לגור איתי

מאמי תקרא לכלבה שלך

עדיין לא החלטתי איזה סוג דיקטטור אני רוצה להיות, אני אשתדל ליידע אותך כשאחליט. ובכל מקרה, אם באמת כל מה שרצית היה להעמיד את לקשמי על טעותה - ובכן, עשית זאת. לקשמי החכימה, כולנו החכמנו, ובזה זה נסגר.

Mיקי_

New member
הלוואי לכל פורום בתפוז

הייתה מנהלת משקיעה כמו חציש... אם זו דיקטטורת מחשבות, אז אני לא יודעת מה בדיוק עשה סטאלין... וכמנהלת בפורומים אחרים, אני יכולה להסכים עם חציש "מאמי תקרא לכלבה שלך" קצת כבוד לאנשים שתורמים מזמנם ממרצם ומהידע שבידיהם למענך ולמען הקהילה הזו. חוצפן.

mipo

New member
על איזה מס אתה מדבר?

אין שום מס על משכנתא. אמור להיות לך הון ראשוני של לפחות 10 אחוז מערך הדירה אותה אתה מעוניין לרכוש כדי שהבנק יאשר לך משכנתא מלכתחילה. וחוץ מזה, מניין לך לדעת כמה אני מרוויחה? אני חושבת שזה יפתיע אותך לשמוע, אבל יש אנשים שבהחלט מסוגלים לחסוך עד גיל שלושים כחמישים אחוז מערך דירה, ואז התשלום החודשי הוא אלפיים ש"ח, שזה אפילו פחות ממה שאתה משלם... ואני גרה בדירת שלושה חדרים חדשה ויפה.

mipo

New member
בדיוק 30...

אבל אפשר לקבל משכנתא בכל גיל. פשוט העיניין עם גיל שלושים (או חתונה) הוא שבמצב הזה את זכאית לסכום של בין שישים למאה אלף ש"ח בריבית קבועה של כחמש אחוז. העניין הוא, שכיום ניתן להשיג ריבית אפילו יותר מזה מהבנק, בלי להיות תלויים בחסדי המדינה. את ה"זכאות" (שתיארתי למעלה) את יכולה לקבל שלושה חודשים לפני גיל שלושים. בהצלחה!

למעלה