לגבי קב"ן

רמוןן

New member
לגבי קב"ן

שלום חברים אני מעוניין לראות קב"ן והבנתי שכל דבר שהיא מציינת יכול להשפיע על האזרחי , יכול להיות שזה יגרום לי בעיות??

antreprize

New member
זה תלוי בבעיה שלך.

אני לא יודע מה הסיבה שבגלל מעוניין להפגש עם קב"ן, אבל באופן כללי אין לך סיבה לחשוש, ואם הבעיות שלך מספיק רציניות בשביל שמה שהקב"ן יגיד ישפיע על האזרחות לדעתי עדיף לך לטפל בבעיות שלך.

sunin

New member
כל מה שאתה אומר לקב״ן הוא סודי

והדרך היחידה לגלות את המידע הזה הוא להיכנס למחשב צבאי דרך רופא שיש לו הרשאות לזה ולבדוק, אבל לאף אחד אין את הזכות לעשות את זה, גם לא לצבא עצמו. רק במקרים שחלילה קורה משהו וצריכים פרטים מהעבר הצבאי שלך(וגם אז אני לא בטוחה שמותר להם לחטט)
בכל מקרה, אין לך בכלל מה לחשוש, כל מה שקורה אצל הקב״ן/רופא צבאי נשאר שם.
השאלה היחידה שישאלו אותך לגבי הצבא זה אם עשית ומה היה התפקיד שלך.
בהצלחה..

house of lies

New member
לא מדוייק

יש מקומות שדורשים ויתור סודיות רפואית ככה שהם מקבלים את כל האינפורמציה הרפואית כולל פרוטוקטלים של הקפ"ס/קב"ן.
גם בעבודות שדורשות סיווג יש סעיף שמאפשר לדורש הסיווג גישה למידע הזה.

sunin

New member
תלוי בהרבה מקרים

אם לחייל יש פרופיל 97 לאף אחד אין סיבה לפנות לאינפורמציה הרפואית, כי הכל תקין אצלו
ואם הפרופיל הנפשי לדוגמא הוא נמוך מ-97 אז בתיק הרפואי יהיה רשום שהפרופיל הרפואי שלו הוא ככה וככה.לא יהיה פירוט של זה, לא מוזכר שזה סעיף נפשי או משהו כזה.

צה"ל קצת השתנה בהיבט הזה, פעם חשבתי שרשיון לנשק באזרחות ידרוש ויתור כזה על הפרטים הרפואיים אבל גם זה לא נכון..

house of lies

New member
שוב. לא נכון

כשעושים סיווג בודקים הכל.
אף אחד לא אמר שהסיווג הוא מטעם צה"ל. אלביט, תע"ש, שב"כ, יחידות במשטרה ועוד מספר לא מבוטל של חברות יבדקו עד הפרט האחרון.

sunin

New member
חברים נוכחיים שלי עובדים במשרד הביטחון

וקיבלו רישיון נשק עם פרופיל 45 נפשי ועם עבר רפואי אצל קב"ן (או רופא בכללי) עברו סיווג ביטחוני והכול...
אז זה מאוד תלוי בהרבה דברים

בכל אופן, אפשר לטעון לפה ולפה הרבה דברים, אם זה יועיל לך בצבא, שזה לא יעצור אותך... רוב המקומות רק יוודאו שעשית צבא
בהצלחה!

למעלה