לגבי סוכות

3לראש

New member
תשובה לשאלה!!!!

אם אני לא טועה המסיבה הראשונה היתה מסיבת מיק למקס 1? שמה עלו שירי ובזוקה מני t.n צ´ולו ועוד ואפילו סאבלימינל אם אינני טועה...

baby-g

New member
וואי, ממש לא ../images/Emo13.gif

בתור מישהי שמערכת היחסים שלה עם הג´י ספוט התחילה די מזמן (מהמסיבה הראשונה של המקום המופלא, ליתר דיוק), אני חייבת לציין שלפני מסיבת מיק למקס 1, היתה שורה ארוכה של מסיבות...... אם אני לא טועה, המסיבה הראשונה היתה מתישהו באוגוסט. המסיבות של החופש הגדול דאז (שהיו בעצם המסיבות הראשונות) התקיימו כל יום שבת, ואני אפילו זוכרת את המחיר
כשנגמר החופש הגדול, היתה מסיבת ראש השנה ב28.9.00, מסיבת סוכות ב19.10 ואז מסיבת חנוכה (=מיק למקס 1) ב23.12. האאא....היו ימים... שימו לב לזה, למשל- http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_single_25.asp?rootId=2309185&msg_id=2309185&free_txt=aaaaa אגב, הזיכרון שלי באשר להופעות הוא לא משהו, אבל מה שכן, אני זוכרת הופעה של סאבלימינל, שי חדד וסניקאז באחת מהמסיבות הראשונות...
אדר (שמרגישה זקנה...)

ADARrl

New member
אוקיי, חדי העין שבינכם בטח הבינו...

שזו הודעה שלי, ולא של בייבי ג´י כפי שכתוב...... היה קצת בלאגן בשם המשתמש.... אל תשימו לב... ADARrl

כלא 6

New member
נוסטלגיה מהג´י(עכשיו זה באמת אנחנו)

אדר כפרה לא חשוב ההתבלבלות עם השם בקשר להופעות הראשונות בג´י אלה היו פיזדה דאבל אימפקט אמ סי ניס מאג שהיה פעם בשבט שהופיע עם עוד שני חבר´ה שעכשיו הם שלושה מעניין מי אלה?????? מבין החבר´ה היותר גדולים אני זוכר את סאבלימינל הצל סניק´אס (שגם הופיע עם אותם חבר´ה מיסתוריים בשיר בשם סגנון חופשי) יש את שי חדד שגם הופיע שם בקיצור איך שאדר אמרה היו זמנים................

BIGO-G

New member
אהמממ הזיכרון שלי מראה אחרת

אם אני לא טועה הייתה מסיבה בין הראשונות אם לא הראשונה שבה דאבל אימפקט עלו וגם תומר ברגר aka טי רקס.

DJ$upreme

New member
כולכם צודקים ועדיין טועים

כל ההופעות האלה באמת היו, אבל עדיין אך אחד מכם לא זוכר את ההופעה הראשונה. רמז: שלושה אמ סיז.

DJ$upreme

New member
יאאאאאא-מאאאאאאן

הופעה גרועה ביותר אך ממש לא באשמתם, הסאונד עוד לא היה מכוון. המון צפצופים ופידבקים ומעט אנשים.

goldi san

New member
טוב, לא ממש אכפת לי אם המסיבה

בערב סוכות, אתם יודעים למה? כי אני גרה בתל אביב! ואני יכולה להשתמש בנקודות אסטרטגיות כגון בית אחי או ביתו של אבוש של אצ´וטי על מנת לצעוד בגאון ברגלללל לג´י! או אבל מסיבה חינם זה טוב מאד מאד מאד

kodgirl

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני היחידה שרואה את הבעיה הכלכלית פה? עזבו את תאריך המסיבה הראשונה - הפתרון פשוט מאוד - אל תלכו וזה לא כזה נוראי כי יומיים אח"כ יש עוד אחת. אבל תראו - כניסה - 50 משהו לעשן - 50 משהו - לעשן - 10 לשתות טוב - 40 -70 זה מעל 200 ש"ח..... למי שיש רעיון טוב (חוץ מלוותר על חלק כי ויתרתי פעם קודמת על חלק ....) יענו אם רוצים להתכלבץ´ (סליחה אם טעיתי - תתקנו אותי), צריך לשלם ביוקר ועוד פעמיים. רחמו על תושבי נווה יעקב המסכנים!!!

babe10

New member
סליחה????!!!! ../images/Emo5.gif

על מה את מדברת? בת כמה את? זה מה שעושה לך את החיים יפים? שתיה ועישון? מה יהיה כשתגיעי לגילי? מה ירגש אותך אז? שאלוהים ישמור.. זה הגיל שלי או שמשהו פה ממש מעוות?

kodgirl

New member
סליחה?? למה מי את? בתור מה את

מנסה להיות מחנכת הדור? בתור איזה קדושה? לא נאה לך אל תעשי את הדברים האלה אבל אל תתעסקי איתי ואל תחנכי אותי!

m.n

New member
אוווווף

למה את מתעצבנת???? היא סך הכל הייתה מופתעת ואני די מבינה אותה! מה זה- "משהו לעשן"? ואת עוד מתלוננת שזה עולה לך כסף? אם היו משלמים לי לא הייתי מעשנת סמים! בכל מקרה היא לא ניסתה לחנך אותך את לא חייבת להקשיב לה היא לא אמא שלך אבל אל תתעצבני ישר

kodgirl

New member
איזה הודעה חמודה....

לא ודעת למה פשוט אהבתי ולכן. הנה מחדש ההודעה שלי לבובה 10: נשמה - כן זה עושה לי שעתיים ורודות בשנים שחורות. לך לא ואני רק שמחה בשבילך אני כל לילה מתפללת שאני לא יקום ביום למחרת לכן אני לא יודעת מה יהיה כשאני יגיע לגיל שלך..... תתרחקי מסמים אם אתה לא רוצה למות.

m.n

New member
טוב אני לא יודעת אם את צינית או לא

אבל מה קרה לך ילדה?! למה את מתפללת לא לקום? למה הגישה הזאת?!?! קודם כל סמים לא פותרים את זה! ממש לא!!!!! יש דרכים הרבה יותר טובות לפתור בעיות ובריחה מהמציאות היא לא אחת מהן במיוחד כשמדובר בסמים! יש לך איי סי קיו? אם את רוצה אני אשמח לדבר איתך...

kodgirl

New member
הפעמים היחידות שאני צינית זה

בדיבור כשאפשר להבין שאני צינית. אץ יכולה ליצור קשר באיי סי אבל אין לך למה. זה לא הפרעה נפשית זה בעיות שאין לך איך לפתור. אתה יכולה להשיג לנו כסף לגמור את החודש? את יכולה להגיד למישהו להפסיק לירות לי על הרחוב? אתה יכולה להעלות לי את הציונים (יותר מסובך ממה שזה נשמע)? לא, נכון? אז חבל לך על הזמן.... אם את הכל זאת רוצה : 73210423

mc buhara

New member
איזה התבכיינות... כבא אני מוציא...

ממחטה! איזה חיים קשים יש לך..את לא פחות חיה בסרט מכל הטופאקונים

למעלה