לגברים ונערים

Dragonaut

New member
לא ידוע מה איתך,

אני לא נוהג להגיב על דברים בלי לקרוא אותם קודם. להסתכל על נשים זה מאוד בריא, אין סעיף אחד שהעלית בפוסט שהוא נכון/רלוונטי. להגיב עליהם? 1. להסתכל על בחורות יפות כ'דבר שלא אוכל לקבל', זה מתכון למלנכוליה וסוציופתיות. +אם אתה יודע איפה להסתובב, לא יהיה חסר לך דבר. מה גם שלהתבאס מזה שלא ראית נקבה יפה באירוע כלשהו, זו התנהגות מעניינת. קצת מופרעת לדעתי, במיוחד אם היא מביאה לאובססיה שמרוקנת את תוכן אופייך וחייך. 2. אם מראה חיצוני חשוב לך כ"כ, אל תהיה עם בת זוג שלא נראית לטעמך. אם מראה חיצוני חשוב לך פחות, לא יהיה לך אכפת לראות בחורות יפות יותר. 3. אדם בעל שליטה בסיסית על מעשיו לא יצטרך להסתכל על בחורות אחרות בזמן היותו לא-רווק, בטח לא בנוכחות בת הזוג. בכלל, מדובר בדבר טבעי, החברה הקודמת שלי הייתה יושבת איתי במקומות ציבוריים ושואלת אותי מה דעתי על מיני בחורות שעברו ושבו. לא זו הסיבה לפרידה. ומה כ"כ נורא בפרידה? 4. למה לא לחמוד דברים שאי אפשר להשיג? פנטזיות הן עסק בריא. 5. לא כל רומן בין נשואים מוביל לאסונות טבע. מה רע בלאכול את הלב? זה מאוד בריא לפעמים. יותר מללכת ברחוב עם עיניים ברצפה. 6. newsflash, רוב פתרונות הבעיות ופיתוחי האישיות מוקדשים באופן לא מודע למטרת העל, מציאת בת זוג מתאימה מבחינה גנטית. +חוסר יכולת להפריד בין תחומי מחשבה וריכוז, זו בעיה שלא חלה אצל כולם. עכשיו אנחנו מרוצים?

ידידנו החכם

עכשיו אנחנו מאוד מרוצים, זה כאילו היה בסיס לדברים שאמרת, אבל 1. אני לא נוהג מטבעי לחפש נשים באירועים שאני הולך אליהם או הולך לאירועים על מנת למצוא אותם, אני בטוח שאתה יודע איפה להסתובב על מנת שלא יחסר לך מה בדיוק? את מה שתרצה גם שבוע הבא? וזה שאחריו? עד שלא תוכל ואז תתבאס? או עד שתבסס לך הנחות מסוימות כלפי נשים, תנהג במנהגים מסוימים ותאמץ מידות כאלה ואחרות שיכשילו כל נישואין שלך עוד לפני שבכלל יתחילו? אם כך כדאי שיהיה לך 100 ש"ח זמינים כל שבוע שתהיה בן 50. 2. אם מראה חיצוני חשוב לי? תתחבר עם בת זוג שנראית לא לטעמך? כמובן שלא ושתמצא מישהי שנראית לטעמך ההרגל להסתכל על נשים יגרום לך בעיות טיפשיות מאוד עם בת זוגתך. 3. חחח אתה בטוח שזה לא הסיבה לפרידה? סלח לי ידידי היקר אבל אתה תמים ביותר ונתתה לחברתך כניסה חופשית לראש שלך, בגלל זה אמרתי בכתבה שזה הסיבה לפרידות אפילו אם זה לא נראה כך כלל, ובאשר למה כ"כ נורא בפרידה, תפסיק להגיד את זה לעצמך אפילו שזה גורם לך להרגיש טוב יותר לגבי זה, אנשים מתחברים בגלל שהם מעוניינים, רוצים וחושקים באדם אחר, ופרידה אומר לאבד אותו כך שברור שזה דבר שלילי ולא טוב, גם אם הכרחי במקרים רבים. 4. עסק בריא? תגיד את זה למכורים בארה"ב וגם בארץ למשחקי תפקידים במחשב, או המכורי פורנו שמאבדים פרנסה, חיים ובנות זוג בגלל כך, בריחה מהמציאות זה רק לעיתים רחוקות מאוד דבר טוב ואף פעם לא כהרגל. 5. נכון! למה להיות מרוכז, בעל שליטה ומרוצה בחלקו שאפשר לאכול את הלב מדבר שהוא בכלל לא טוב יותר ממה שבהישג יד?? ידידי ההיגיון שלך בהחלט "מיוחד". 6. נראה לי שקצת ברחת מהנושא, מה שייך מה שכתבת בסעיף 6 לכך שבן אדם במקום לתקן ולשפר את חייו הוא מפנטז ומסיח את דעתו בדברים לא חשובים?

