לגור לבד ולהתמודד

BellA עלמה

New member
לגור לבד ולהתמודד

אז עזבתי את הבית התחלתי ללמוד אבל הדברים לא הולכים חלק כפי שהייתי רוצה מבחינה תזונתית אני ממש לא שומרת והשמנתי חברתית עדיין קצת צולע לא חשבתי שיהיה ככה
חוץ מזה שאני גם חולה

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך על המהלך
כשאדם מבצע שינויים בחיים- בייחוד כאלה- הוא לא יכול לצפות מראש איך יתנהלו העניינים אחרי שהשינוי יבוצע. עצם ההפנמה של העובדה הזו הופכת את המציאות לקלה יותר (או פחות קשה) ונגישה יותר להתמודדות.. ההתעסקות במעבר דורש ממך אנרגיות, וטבעי שהם יקשו עלייך בתחום התזונה והחברה. אני מאמינה שעם הזמן את תעלי על הגל בחזרה. בינתיים, נסי להיות חסכונית באוכל- זה כבר יאלץ אותך לקנות מזון בריא יותר
(פירות, ירקות, לחם, קטניות ודברים נוספים שדורשים בישול.. מים במקום משקאות מוגזים\קלים.. פחות נשנושים..). ובקשר לחברה- קבעי לעצמך שעות מנוחה במשך השבוע, תאלצי ת'עצמך לצאת בשעות האלה מחוץ לבית, וחיי החברה יתאוששו עם הזמן :) אמממ.. ובקשר לזה שאת חולה- אני לא רופאה. רפואה שלמה!
סתם. קחי ויטמין C..

העיקר שתרגישי טוב ../images/Emo184.gif

האמת שכבר שבוע שעבר כשהזדמן לי להגיע למחשב כתבתי לך תגובה וזה נמחק ולא הספקתי לכתוב שוב, אז מתנצלת על התגובה המאוד מאוחרת: לפעמים הדרך קצת עקומה ומרגישים מעין חוסר ביטחון והרגשה של שום דבר לא הולך, אבל אם תסדרי לעצמך את המחשבות ותגדירי לעצמך מה טוב לך כן כרגע לעומת מה שלא טוב, תראי שהדברים די מתאזנים בסופו של דבר, וגם את מה שלא טוב תמיד אפשר לתקן, תנסי להעלות רעיונות עם עצמך ואפילו פה בפורום איך אפשר לטפל בכל מה שהוא לא טוב מבחינתך. בהצלחה

למעלה