לגברים שבינכם!!!!!!!!!!!!!!! H-)

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
לגברים שבינכם!!!!!!!!!!!!!!! H-)

אני מתחננת מתחננת שמיהו פה יסביר לי את הראש שלכם איך מאיפה אתם מדברים? מהשכל? מה קורה פה? הינה כמה מקרים בשרשרת איך אתה יכול להגיד למישהי שאתה מאוהב בה, שהזדיינים בפגישה השניה, שקנית לה ויברטור שיהיה לה טוב, עזרת בדירה, התקנת קו טלפיון הרעפת מילים, היא נתנה לך הכול השקיעה בך ולפני ארבע ימים אפילו הבעתם רגשות ממש אחד כלפי השניה... והיום שלושה ימים אחרי היית בשמירות בצבא ו``חשבת`` (מה שכנראה לא קורה לך!!!) שאתה וחברה שלי ``לא מתאימים`` הסבר פה למישהו יש?!?!!??!?? לחילופין מה הקשר לבין זה (אחד אחר לא לדאוג) שההורים שלך מתגרשים אליי!?!?!?! איפה הקשר לפשר , הרי לא עז היחסים חשובים מכול???.... מאיפה החשיבה באה.. בבקשה אולי אני לא מבינה, למה מישהי שאמרתם לה בפרצוף שהיא מזה מתוקה בפגישה הראשונה, ושסבבה אתם מהססים להתקשר לפגישה שניה או שמתקשרים ומתרצים??.. בנים , גברים אל תגידו לי זה לא כולנו, נכון 77% אחוז מכם... אני באמת מתנצלת על העצבים אבל המוח שלכם לא מובן... הסברים? מישהו?

yoli!

yoli ...חשבת שאולי הוא פשוט לא רוצה להיות איתך יותר כי פשוט לא בא לו? אין לו את הקליק שהוא חיפש? או שאולי כבר בערב השני נתת לו מה שחשב שהוא צריך לעמול קשה כדי להשיג ואחרי שהשיג את הסקס כבר לא היה טעם להמשיך? חשבת אולי משהו אצלך לא בסדר? את מאשימה גברים בכלל וזה פשוט לא בסדר לדעתי! קודם צריך להסתכל בראי על עצמנו ואחר כך לחפש אשמים.

yoli

New member
זאת לא אני זאת חברה אבל!!!!

מזאת אומרת לעמול??? מה את לא נהנת בסקס? מזה זה איזה עיניין שאנחנו צריכות להיות ``קשות להשגה`` שואנת שואנת שואנת משחקים, מצטערת אולי את בנויה לכך... ונכון את צודקת ברור שאני אשמה.. איך תרגישי אם מישהו יגיד לך שהוא מאוהב בך טוטל ואחרי 3 ימים יפרד ממך?. עוד פעם אני אומרת זה לא קרה לי אבל זה הרתיח אותי היום....

yoli

New member
אין בי האשמות.......

אך עצביםם כנראה שכן אז סורי......... בחלק מאימרתך את צודקת, אך איני מפשת אשמים, לפחות מנסה.. תודה ולילה טוב

blue love

New member
yolu ....

אני רוצה לחדש לך משהו.. אם את או חברה שלך...וזה באמת לא משנה כרגע..ניכנסות למיטה עם גבר אחרי פגישה אחת...אל תצפי שאותו בחור ישאר לעד!..(ברוב המקרים). ולגבי הגברים...נכון...יש ביננו תחמנים שיאמרו ``אני אוהב`` רק כדי להשיג מה שהם רוצים..ואחר כך אפילו לשכוח איך קוראים לך...אבל אתן צריכות להיות מספיק חכמות לדעת מתי רוצים אתכן...ומתי רוצים את גופכן.. blue

v_100

New member
לא לעד רק עד..

החתונה .!! יקיריי אני נשואה לאדם שלא חשב שקשה להשגה אומר אם מעולה לילדיי אם כל האימהות. והיום אנו נשואים. אז אולי לא לעד אבל בכל זאת.

אהיה

New member
גברים...

