לגברים ונערים

Devil Kid

New member
אולי אתה זה שמיוסר?!

איך בדיוק קבעת שאני חי ביסורים? אולי אני דווקא נהנה? אני מטייל עם חברים ביום שבת, רואה סרטים מגניבים בטלויזיה ומנהל מערכות יחסים עם המין היפה.. אני דווקא מאוד אוהב את החיים שלי. לא קראתי את הכתבה שלך במלואה, אבל זה בטח אותו נוסח חוזר ובא של האנשים שנהנים לייסר את עצמם עם חוקים שהופכים אותם להיות קדושים, וכל מי שלא עושה כמוהם ונהנה מהחיים שלו, הופך להיות כופר. רוצה להיות "קדוש" בעיני אותו אלוהים שאתה מאמין שקיים? תהנה. אני מאמין שאלוהים ברא את העולם כדי שאני אוכל לעשות משהו יעיל, להנות ולמות.

Dragonaut

New member
לאלא,

הוא מנסה לגרום לך להתאים את החיים שלך לאמונות שלו דרך בסיס ההגיון. זה בד"כ לא עובד על בני אנוש חושבים אבל לך תדע.

Dragonaut

New member
קראתי,

ואני לא הולך להעניק לך את הסיפוק שתקבל מעוד כניסות, תגובות וכו'. זו שיטת פרסום די עלובה, לטעמי. בפשטות? לשום סעיף שציינת בפוסט אין קרבה לנושא, וזה מתוך אלו שלא היו מופרכים מן היסוד.

אתה מדבר הרבה אבל לא אומר כלום

טענות ספיציפיות כלפי הסעיפים עצמם? אני אתן לך לקרוא את זה שוב :) http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=israeljewish תודה רבה על ההזדמנות.

antreprize

New member
מה לא ביר בלהסתכל על נשים?

אתה מעדיף להסתכל על גברים?[1] [1] לא שיש לי בעיה עם זה, להפך, לא אכפת לי.

סמים

מה בדיוק תורם לך זה שאתה מסתכל על נשים, לא חושב שתהיה שליו, מרוכז ועם פחות "שטויות" בראש שבוודאי לא נותנות לך שום דבר טוב חוץ מעונג רגעי, כמו אלכוהול וסמים. יכול להיות שאתה אומר לעצמך שזה לא באמת פוגע בך, אבל אם תבחן שוב את הכתבה ותחשוב מה אתה עושה מלבד זאת תגיע לכך שכן, או שאתה חושב שאני טועה?

למעלה