לגברים שבחבורה

לגברים שבחבורה

מדוע קשה להגיד אמת? מדוע לא מעטים מכם נהנים להתחזות? לשנות את האמת לפי מה שעשוי לתרום לכם? הרי שקר צף כל כך מהר כמו שמן על פני המים. אני מצטערת על החריפות אבל אתה מתחיל לחשוב האם יש לחשוד בכל אחד? מה כל כך מפחיד באמירת האמת?

ben3211

Member
צפורת, כשאת אומרת להתחזות. ../images/Emo4.gif

למה את מתכוונת? את מוכנה להיות יותר ספציפית?

כמו נשוי שלא מספר שהוא נשוי

כמו גיל שמשתנה לפי הצורך ועוד כהנה וכהנה פנינים מצטערצ על הכעס אך כאחת שלא יודעת לשקר קשה לי לקבל שקרים

mamaWitch

New member
איתך יקירה, אבל מותק....

חאלס תמימות... בחייייאת.... נו.... היה אומר שהוא נשוי מי הייתה מדברת איתו? ככה אחת לעשר אולי מסכימה. כמה מהן יעברו לטלפון ואיפשהו תהיה מי שתסכים להפגש, שתאכל את השקרים שלו, שתתאהב... משהו. ושקרים אחרים - חוסר אהבה עצמית? אני משוכנעת שכמה וכמה מהם חושבים (יודעים...) שהאמיתי, אותו עצמו, לא יהיה מושך, אין לו מה להציע... ואת יודעת מה קורה? אם את מעשית, מדוייקת, מבהירה שאת לא מעוניינת, מנסה להיות טיפה יותר זהירה או משהו... את גועלית, מסרסת ועוד ועוד. מה שהכי יפה זה שאתה גם זקנה, מכוערת ושמנה... בלי שיראה אותך אלא רק יקבל סרוב. כן בנים, אתם שרק מציצים לנו כאן, שלא מעיזים לכתוב, שמסתתרים, שמתחזים.... כולו כאלב ביג'י יומו.... בשלב כלשהו עולים עליכם ואז אכלתם אותה. ציפורתי.... נראה לי שאני צריכה להעביר אותך קורס ב"אובדן התמימות"
או לפחות - במתי להפעיל הגנות שלא תחטפי
או שמא נקים רשת בנות נגד כל אלה לסוגיהם?

ben3211

Member
אולי בעתיד יחליטו בהנהלת הפורום

להתנות רישום חברים, רק בצירוף צילום של ת.ז פלוס/תמונה/גובה/משקל/אורך/מצב עו"ש,וכדו'. אבל אז הסקרנות הטבעית, תיעלם, כי הכל יהיה מונח לפניך כספר פתוח. וזה נורא ישעמם לדעתי. אז בואו ניתן לדמיון שלנו לעבוד עוד כמה שעות נוספות. כמה כייף לי שאתן חושבות שאני חתיך בלונדיני גבוה עם בלורית שיער. בעוד שיתכן שאני נראה כמו אחיו הקטן של הגיבן מנוטרדאם.

magy

New member
חחח

אתה דווקא צירפת צילום של ת.ז פלוס/תמונה/גובה/משקל/אורך/מצב עו"ש, אבל אתה לא רציני..... עדיין לא שלפת מכאן בת זוג...... וזה לא בסדר.......מראה על חוסר רצינות..... אולי כדאי למחוק אותך.....? או שכן? אם כן.....ספר גם לנו.......
חחח (אני מקווה שאתה מבין שהודעותיי כתובות בהלצה....)

ben3211

Member
מניין לך שלא שלפתי?

אולי כן, אף אחד מאיתנו לא יניף שלט שאומר. "היום השולף רוכב שנית" ודירבאלק למחוקותי. אני אשרוף לך ת'מועדון.
מקווה שגם את מבינה שאני מתלוצץ פה ושם.

magy

New member
כולנו מתלוצצים......