Dragonaut

New member
נמשיך

1. כן, אני נהנה לרצות את הבלתי מושג. תחושת הסיפוק שיושבת עליך אחרי שהשגת את הבלתי מושג לכאורה, תתדלק אותך לחודשים. מי שיושב ומסתכל, כן, בסוף יתבאס. מי שקם ומנסה, גם אם לא יצליח, הוא זה שימשיך בחייו. וכפי שנאמר לפניי, מה רע בלהסתכל על נשים יפות כיצירות אמנות? אני מכיר לא אחת ולא שתיים שהייתי ממסגר ושומר לפני שהייתי מעז להניח עליהן יד. נישואין הם מוסד כושל מיסודו, אין לי שום אינטרס להגיע לשם ולשמור על העניין שלם. ו-100 ש"ח זמינים כל שבוע זה לא נורא, במיוחד כשהתכנון הוא לא להשאר בסביבה הרבה אחרי שאהיה בן 50. יש מותרות מיותרות ויקרות הרבה יותר. 2. אם אתה בקשר עם בת הזוג שלך בגלל איך שהיא נראית, ברמה של 'היי, הנה מישהי יפה, אני כבר לא אוהב את החברה שלי', דינך להיות בודד בכל מקרה, בין אם תסתכל לצדדים או לא. ההרגל להסתכל על נשים הוא לא משהו בלתי נשלט, כשהעניין לא בגדר הפרעה נפשית. אתה רץ לקיצוניות, מן הסתם, כדי להוכיח את הנקודה שלך, אבל זה פשוט לא רלוונטי. 3. אני יודע מה הסיבה לפרידה, אני היוזם. אני תמיד היוזם. אנשים מתחברים בגלל שהם מעוניינים, ולפעמים האש נחלשת ועדיף להמשיך הלאה. החזקת קשר לשם החזקת הקשר תוביל ליחסים קרים ומתים. לא כולנו יצורים של קשרי זוגיות נצחיים, לכן הסטנדרט שלך לא שווה לגבי כולם. 4. עסק בריא. לא חוכמה להשתמש בקיצוניים ובמופרעים כדוגמא. מה גם שהמכורים למשחקי תפקידים במחשב נהנים ממה שהם עושים, ואני מעריך אותם יותר משאעריך כל מנהל עשיר עם שש מכוניות בחניה, שאוכל את עצמו מבפנים על כך שאין לו פנאי לעסוק בדברים שהוא באמת אוהב. אז שוב, פנטזיות הן עסק בריא, בין אם כעזר להחזקת הקשרים הזוגיים האהובים עליך כל כך, ובין אם כבריחה מהמציאות. +המציאות היא אוברייטד לגמרי, כיווני הבריחה אטרקטיביים הרבה יותר. 5. למה בכלל לא טוב יותר ממה שבהישג יד? איך קבעת את זה? +מה עוזר לך להיות מרוכז ובעל שליטה, אם אתה לא מרוצה מבת זוגתך, בין אם זה המראה, הסקס או האופי? אף אחד לא יברח לידי בחורה אחרת בגלל שהוא מרוצה לחלוטין, ולא, להסתכל על בחורות לא הופך להרגל שאלו תוצאותיו. זה רק בעולם השמרני וכבול החוקים שלך. 6. למה דברים לא חשובים? אתה לא יכול לקבוע דברים כאלו ע"פ הסטנדרטים שלך. הם לא חלים על כל בני האנוש, אתה מוזמן לחיות חיים משעממים, חסרי גיוון, שמרניים וחסרי עומק. זה תופס בעיקר במגזרים בהם נוהגים לחתן ילדים, בניגוד לרצונם. אלה יוצאים הכי דפוקים בסופו של דבר.

