לגוון קצת את הפורום

ליאורט1

New member
לגוון קצת את הפורום

בשיטוט בפורום הגעתי לתחרות התמונות שהיתה כאן בעבר ובאחת התגובות נכתב על ידי יונתן משהו בסגנון "עזבו אותכם מתחרות הכי כיף לראות תמונות". אומנם זה חיקוי של פורום אחר אבל אני אציע בכל זאת בפורום ניו זילנד בלמטייל בכל סופש נושא אחר וכולם מעלים תמונות שקשורות לנושא הזה, בלי תחרות, סתם בשביל הכיף. אז אתם יכולים להגיד, אם אתה רוצה לך לפורומים של למטייל, אבל אני מעדיף להישאר, הפורומים של תפוז הרבה יותר טובים. אז אפשר לעשות משהו כזה אצלנו, או כל רעיון אחר שיהפוך את הפורום למשהו קצת יותר משאלות ותשובות. אני לא ממש שופע רעיונות אבל בטוח שיש כאן אנשים יותר פוריים ממני(בנושא הזה!:)). שיהיה סופש נעים...

sela v

New member
רעיון נחמד

יש לך רעיון לשרשור התמונות הראשון? לי יש רעיון, שאני לא יודע כמה הוא קל לביצוע, וזה לערוך שרשור שבועי/חודשי אם מישהו מהפורום שמטייל באיזה מקום בעולם, אפשר לעשות את זה דרך הצ'ט או בפורום עצמו בשרשור מיוחד. יש מתנדבים?

ליאורט1

New member
אתה מתכוון ש

מישהו שמטייל יעלה את הרבה תמונות על מקום מסויים? נראה לי שזה טיפה בעייתי, א. להעלות הרבה תמונות לוקח הרבה מאוד זמן ב. יגמרו בסוף התמונות נראה לי עדיף למצוא איזה נושא יותר מחודד שכל אחד יעלה מעט תמונות ולא את ישפוך כל מה שיש לו ואז ישאר לנו מלאי להרבה זמן. קשה לי לחשוב על משהו עכשיו, אבל נקווה שמחר כבר יהיה משהו למישהו

sela v

New member
לא התכוונתי להעלות את הנושא

אלא להשתמש ברעיון שאתה הבאת, ומממממ.... מה אפשר לחשוב לשרשור הראשון? הנה רעיון, נוף (עם דמות או בלי דמות) על/מראש הר.

ליאורט1

New member
אישלג היהודי הראשון על MT. TAZMAN

התמונה היא מאיזשהו מדף מתחת לפסגה של Mt. Tazman, ההר השני בגובהו בנ"ז, נשארתי על הפסגה לבד עם מישהי וכשחיכינו למסוק בשביל להעביר את הזמן בנינו איש שלג והנה הוא

froggirl

New member
יש המון נושאים

אני התחלתי את דרכי בפורומים בדיוק בפורום שליאור מדבר עליו וזה באמת נחמד להעלות תמונות ממקומות שונים בנושאים שונים אבל אפשר גם להעלות נושאים שונים בלי תמונות- כמו למשל: מהי הבירה הכי טעימה (וזה יהיה כאן בפורום כלל עולמי) וכו' וכו' דווקא בתחום הזה אני מאוד פורה אם אתה רוצה אני מוכנה לשלוף שאלות מוזרות ומעניינות שקשורות לכל העולם ולכל מי שטייל מה דעתך, סלע? (ד"א יומן מסע אירלנד עדיין בכתיבה - אני מארחת הסופ"ש ידיד שלי מאוסטרליה - אבל מבטיחה להגיע לזה ולשלוח לך)

jeshu

New member
דבר נוסף שכתבתי אז זה שיכול להיות נחמד להעלות תמונות של נושא קצת פחות נדוש (מתמונות בע"ח למשל).נושא כגון "תחנות רכבת" יכול להיות מעניין.ואני יכול לחשוב על עוד מלא נושאים.

sela v

New member
בו נשאר

השבוע בנושא פסגות ההרים, ושבוע הבא תחנות רכבת. עוד נושאים? אתם מוזמנים לעלות אותם פה.

shaishoo

New member
טוב נהיה פטריוטים

אומנם לא פסגה..אבל גם מצוק נחמד נחשב לא ? חברי הטוב אבי מתחת לארבל על מצוק ליד נחל צלמון

shaishoo

New member
ולמקום שונה

אומנם לא נוף מושלג... הדרמתי לנחל משמר...מקום מדהים טיול שבת חביב למדי ואני בטוח שתסכימו שנוף מדברי הוא מדהים !

jeshu

New member
התמונות לא זמינות כל כך וגם סורק אין לי זמין כרגע... ברגע שיהיה.

ליאורט1

New member
בעד בעד בעד לגמרי

זאת היתה הכוונה שלי שהעלתי את העניין נושאים כאלו ובכלל לדעתי כדי להוסיף עוד כל מיני דברים שיעוררו את הפורום למשהו שמעבר לשאלות ותשובות, יש פוטנציאל...

Yo-man

New member
מאיזו נקודה צולמה התמונה ?

אמנם הייתי שם מזמן, אבל אני ממש לא מזהה את הנקודה ממנה מצולמת התמונה. (והתמונה של טורונג פאס מדהימה)

tamax

New member
../images/Emo26.gif

הסבר נוסף תוכל למצוא
כאן

Yo-man

New member
ולחשוב שבכלל לא הכרתי את המקום

ממש מרגיז. עכשיו אני אצטרך לחזור לשם יום אחד !!!

למעלה