לגור איתם

לגור איתם

שוב שלום לכם, לפני כשבועיים שלושה נכנסתי לפה לשאול על המפגש הראשון עם הבת שלו בת ה-8... אז רק לשם עדכון, היה אחלה מפגש, ונוצרה בנינו כימיה טובה ונעימה. היא ילדה מקסימה וחכמה ואני יכולה להמשיך ולהרעיף עליה סופרלטיבים בלי סוף....אחרי הכל היא תוצר של האיש שאני אוהבת
אז
הקשר בנינו רק ממשיך לצמוח, ולמרות שכבר מזמן רצינו לעבור לגור יחד, דחינו את העניין למען הילדה. בשבוע שעבר בנזוגי החליט לחלוק עם הילדה את ההחלטה לעבור לגור יחד, והיא אמרה שהיא אומנם אוהבת אותי, אבל לא תשאר לישון וגם הביעה חשש שהם לא יפגשו בלעדי. כמובן שחשוב לי שהיא תדע שאין לי כוונה להתקרצץ על כל המפגשים שלהם, ומן הסתם לתת להם להנות ולהמשיך להיות רק הם. כשבתוך זה חשוב לי גם להמשיך ולפתח את הקשר שלי איתה... כל מי ששאלנו לעצתו דיבר על "לעשות את זה לאט" מה זה אומר ה"לאט" הזה? איך מקלים עליה את הכניסה שלי לבית שלה? איך עוזרים לה להבין שאני הכי שבעולם רוצה להיות חברה שלה? איך גורמים לה להרגיש שאני איתה ולמענה?

n o g a1

New member
הילדה של בן זוגך

כנראה , פוחדת פחד טבעי לחלוטין לאבד את אביה. מילים ואמירות בעניין לא ממש עוזר לה . זה משהו חזק מתחום הרגש. כפי שאמרת , הזמן יוכח מעל לכל ספק שאין אכן בסיס לחשש . רק כשאמירות אלו עומדות במבחן המציאות , פעם אחר פעם , הילד מצליח (גם מבוגרים) להרפות... ואז לעיתים שוב עולה הפחד , שוב בודקים ...כך לסירוגין. יחד: את והיא תלמדו לבנות לעצמכן את הקשר המיוחד שלכם , זה לוקח זמן , זה תהליך. את מקסימה
את כזו , כי את באה ממקום כל כך טוב וממקום כל כך אוהב. רק טוב יצא... בהצלחה!

ערסlight

New member
תרגיעי

לדעתי... את מעורבת מדי. היא לא צריכה חברה בגילך, היא לא צריכה אמא אחרת, החחירה של אבא שלה לא מחייבת אותה, בקיצור... את מוצפת ריגשית וכנראה כן מתקרצצת. "תוצר של האיש שאני אוהבת..." . - נשמע מדאיג [לדעתי... את מפחידה אותה ובצדק]. זה אומר שאת בהקצנת רגשות וכמו שאת מתלהבת כעת, בפסיעה קטנה גם תעברי לצד השני. יחסים בין ילד ומבוגר דומים ליחסים בין שני מבוגרים. צריך שניים שרוצים ומתיישרים לפי הפחות. מה רע ביחסים עניניים ונעימים?

../images/Emo12.gif

תרשה לי לא להתייחס לתכנים, אלא לדרך ההבעה התוקפנית משהו שלך. לא נעים לי..וגם אם( רק אם) רצית לתת לי טיפ..לא הצלחת להעביר אותו. ביזבזת מילים לחינם.

ערסlight

New member
מרשה לך בכיף.

אני כותב את מה שבא לי [אני לא עובד אצלך] ואת תעשי מה בא לך או מה שאת מסוגלת. ולמה אני מגיב? נראה לי ששווה לך לקרא כאן בדף הזה את השירשור "לעוץ עיצה" של נוגה. [וממש לא חובה]

ערסlight

New member
להתבגר

זה בין היתר לוותר שמישהו ילעס לך את האוכל לפני שהוא מכניס לך אותו בזהירות לפה. אבל... מי שמתעסק בעטיפות ולא במהות ובמקום לקחת... נעלב. ממילא גדול עליו.

עניין של סיגנון

גם אם אומרים את ה"אמת שלך"..לגיטימי אפשר לומר במילים אחרות שיעבירו את המסר כדי שיקלט, אחרת מה הטעם?

צודקת...

הוא לא ממש כתב לך..לא בטוח אפילו שממש קרא אותך.. תיכף יגיעו אלה עם הפונפונים להריע לו..את מה שהוא צריך הוא לא מקבל ממך.. חכי.. תיכף זה יגיע.. ואת.. אחלה גישה יש לך.. אני בטוח שתצליחי.. כמו שאמרה לך נודניקית תהיי פשוט את..

../images/Emo192.gif שאלה למאותגרת כמוני

מדוע בכל פעם שאתה מרגיש צורך להתנגד לערסי אתה גם משחיל בקטנה ל"אלה עם הפונפונים"? למה לא תיתן קרדיט למי שמסכים איתו, או לא מסכים איתו, שהוא מגיב לתוכן של הודעה ספציפית ולא לגופו של כותב? אתה כבר מזמן לא מגיב לתכנים אלא לאדם. זכותך המלאה, רק שאם על אגרסיביות או הקטנת אחרים אתה מלין, אז גם לך לא חסר.

למעלה