לא רק שאני לא מסכים

אני גם חושב שיש לך בעיה חמורה בהסקה לוגית של מסקנות.

צודק, אני אסביר את עצמי.

אתה טוען, למשל, שלהסתכל על נשים לא צנועות לא תורם מעבר להנאה חד פעמית ואח"כ הגבר נהיה מתוסכל מכיוון שמראות אילו אינם בנמצא. עזוב את העובדה שאף הנחה פה לא תואמת את המציאות. עזוב את זה שעל אותו עיקרון אפשר להפסיק לעשות כל דבר המסב לנו הנאה. המסקנה שכתבת בסוף אותו טיעון - שגבר שיסתכל באישה יתמקד בחסר ובריק ו-"כך יהיה גם ראשו ואופיו, ריק". דהיינו, מי שמסתכל על נשים לא צנועות ימצא בסוף שאופיו וראשו יהיו ריקים מתוכן. אתה מבין למה אני מתקשה לעקוב אחריך? טענה נוספת, לדוגמה, היא שגבר אשר יראה אישה לא צנועה, בהנחה שאין לו בת זוג, או שיאונן ו-"יתבאס מזה" (למה שיתבאס? מזה שהוא בא על סיפוקו?), או - ואילו שתי האופציות היחידות - שילך לזונה. תסלח לי אבל מאיפה הסקת את זה?

דברים נחמדים

אתה טוען שדברים אלו כן בנמצא?? למה חזרתי בתשובה!! איזה אידיוט אני!! אולי תספר לכולנו איך אתה כובש כל בחורה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה ואם הבנות יאששו שהשיטות שלך טובות ואין לך שום בעיה להשיג נשים מתי שאתה רוצה חס וחלילה נחזור בשאלה! בעצם לא, כי גם לאחר שתשיג את מה שאתה טוען שקל מאוד להשיג, מר גבר גבר, עדיין תרצה עוד!! מתי בדיוק זה נגמר כשאתה כל הזמן מסתכל על נשים? לגבי העניין של להפסיק כל דבר שמסב לנו הנאה, חס וחלילה, הנאה זה דבר מצוין אבל יש הבדל בין הנאה של למידת נושא מעניין לבין הנאה של אלכוהול, ויש הבדל בין הנאה של סמים לבין הנאה של השקעה בעבודה שנעשתה בצורה טובה, ויש הבדל בין להסתכל על מראות לא צנועים לבין הנאה של עזרה לזולת, אני טוען שיש הנאות שהם מענגות יותר מדי מהר מדי, כלומר אתה מקבל בום מידי של עונג ולאחר מכן אתה מתחיל לשלם מחיר מסוים על זה, תלוי כמה צרכת, בין אם זה מיידי ובין אם זה לטווח ארוך ויש הנאות שעוזרות לך וטובות לך, כנראה שהכלל זהב שלי זה להבדיל בין הנאות ש"ככל שיותר יותר טוב" לבין הנאות של "כמה שפחות יותר טוב" שילד רוצה שוקולד ולא מקבל, שנער רוצה להתקבל לנבחרת ולא מתקבל, שגבר רוצה להקים עסק ולא מצליח זה כמו להסתכל על אשה לא צנועה שמסבה לנו עונג רגעי ולא לקבל, נכון שהילד יכול להשיג במבה במקום, והנער יכול להיות מחליף והגבר יכול להשיג משרה טובה אבל עדיין זה לא יהיה אותו דבר, ותחשוב איך זה שבן אדם חושב ומסתכל על נשים כל יום עשרות פעמים. והמצחיק בזה שהרבה מהם כבר נמצאים בנבחרת!

