לגברים שבינכם!!!!!!!!!!!!!!! H-)

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoly

New member
ואולי אפשר אחרת...

מכל המילים אפשר לחשוב טיפה אחרת? ויש ביננו הגברים, שמאוד, אבל מאוד, היו רוצים נפש תאומה, הבנה הדדית כמעט עיוורת, רצון לחלוק יחדיו כל נושא, כל נושא, שבעולם ויש ביננו שרומנטיקה כן משחקת תפקיד, ומילים יכולות לחמם את שני הלבבות, ויש ביננו שהיו נותנים המון לפני שהיו לוקחים מעט...

bluewater

New member
תגובה מטופשת ולא עניינית בכלל!!!! H-(

אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על נשים! באמת שלא מתאים לך ``בת קול``!!!

yoly

New member
היי מעט סבלנות וסובלנות...

מה שבת קול אומרת מעיד על נסיון מסוים. יכול להיות אפילו קצת שלילי, אבל לעיתים יש מהגברים ומהנשים שאוהבות לשחק ומידי פעם אפילו מעדיפים להחליף מהר את הצעצועים...

בת-קול

New member
הסבר!! הסבר!! :cool:

מה שבת-קול אמרה היה בחיוך לשאלה ``מה הם גברים`` ``ילדים, ורק הצעצועים משתנים`` וזה לא סוד שהם איפה שהוא ילדים, שאוהבים פינוקים. לא נסיון, לא משחקים, סתם תגובה (שניסתה) להיות מחויכת והסתבכככהה :cool:

blue love

New member
בת-קול

גברים באמת אוהבים צעצועים.. אבל תאמיני לי...אנחנו מעדיפים לשחק עם צעצוע אחד ולא להחליף... מחליפים צעצועים רק שנמאס לשחק עם אותו צעצוע.. ואם נימאס לנו...כנראה שזה בגלל שהצעצוע כבר לא מלהיב כמו שהיה בהתחלה.. תחשבי על זה... blue

yoly

New member
בת קול...

הכל בסדר, הבנו ואנחנו מבינים אותך... לילה טוב.

bluewater

New member
בלו-לאב:חשבת פעם להיות מנהל הפורום?

כי נראה לי שזה מה זה בול עליך! אתה פשוט מבין את הדברים...!

bluewater

New member
יולי....................... H-)

קודם כל אני מאמין שאנשים פה מדברים מהלב ומה שהם כתובים פה זה באמת מה שהם מרגישים... ובקשר לתופעה שציינת אז אני רוצה לחדש לך משהו:גם לכן,הבנות, לא חסר... היתה פעם מישהי לחבר שלי שהם היו בקשר שבועיים...היא כל הזמן התקשרה אליו ורצתה להיות איתו 24 שעות... אבל פתאום,בלי התראה,היא מתקשרת אליו ואומרת לו שלא נראה לה כל הקטע הוא שאל אותה למה והיא פשוט לא יכלה לתת סיבה אחת מוצדקת.היא פשוט אמרה לו שזה לא זה... אנחנו לא ברזלים...אנחנו יצורים מלאים ברגשות מעורבים ולפעמים אנחנו לא הכי סגורים על עצמנו..קשה לנו לדעת מה אנחנו באמת רוצים... איילת,את מה שאנחנו מרגישים כלפי מישהו היום זה לא תמיד יהיה תקף לגבי מחר...זה נראה לך קצת אכזרי ודבילי אבל אלה החיים.

yoli

New member
בלו בלו!

כן זה אכזרי בעיניי אבל אני אתמודד... וכן גם לנו יש תיסכולים לא קטנים ותיסבוכי נפש...

לנשים שביניכין

היי איילת כל אחת/אחד צריכה וחייבת להפעיל את החושים שלה לפחות בשלבים הראשונים של הקשר, בעניין זה אין ביטוח ויש לא מעט צביעות, וצריך לפעמים לתת לתחושה להוביל אותך, אני מאוד לא מסכים עם אלו הטוענות שזה שהיא שכבה איתו ביום הראשון או השני זה מה שהשפיע על ההמשך, ואם היא היתה שוכבת איתו אחרי חודש וגם אז זה היה מסתיים אז זה כן בסדר ??? אפשר גם להסתכל על זה באופן הפוך שהיא שכבה איתו ביום השני וזה רק חיזק והעמיק את הקשר בניהם, בעניין זה מרכיב הזמן אין לא חשיבות גדולה החשוב הוא שהרגשתך טובה ושאת חשה שזה הכיוון הנכון, עד כמה שאפשר במצב הנתון הזה, מכוון שאנו יודעים שגם במערכות יחסים שנמשכות חודשים ושנים אין לנו את הביטחון המלא שזהו זה.

למעלה