גוליית בדוק היה שומע מלמסטיין
T the mnm factor New member 1/5/07 #40 גוליית בטח שמע את הGentle Giant מריה הבתולה שמעה מוניקס סקס רחב הזונה שמעה beach boys ישו שמע את הפסקול של sin city וכולם ישבו ביחד ושמעו את היהודים
גוליית בטח שמע את הGentle Giant מריה הבתולה שמעה מוניקס סקס רחב הזונה שמעה beach boys ישו שמע את הפסקול של sin city וכולם ישבו ביחד ושמעו את היהודים
נ נוןעומר New member 1/5/07 #46 ישו היה שומע Testament וגם אברהם אבינו ומשה רבינו - אבל רק את האלבומים המוקדמים.
E eran377 New member 30/4/07 #23 נצל"ש - תמונות קצת יותר נורמליות של הציוד השגתי בטריות למצלמה (סוף סוף ) והנה קצת תמונות באיכות נורמלית של הציוד העדכני, רק מצטער על הגודל
נצל"ש - תמונות קצת יותר נורמליות של הציוד השגתי בטריות למצלמה (סוף סוף ) והנה קצת תמונות באיכות נורמלית של הציוד העדכני, רק מצטער על הגודל
E eran377 New member 1/5/07 #29 ... הפדאל בורד כמו שאתם רואים לא מלא עדיין, אבל יש כמה דברים חדשים וכמה דברים שעפו. חיכיתי שהמגבר יגיע בשביל להתחיל למלא אותו... אני יודע מה אני רוצה, עכשיו הגיע הזמן להתחיל לבחון את הפדאלים שיתאימו למגבר
... הפדאל בורד כמו שאתם רואים לא מלא עדיין, אבל יש כמה דברים חדשים וכמה דברים שעפו. חיכיתי שהמגבר יגיע בשביל להתחיל למלא אותו... אני יודע מה אני רוצה, עכשיו הגיע הזמן להתחיל לבחון את הפדאלים שיתאימו למגבר