אייני

New member
מי טוען שדברים כאלה כן בנמצא לעזאזל

פשוט טוענים שאף אחד לא נכנס מדיכאון מלהסתכל על בחורות יפות. עם כל הכבוד, כשאני מסתכל על בחורה כוסית הדבר היחידי שאני (וכמעט כל השאר, אני מניח) חושבים זה "וואלה, איזו כוסית!!!" ומתחילים לשפוט כל איבר. במקרים מסויימים אפילו קמים להתחיל איתה ואו אז - אם זה לא מצליח אולי יש סיבה לדיכאון מסויים, אבל ממש לא בגלל אותה "הסתכלות על בחורה"XD כאילו, אני לא יודע איפה חיית ואם היית חילוני, אם כן אז בטח היית מכיר את "קלוט את זאתי בשעה שש" או "תן ציון" או כל משהו מפגר אחר. אם זה הביא אותך ואת החברים שלך לדמעות אז וואלה, אני חייב להגיד לך שאתם דיי נדירים, אנחנו בד"כ היינו דיי משתעשעים מכל זהXD

לא שדברים שתורמים לטווח הרחוק רעים

אבל גם אין כל רע בהנאה לשם הנאה. כמו לאכול משהו שטעים לך, לשמוע מוזיקה שאתה אוהב או להסתכל על מה שאתה נהנה להסתכל. ה-"מחיר" שאתה כביכול מדבר עליו לא קיים. לא בהיקף שאתה מדבר עליו לפחות. אגב, בחורות יפות תמיד תוכל למצוא בימינו אם תסתובב מספיק זמן בחוץ, ואם לא אז כל מה שאתה צריך זה הבנה בסיסית באינטרנט. אבל האמן לי שמצב בו אדם מתמכר לדברים האלה עד שהוא מגיע למצב של הזדקקות מיידית מאד נדיר (אולי תשקול לשנות את שם הרשומה שלך ל-"סיבות טובות לא לההפך למכור למין?). ושוב, כל אלה הם הנחות מציאות שגויות בעוד העיקר בתגובה שלי הוא הסקת המסקנות התמוהה שבה עדיין לא נגעת.

ישראל

אני מסתכל על בנות יפות כמו שאני מסתכל על ציור יפה, או תמונה יפה, או פסל יפה. בהערכה ובהנאה. כל הסיבות שציינת שם, מתאימות רק לאנשים טיפשים. אם אתה רואה אישה יפה ואז לא מעריך את האישה שלך, אתה טיפש. אני רק אגיד שההנאה שלי מהסתכלות על בנות שהן יצירת אמנות, עולה על האכזבה מזה שאני לא יכול להשיג אותן. אתה לא רוצה להסתכל אל תסתכל. מה מפריע לך שאנחנו עושים את זה?

מתי

אמרתי שזה מפריע לי? שיתפתי אתכם בכך שעל פי דעתי זה מזיק לנו הגברים ולבנות זוגתנו. (לגברים גם בלי בנות זוג זה מזיק) ואני חושב שנשים היו נפגעות מזה שהם "יצירות אומנות" אף אחד לא היה רוצה להיות תמונה, אבל אני מניח שאין משהו שמבטא את ההשפעה של הסתכלות על נשים על החשיבה שלך, שנשים הן "יצירות אומנות" שזה ביטוי שמשתמשים בו כדי להביע התפעלות מדבר חיצוני (ובמקרה של בני אדם גם בר חלוף). ובאשר להערכת בת זוגתך, שאתה מסתכל על אוטו מדהים ב-200,000 ש"ח אתה לא חושב לעצמך לרגע איזה נחמד אם היה לך את זה? אז נכון שאתה לא מתבאס מהאוטו שלך, כי כמה פעמים אנחנו רואים מכוניות במחיר כזה? אבל נשים ששוות אפילו יותר לא חסר בכלל והן לא מסתירות את זה אלא פותחות חלונות ראווה שכל העולם יראה, ושאתה מסתכל עליהן כל יום עשרות פעמים גם עליהם תאמר איזה נחמד אם היה לי את זה ואם תשים לב או לא, זה ישפיע על שביעות רצונך מבת זוגתך, טיפש או חכם ככל שתהיה, זה ישפיע.

