לגבי סוכות

DJ$upreme

New member
לגבי סוכות

אנחנו הולכים על שתי מסיבות ולכן אנחנו ננסה לתת אותן במרווח הכי גדול האפשרי כלומר, הראשונה תהיה בערב חג, יום שני. זו תהיה כנראה מסיבה ללא הופעה, אבל יהיה נושא מסוים מבחינה מוזיקלית שטרם החלטתי עליו, והוא כנראה יטופל בעיקר בשעה הראשונה של המסיבה. לצערנו ערב חג = אין אוטובוסים. המסיבה השניה תהיה לקראת סוף החג, ועוד לא החלטנו מתי, אבל נשתדל שבכל זאת זה יהיה ביום שבו יש אוטובוסים. אנחנו ננסה לבחון את כל הנתונים ולהחליט בקרוב. במסיבה השניה תהיה ככל הנראה הופעה מרכזית, וכרגע יש מגעים עם כמה הרכבים שאת רובם עוד לא ראיתם בג´י. כשיוחלט, נודיע. נשתדל מאוד שלא לגבות תשלום נוסף על המסיבה עם ההופעה, ואולי אף לתת הנחה למי שיבוא לשתי המסיבות. והנה שאלה לחג: מישהו זוכר מה היתה ההופעה הראשונה בג´י ספוט? מיהו/הם הראפר/ים שהופיעו ממש במסיבה הראשונה שעשינו לצעירים לפני שנה וכמה חודשים?

sivani

New member
ניר, לא עדיף יום אחרי ערב חג?

שיהיה לכולם איך להגיע. אני ביום שלישי נורא התאכזבתי כי מאוד רציתי להגיע, וגיליתי שאין אוטובוסים.

סופרים...

דווקא לנוער שאין רישיונות אתה עושה מסיבות כשה אין אוטובוסים? אתה יודע איזה כיף זה ליסוע במוניות שרות ליקראת הערב עם איזה נהג ערבי? ואותו דבר בבוקר... אבל אני בכל מיקרה מצפה למסיבה... רק פעם הבאה... תיתחשב בנו קצת יותר! נלה

אהה... ועם כבר סיוני מבקשת ..

אז גם בבקשה לא ביום של מיצעד האהבה... פליז פליז!! נלה

**yoav**

New member
ניר, לגבי המסיבה הראשונה

אני חושב שאני מדבר פה בשם הרבה אנשים שאני מבקש לעשות את זה לא בערב החג אלא במועד שיש בו אוטובוסים זה תוקע הרבה אנשים ככה וזה ממש מבאס אני בעצמי כמעט לא באתי בגלל זה שלשום (רק מזל שיש לי אח שאפשר לסנג´ר :) ) PEACE יואב

inbalit

New member
בבקשה בבקשההההה

לא בערב חג, בגלל מלא סיבות: א. זה ערב חג כאילו, ואוכלים בסוכה וכאלה..... ב. אין אוטובוסים!!!! וזה תוקע הרבה אנשים שלא גרים בת"א, ג.אף אחד לא יבוא איתי...
סוף שבוע רגוע בגלגלצצצצצצצ רגועעעעעעע love and love inbal

slim girl

New member
שנייה... אז שתי המסיבות לצעירים?

או שלא הבנתי טוב.......?

המסיבה הראשונה

אני חושב שאני מדבר לא רק בשם עצמי בנושא הזה, זאת באמת בעיה גדולה לרבים מאיתנו להגיע כשאין אוטובוסים פשוט בגלל העלות היקרה של מוניות... אני בטוח שזה לא יפריע לאף אחד אם תדחה את המסיבה ביום או יומיים ואפילו להיפך, הכסף שנחסוך יעזור לנו להגיע לשני המסיבות. מקווה להתחשבות Alex

Curly

New member
בבקשה!!!!!!

יש ציבור שלם של חסרי גלגלים שמתחננים לשמסיבה תדחה ליום אחרי הערב חג!!!! טל שלא הייתה במסיבה האחרונה ומאוד רוצה להיות בזאת.

$ B-REAL $

New member
במילה אחת אכזבה...

עד שיש כוח לזוז למה בערב חג??? בשם קהילת ההיפ הופ בבית שמש והסביבה: please $B-REAL$

כן כן לא בערב חג

תעשו בחול המועד הכי טוב ככה גם דוסים כמוני יכולו להגיע בכייף ולראות את הפלא שנקרא הG וגם לאנשים יהיה כח ואז כולם יהיו מרוצים אמן סלה כן יהי רצון גב שבור

שכחת משהו שחר.......

לא כתבת בס"ד בלמעלה של ההודעה איך תבוא בסוכות????? כולנו יושבים בסוכה ולומדים תלמודי בבל איפה אתה תיהיה???????? בג´י ספוט?????? shame on you!!!!!!

שמע....

לק"י ב"ה בס"ד בויקאה וסאב קודם כל אני יביא את הגמרא לG ויעשה איתה פריסטייל וגם יש לי סוכה ניידת שככה אני יוכל לאכול בלי בעיות והאמת תלמוד בבלי זה לא הקטע שלי אני חולה אבל על תלמוד ירושלמי איזה חרוזים חבל על הזמן אין על רבא :) ושמע אם אני יצא עכשיו ברגל עד סוכות אני יגיע לG יאאלה תהיה בריא גב שבור

$ B-REAL $

New member
אההה עכשיו הבנתי.. ../images/Emo8.gif

הדתיים כמה שהם תמימים: בחוץ שומעים טראנסים חרדים ורוקדים על מסחריות ואז חוזרים לבית דופקים בויאקה וסבלימינל ב cd ונהנים ממוזיקה איכותית.. לא ככה שחר?? $B-REAL$

אחי תקשיב....

אני בחוץ בפנים בכל כיוון רק ראפ טראנסים מענינים לי את ה... ויש לי BMW למה לי לקפוץ על מסחרית :)

למעלה