YOLI, אם את לא הכרת את האדם לפני כן והוא לא הכיר אותך, סביר להניח שהוא לא היה מאוהב כ``כ אחרי זמן כ``כ קצר. קרוב לוודאי שאמר את מה שאמר כדי להכנס איתך, או עם אותה חברה שלך, למיטה. גברים עושים את זה, ולא 77%אלא 99%. מצד שני, לא תמיד הנשים מוכנות להכנס למיטה בשביל הכיף באופן רשמי... לרוב נוח יותר להראות לגברים שאתן נכנסות למיטה מתוך רגשי אהבה אליהם... אצל רובינו זה פשוט לא עובד ככה. קרוב לוודאי שאהבה לא היתה שם מצידו למן ההתחלה, והוא לא ידע איך לצאת מזה, חוץ מבתרוצים - די עלובים למען האמן... מצטער בשבילך ובשבילה, יש גברים חלאות, יש גברים חרמנים, ויש גברים שהם אנשים אוהבים ומקשיבים. הבעייה היא שמגלים את הסוג רק לאחר מעשה... מצטער...

אורנה1

New member
זה לא משנה אם זאת את או החברה

זה קרה לי. יום אחד אמר שאוהב יום שני לא אוהב. הסביר אח``כ שהקשר יותר מידי רוחני. הוא ברח מהאהבה לדבריו. אין מה לעשות.... אנחנו חייבים לקבל זאת... זה כואב וכואב מאוד. אבל אין מה לעשות. וכן....אם אנחנו רוצות שקשר ימשך אנחנו צריכות גם לתת וגם לא לתת באותה השעה. כן לשחק ...... אם אנחנו לא רוצות להיות הנפגעות.

yoli

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP

אורנה את צודקת אבל.... למה משקים גברים יקרים שלי, למה לשחק? למה??? אלמה כדי שתרצה אותי אני צריכה למשוך אותך (אתה יודע איפה) חודש וחצי או יותר כדי שתישאר איתי???.... וגם אז אני לא אדע באמת. מסכימה ומבינה, רגש זה לא דבר שבא בקלות , אבל אחרי זה.. מה הלאה. היום איזה נשוי אחד התחיל איתי, די נאה, למה לו??. אישתו כוסית חבל על הזמן ונראת בת 17 יש לו 3 ילדים מקסימים... והוא טוען שהוא חי באושר ועושר עם אישתו והילדים ורק ``כי זה מדליק אותו`` הוא בוגד בה... הסבר? מישהו?

לתשומת ליבך

אם שמת לב ככל הנוכחים פה גברים ונשים כולם באותו ראש כולם מעריכים ואוהבים את האהבה וחושבים ממש כמוך שנית אין אני יכול לענות תשובות בשם אחרים אלא רק בשם עצמי אומר לך כך לעיתים מה שנראה אתמול נכון נראה היום טעות לעיתים מה שהתאים אתמול נפלא היום נראה אילוץ לכל אדדם נפש וחיים משל עצמו ועל פי הם הם עושים את החלטותיהם האישיות אבל אני מודה ישנם אנשים אשר מנצלים אנשים אחרים למטרות סיפוק עצמי מבלי להתחשב בתוצעה כלפי האנשים אשר בהם הם משתמשים לרוב אלו גברים בתחום האהבה ונשים בתחומים אחרים זאת מכיוון שכל מין גדל בתוך חברה אשר מקדמת סטריאותיפים מיניים אשר מושתתים על פי הנורמות של החברה לגבי צורת ניהול החיים של גברים או נשים אנו צריכים להוות השראה לשינוי צורת חינוך וחיים אלו וכך אנו עושים.. אפילו פה בפורום אוהב אותך ומאחל לך ולחברתך חיים מאושרים בלוז..

yoli

New member
לבלוז וכול החבריה...

תודה מעומק הלב על הכנות והפתיחות מי יתן וכולנו נפגוש את ה``נורמלים שיש בעולם`` לילה טוב מתוקים אוהבת איילת

טוש טוש

New member
עמוק....

מסכימה עם כל מילה!!!!!!!!!!!!! גם לנו לא חסר!!!!! <יעני לנשים> אהבתי... בלוז....

