לגוון קצת את הפורום

ליאורט1

New member
שאלה על פסגות - Top of the world

שלום, כשאתם מעפילים לפסגה כלשהי או אפילו בטיפוס בדרך האם אתם מרגישים איזשהי התרוממות רוח? אני לא יודע אם זה בגלל הפסגה עצמה או ההרגשה של ההישג שבהגעה אליה או כל דבר אחר אבל כשאני מטייל בהרים מצב הרוח שלי משתנה לחלוטין אני מרגיש בהיי מטורף. סתם לדוגמא, כשאני מטייל ביער אז אני ממש לא מרגיש את אותו הדבר, כנראה שאני בן אדם של הרים... עוד מישהו/י חולקים את אותה התחושה? אולי יש איזה הסבר כלשהו? סתם, משתף...

maz

New member
איזה יופי של תמוונה ../images/Emo45.gif

כנראה ההנאה מההישג ביחד עם נוף פנורמי שיש רק בפסגות נותן את התרוממות הרוח שיש רק בראש ההר התמונה המצורפת צולמה מראש הר לא גבוה במיוחד בשמורת אדירונדאק בצפון מדינת ניו יורק. הטיפוס אליו לקח בערך שעה דרך יער שרק בסופו יש סלע חשוף עם הנוף המרהיב הזה

chingoya

New member
דווקא כן

אני הרגשתי התרוממות במצב ברוח כאשר סיימתי להעפיל לפסגות בנ"ז... זה כנרא הרמת האדרופינים במוח שעלתה עם הפעילות הגופנית בטיפוס (זה גם קורה לי עם רכיבה באופניים) וגורמת למן שמחב כזו..אני באמת זוכר שהיו פסגות שלאחר שהעפלתי אליהן הרגשתי כמו מלך העולם.

kogawa

New member
גג העולם

נקודת תצפית בגבול נפאל סיקים בצל הקאמצנגונגווא (ההר השלישי בגבהו בעולם), ממנה רואים בפנורמה את האוורסט, הלוטסה, הפריטסה, המאקלו, הקאמצאנגונגווא והאחיות הטיבטיות במבט אחד. מביטים בו חבר וכלבה בשם עישנתי שהצטרפה אלינו וקיבלה את שמה מהשנטי של טיול בהרים ועם פעולת חברי בעת מתן השם.

kogawa

New member
K3

אם ה-K2 הוא השני בגבהו, אזי לקמצנגונגווא קראתי K3 זוהי פסגה נהדרת, וכמו כל הר ענק הזריחה עליה היא זמן רב לפני הזריחה בעמק ממלכת סיקים

tamax

New member
פשוט מדהים

תמונה מעולה מכל ההיבטים. נוף מקסים, קומפוזיצה מעולה והעברת המסר "גג העולם". אהבתי גם את השם של הכלבה

kogawa

New member
האזנגטה בפרו

טרק רגלי או רכוב של 5 ימים מסביב לאזנגטה בדרום פרו, הכולל מעבר פס ב-5000 מטר, אגמים כחולים ומעינות חמים ולמות ואלפקות וגוואנאקו וקונדורי ענק ואנשים חביבים.

יש לי אחד בשבילכם

טוב, יש הרבה, אבל זאת תמונה שאני אוהבת במיוחד. Annapurna South, ככל הנראה. וסליחה על הרזולוציה הלא מוצלחת, אני פשוט לא בבית וזה מה ששמנו ברשת.

למעלה