Devil Kid

New member
כשחושבים על זה לעומק חחחחחחחחח

אתה בעצם כותב במילים יפות מאוד מה הולך בעולמך. אתה בעצם מתאר את ההתיחסות של הדוסים לנשים! אייני, העלה טענה מאוד חכמה שלא חשבתי עליה אפילו. כשגברים מסתכלים על נשים זה סוג של משחק. אבל זה הכל בגלל המוח שלנו והצורך להתרבות.. זאת הסיבה היחידה בעצם. לפי הטענה שלך, כל מי שמאמין במה שכתבת, בעצם הופך להיות רובוט שפוט של דיעה שמנוגדת לקיום האנושי (או בעלי חיים בכללי). ושוב, "אדם אחד זה טרגדיה, מיליון אנשים זה סטטיסטיקה"- או במילים אחרות- יש אנשים שיש להם בעיות כאלה ואחרות, אבל הרוב מקיים את הבסיס האנושי אז הכל בסדר בסופו של יום...

מיקי1992

New member
יש לי מילה או שתיים על זה

אני חושב שכל אחד ואחד פה טועה לחלוטין!!! הבן אדם רק אמר מה שהוא חושב וזהו....אבל זה גם לא נכון מצידך לנסות לשכנע אחרים שזה נכון או לא כי אין כזה דבר נכון או לא בעולם הזה. ואל תגיד שאתה לא מנסה לשכנע כי אני רואה אותך פה מגיב שוב ושוב על תגובות של אחרים...זה אומר שאתה מנסה לתקן אותם(לשכנע) כל אחד והטבע שלו!! אם בן אדם מסוגל לעבור את החיים מבלי להיסתכל על אף אשה יפה...שיהיה לו בכיף. אבל יש אנשים שמסוגלים להישתגע ממשהו שהם יודעים עליו...זתומרת שאם עכשיו אתה אומר לאנשים לא להסתכל על מה שהם יודעים ששם..אין סיכוי בחיים שלא יסתכלו....כי זה הטבע של בני האדם!!! בסדר אתה יכול להגיד שהטבע שלנו זאת לא הדרך הכי טובה לחיות....אבל איך אפשר לדעת מה הדרך הכי טובה לחיות בשביל כל בן אדם ואדם שונה. למשל יש כל מיני עבודות בעולם שבעיני אנשים אחרים הם חטא או לא בסדר ולא יפה ולא נכון...אבל מאיפה לאנשים לדעת אם הוא\היא אוהב\ת את העבודה הזאת וזה מה שהיא\הוא רוצים לעשות בחיים שלהם? בקיצור...לא היית צריך לשים את הפוסט הזה פה....אף אחד לא יכול להגיד לאף אחד איך לחיות את החיים שלהם...אתה יכול רק להציע להם...מבלי שום ניסוי לשכנע אותם...וזה מה שניסית לעשות פה וזה מה שכל הדוסים מנסים לעשות כבר שנים. בעיני...זה לא נכון...אולי לא בעינייך....אבל בעיני הרבה אחרים ובעיקר בעיני...זה החטא האמיתי. ואם אתה באמת לא מנסה לשכנע אף אחד.....תפסיק להגיב פה ולנסות לתקן את מה שאחרים אומרים...כי אם הם סוטרים את זה בפעם הראשונה...זהו אתה לא צריך להגיד מילה...זאת ההחלטה שלהם ולא שלך להישתנות...מי שרוצה להיות דוס שיהיה דוס...אם לא...אין לך את המעמד האלוהי לשנות להם את דרך החיים...גם אם זה רק קטע פצפון בחיים...אתה לא יכול לשנות שום דבר בחיים של אף אחד מהאחרים.

מיקי1992

New member
תיקון קל

מצטער אני לא חושב שכל אחד ואחד פה טועים...יש פשוט כמה שלא קראתי את התגובות שלהם...אז מצטער על זה.

cool tha mahool

New member
שני דברים

1) אל תכליל את כל החרדיים, לא כולם (אם כי כנראה הרוב) חארות שוטפיי מוח. 2) גם אתאיסטים עושים דברים כאלה למאמינים אז לפני שתתקוף עדה שלמה, תסתכל על שלך. אני מהלא מאמינים כן?

מיקי1992

New member
חחחח לא

אני לא אתאיסט.....אבל אני לא דוס...ואני לא ממש רפורמי. אני חילוני אבל מאמין....נולדתי בארץ לאם יהודייה וכל זה. וכן רוב החרדיים שוטפי מוח...אני הכי לא סובל את האלה שנוסעים במכונית עם רמקול צועקים "המשיח בא המשיח בא".

למעלה