טוש טוש

New member
אהמממממממממ.....

אז הנה דעתי בנושא... קודם כל גברים תמיד יעשו הכל בכדי להשיג את מה שהם רוצים, ואנחנו טיפשות שכמותנו תמיד נופלות בפח הזה מחדש ברגע שהם קוראים לנו `` נשמה שלי`` ``מתוקה`` ``אני אוהב אותך`` ועוד אלפי מילים שאנחנו , הנשים, כ``כ אוהבות לשמוע- אז אני לא אומרת שכל הבנים מניאקים, שכולם מחפשים זיון וזהו... אז יש כאלה שיגידו את המילים הנ``ל ויתכוונו אליהם.. אבל אני חושבת שאחרי 3 ימים בן-אדם נורמלי לא יכול להגיד ``אני אוהב/ת אותך`` גם אם הוא מרגיש ככה.... כי זה פשוט לא מסתדר... ואני חושבת שהרעיון של להיכנס איתו למיטה בפגישה הראשונה.. גם לא רעיון מומלץ ממש..קודם כל בגלל הכבוד העצמי שלך- בזה שאת נכנסת איתו למיטה מההתחלה את רק מעידה על עצמך כמה את קלה להשגה <או איך שלא תקראו לזה...> דבר שני.. אם הוא כ``כ רוצה אותך.. הוא יצטרך לחכות עד שאת תחליטי שאת מוכנה! כמובן שלא צריך להגזים עם ``ההתנזרות`` כי בסוף הוא רק יתייאש וזה גם לא יצא כמו שצריך... עכשיו בקשר לזה שאת לא מצליחה להבין מה קורה בשכל/במוח של הגברים- מי כן מבין!?!??!?!?! גם אותנו הנשים לא ממש קל להבין..... לעיתים אנחנו יותר ``קשות לפענוח`` ... אז זהו... סתם רציתי להגיב. ולהביע ת`דעה שלי בנושא הזה... חוץ מזה.. אני מקווה שחברה שלך תרגיש טוף יותר... :cool:

אני מאוד נפגעתי!!

מאוד נפגעתי ואוכזבתי לדעת שלמרות הכוונות הטובות והאהבה הרבה בפורום שאת מאמינה שאני ואני גבר לא רוצה ומייחל לשמוע מילים כמו נשמה שלי , מתוק, אני אוהבת אותך בדיוק כמוך או כמו שאת מדברת ואני לא יודע למה בשם עם הנשים כאשר את מהווה רק אישה אחת רע לי מאוד אם דעותייך מכיוון שאני יודע שאלו דעות כלל החברה ועל כן אנו הגברים אולי המעטים אשר באמת אוהבים ובאמת מתכוונים מוצאים עצמנו מול עולם אשר לא נותן במילות אהבתנו אמון וחושב שאם אני אמור למישהי ``אני אוהב אותך`` אז אני בעצם אומר ``אני רוצה להזדיין איתך`` ודבר זה פוגע בי מאוד וגם פוגע בנשים המסויימות שכשדיברתי מילות אהבה אמרו לי ``די אם הפוליטיקה, עליי זה לא עובד`` אז אנא קחי זאת כחומר למחשבה ממני בלוז האוהב באמת

yoli

New member
רגע רגע!!

קודם כול לא אחרי 3 ימים הוא אמר לה שהוא אוהב אותה אלה 3 ימים אחרי שהוא קנה לה משהו ואמר לה שהוא אוהב אותה אז הוא נפרד ממנה... זה להבנה כללית. ובלוז אנחנו יודעים שאתה מיוחד במינו מי יתן ויש עוד כמוך!! אוהבת איילת

מעוניין לפתח את הנושא

יולי יש לי יותר מדי מה לומר בשביל לומר את זה במסגרת הפורום אם את רוצה צרי איתי קשר באייסיקיו 72511790 בלוז (או אפילו בשמי הפרטי אמיר)

yoli

New member
חבריה H-)

אז ככה בלוז ידיד שלח לי אימייל כי אין לי איסיקיו, תודה רבה לכולם על התשובות, אוהבת איילת

למעלה