אהבה פתאם היא מציפה
New member
לגור איתם
שוב שלום לכם, לפני כשבועיים שלושה נכנסתי לפה לשאול על המפגש הראשון עם הבת שלו בת ה-8... אז רק לשם עדכון, היה אחלה מפגש, ונוצרה בנינו כימיה טובה ונעימה. היא ילדה מקסימה וחכמה ואני יכולה להמשיך ולהרעיף עליה סופרלטיבים בלי סוף....אחרי הכל היא תוצר של האיש שאני אוהבת
אז
הקשר בנינו רק ממשיך לצמוח, ולמרות שכבר מזמן רצינו לעבור לגור יחד, דחינו את העניין למען הילדה. בשבוע שעבר בנזוגי החליט לחלוק עם הילדה את ההחלטה לעבור לגור יחד, והיא אמרה שהיא אומנם אוהבת אותי, אבל לא תשאר לישון וגם הביעה חשש שהם לא יפגשו בלעדי. כמובן שחשוב לי שהיא תדע שאין לי כוונה להתקרצץ על כל המפגשים שלהם, ומן הסתם לתת להם להנות ולהמשיך להיות רק הם. כשבתוך זה חשוב לי גם להמשיך ולפתח את הקשר שלי איתה... כל מי ששאלנו לעצתו דיבר על "לעשות את זה לאט" מה זה אומר ה"לאט" הזה? איך מקלים עליה את הכניסה שלי לבית שלה? איך עוזרים לה להבין שאני הכי שבעולם רוצה להיות חברה שלה? איך גורמים לה להרגיש שאני איתה ולמענה?
שוב שלום לכם, לפני כשבועיים שלושה נכנסתי לפה לשאול על המפגש הראשון עם הבת שלו בת ה-8... אז רק לשם עדכון, היה אחלה מפגש, ונוצרה בנינו כימיה טובה ונעימה. היא ילדה מקסימה וחכמה ואני יכולה להמשיך ולהרעיף עליה סופרלטיבים בלי סוף....אחרי הכל היא תוצר של האיש שאני אוהבת