מכיר את השורה מהשיר? "וככל שפחות שמחים כך יותר חוגגים"? יולי ובן מחוקים...........זהו......... אי אפשר ככה........

ben3211

Member
לא מכיר, אבל אחרי חיפוש ברשת

מצאתי, מדינה חמה של מירון מינסטר. מה היינו עושים בלי גוגל ושירונט?

magy

New member
בידיאוקקקקקקקקקקק

כמו שאומרים הרומנים....... זה השיר......... איזה מילים, הא?????

גילושה

New member
צפורת, מצד אחד אני מסכימה איתך

שלא נעים להיתקל במתחזה, אך בנשימה אחת אספר לך ששמעתי לא מעט מגברים שסבלו מהתחזות של נשים(גיל, משקל וכו'), כך שקריאתך צריכה לדעתי להיות מופנית לשני המינים, ואולי נקים כאן את התנועה נגד התחזות (אגב, אני שוקלת 120 ק"ג אבל אל תגלו........).

../images/Emo39.gif אני מאמינה שיש גם נשים מתחזות

ומיפות את הנתונים. מה שלא מצליחה להבין מה התוצאה הסופית? הלא אפשר להתחזות רק עד גבול מסוים השקר מתגלה די מהר. כך שאם הפורום הזה הוקם כדי לשוחח על מה עובר עלינו וכדי לנסות לרכודש ידידים או בני זוג אולי נחליט שאומרים את האמת וכל האמת, שימו לב כמה אנרגיות אנחנו מבזבזים בדבורים על וחשיפת מתחזים. האם אנו לא מחטיאים את המטרה?

mamaWitch

New member
אז אני בסדר, נכון? שברירית

מראש שמתי כאן תמונה
והנה היא שוב שלא יגידו לגבי המשקל: 162 קילו, בסדר? נו... טוווווב... וחצי אני חושבת שזה עומד אפילו בסטנדרטים של בן... שמנה אבל לא יותר מדי, נכון
היה או לא היה
כל דבר אחר יהיה הפתעה נעימה

ben3211

Member
מכשפונת את אחלה, אולי פעם נעשה

סיבוב משותף על המטאטא שלך. תראי את זו, ככה אני מעדיף את המכשפות שלי.

בן, אתה יכול לברר לי

איפה היא עושה טיפול 10,000 למטאטא? המוסכניק שלי כבר לא מה שהיה פעם ואני מחפשת חדש.

mamaWitch

New member
אין בעייה מותק, ועורבנית...

אז ככה... בןצ'וק... בהזדמנות - בחייייף (שזה בכיף בשפת הנוער) אבל
כמו כל דבר טוב זה דורש עבודת ירכיים מיומנת, גמישות, איזון ומולטיטסקינג...אה.. כן ועבודת לשון (בשביל לבדוק את הרוח, מה כבר חשבת?) אף פעם לא תהית למה יש מכשפות על מטאטאים והמכשפים לא רכובים? בקשר למראה - צר לי שאתה לא אוהבת בלונדיניות... ראיתה את הפורטרייט שלי בכרטיסאישי? לנוחותך- כאן. זה מה יש...
אגב, צירפתי לך כאן תמונה עדכנית, מהכנס האחרון שלנו לפני כשבועיים.
עורבנית יקירתי רק יחיאל, אין עליו אבל את מוכרחה לומר לו שאני שלחתי אותך - זה בשביל שבכלל יתייחס. הוא מקבל מטאטאים חדשים לטיפול רק אם נשלחו על ידי מכשפה-לקוחה ותיקה. גם אז יתחקר אותך אבל הסוף מתוק: קוסם יקה ממוצא תימני. אבל את יודעת שאת מוכרחה גם לתחזק בעצמך. תני ל
שלך לעזור. ואגב, חשבתי שיש לנו דיבור באחווה, למה את צריכה תיווך של בן?
ועכשיו זה סופי, AKVA תעמוד על כך שמגי תעיף אותי לכל ה
ות

גבי 26

New member
אשמח להמלצות שלך

אצל יחיאל!!!אמנם המטאטא חדש יחסית אבל בכל זאת זקוק לטיפול...

למעלה