזה כיף. ובאלקטרוניקה אין לי מושג בגרוש, אני בקושי יודע מה זה RMS, מה שאמרתי לך זה רק מנסיון(של איש קטן ומגבר קטן מדי). דבר ראשון.. אני שם לב כאן לניגוד אינטרסים כולל בין funckbass לפטרוצ´י הצעיר.. ומכיון שאני סכסכן מטבעי.. אני אשתדל לעצבן את שניהם גם יחד. אז להלן - סוף ההודעה המחתרתי שלי. את ההודעה הזאת ללא חרוז אני אגמור. funkbass את העצמות שלי ישבור. פטרוצי´ הצעיר ישיר לי שיר מזמור. ואני מי אני מה אני? סתם אחד גיל מור.

funkbass

New member
בסופו של דבר

הכל נופל על סאונד ...... אין יותר חשוב מזה ..... וגם כל הטכניקות ... הם קשורות לסאונד שאתה רוצה להוציא מהגיטרה/בס/סקסופון/קלידים/תופים .... גיל מור החמור תשתדל בסקס לא מהר לגמור ב msn קשר צור נדסקס על סאונדים להקות and more ניסיתי

gil_mor

New member
לא לגמרי,אבל יותר ממה שאנשים חושבים

זה לא נכון להגיד ש ה כ ל נופל על סאונד.. יש דברים נורא חשובים כמו מלודיות יפות וקצב טוב והרמוניה בין הכלים, אבל- את זה כולם יודעים, אתה לא תשמע אנשים אומרים:"עזוב, בשביל מה להתעסק עם קצב, או "אז מה אם אני מנגן Am והוא Amaj, זה נשמע טוב ביחד". אבל מצד שני, אני שומע מאנשים: "עזוב אותך, כל עוד יש דיסטורשין זה סבבה" אולי חוץ מג´זיסטים שלא משתמשים לא בדיסטורשן, ולא באפקטים יקח האופל את כולם..-סתם, לא להעלב, זה בצחוק, כולם יודעים איזה סאונד מעולה יש לגיטרות נפח.. ככה שהן לא צריכות אפקטים. ולסיכום, יש לך כשרון טבעי בתור משורר שירי סומסום, המשך כך! היה נשאר וישאר חמור על החתום דיויד גיל מור

למעלה