לגבי מטוטלת

לגבי מטוטלת

המטוטלת שלי אומרת כן כשהיא זזה מצד לצד ואומרת לא כשהיא עושה מעגל האם היא בסדר? חוץ מזה, למה לפעמים היא טועה ולפעמים צודקת? זה הופך אותה ללא מדויקת, אז מה הקטע פה? אשמח לקבל תשובות! תודה

כן, המטוטלת בסדר.

ואכן, ככל שהשליטה שלך בתת המודע שלך יותר חזקה, כך המטוטלת יותר מדויקת. לאט לאט מפתחים שליטה בתת המודע וכך מגיעים לשליטה במטוטלת. אל דאגה, עבודה איטית ויסודית. בהצלחה.

עוד שאלה...

אבל איך אפשר להסתמך על זה אם היא טועה? יש לך טיפים בשבילי כיצד להשתלט על תת המודע? וכיצד להגיע לתשובות מדויקות? תודה רבה!

עוד שאלה...

אבל איך אפשר להסתמך על זה אם היא טועה? יש לך טיפים בשבילי כיצד להשתלט על תת המודע? וכיצד להגיע לתשובות מדויקות? תודה רבה!

תראי ../images/Emo20.gif

אי אפשר לסמוך על דבר שאינו בשליטתך המלאה, ולכן עד שתלמדי את עצמך לשלוט כמו שצריך במטוטלת, לא תוכלי באמת לסמוך עליה. על תת המודע משתלטים בהרבה ריכוז, הרבה מודעות עצמית, הכרה עצמית, תרגילי ריכוז, שליטה מפוקסת על רגשות והיפוכן- לכל אחד השיטות שלו. לתשובות מדויקית ה"אני" העצמי שלך כבר יוביל אותך. בבקשה
אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות.

היי שוב

אני שואלת את המטוטלת כל יום את אותן שאלות כדי לראות שהיא עקבית ולרוב היא כן עקבית ואני משתדלת להתרכז ולא לערב רגשות. קורה גם שאני שואלת שאלה וממש הייתי רוצה שהתשובה תהיה כן אבל בכל זאת היא יוצאת לא... השאלה מה לגבי השאלות שיום אחד יוצאות כן ויום אחד יוצאות לא? והאם זה בסדר שאני שואלת כל יום את המטוטלת את אותן השאלות? אני לא משגעת אותה?
תודה רבה על התשובות ועל הסבלנות!

RainBird

New member
תת מודע לא יכול "להפוך" למודע. הוא יכול מקסימום להעביר את הכוונות והמידע שבו למודע. שבריר קטן- וזה לא מונע ממנו לעבוד כראוי.

עכשיו גיליתי

ששאלה ששאלתי אתמול בלילה והיום בבוקר - והמטוטלת אמרה לי כן - יצאה לא!! המטוטלת טעתה! איך אפשר לסמוך על זה??

RainBird

New member
ופה הטעות שלך- המטוטלת לא טעתה- את טעית. זה כלי כמו כל כלי אחר הוא טוב או גרוע בדיוק כמו זה שמשתמש בו. יש קורסים שלמים על שימוש במטוטלות וגם ספרים על הנושא. אני ממליץ לך בחום לחפש אחד מהם. ארדן.

RainBird

New member
עניתי לך. המטוטלת היא כלי. היא לא טועה. הסיבה היחידה לכישלון שלך בה היא בגלל שאת לא מאומנת כמו שצריך. למטוטלת אין כוח משל עצמה כמו שלשרביט מאגי אין כוח משל עצמו- שניהם הם המשך הרצון והמודעות (וחוסר המודעות) של זה שמשתמש בהם. סכין יכול להכין סושי? לא. האדם שאוחז בסכין יכול- ככל שהאדם יותר מיומן הסושי יותר מוצלח. מטוטלת יכולה לענות על שאלות? לא. האדם שאוחז בה ומשתמש בה למטרה זו כן. זה ההבדל. מה לא בסדר איתך? שלא קראת ספר, לא עברת קורס, רק ציפית שזה יעבוד מהאוויר. את מבינה אותי עכשיו? ואגב, אני למדתי לבד להשתמש במטוטלת, זה משהו שקיבלתי בצורה טיבעית מתוך ההכשרה שלי כמכשפה. לא קראתי ספר על הנושא. ארדן.

ל- rainbird

כן, אבל נגיד ואני שואלת שאלה לגבי חיזוי עתיד - כמו ששאלתי כמה פעמים - אם אני ו- X נחזור? והמטוטלת אומרת לי שכן. אז את רוצה להגיד לי שהתת מודע שלי ענה על זה? למה שהתת מודע שלי או המודע שלי יידעו אם נחזור או לא נחזור? אולי המטוטלת משקפת את הרצונות שלי ואומרת כן כי אני רוצה לחזור אבל אז בשביל מה המטוטלת? הרי אני יודעת שאני רוצה לחזור גם בלעדיה. אני שולחת לך מסר. תודה לך!

RainBird

New member
התת מודע שלך מחובר על כל דבר בבריאה עצמה. לאדמה, לאלוהים ולכל פיסת מידע. תיקשור עם מטוטלת זה תיקשור עם עצמך. מראה לעצמך התת מודע שלך יודע הכל.

Bassman

New member
קרן,

התת מודע יודע הכל. איך? שני הסברים- מדעית, הוא זוכר הכל. כל פרט מידע הכי שולי שראית אי פעם ושאת אפילו לא זוכרת שראית התת מודע זוכר. לכן הוא יכול להרכיב את התשובה הנכונה. אנרגטית? את מחוברת להכל. כל העולם, ואת, הם אותו דבר. שתי התאוריות מתחברות דרך אגב. עכשיו- המטוטלת תתן לך תשובה מהתת מודע רק אם תצליחי לכבות את המודע. בגלל שהמודע שלך חושק בתשובה כלשהי כל כך הרבה, והוא עדיין עובד בזמן הניסיון עם המטוטלת, הוא משפיע עליה. המלצת הרופא? אימון על כיבוי המודע. בעיקר מדיטציות למינהם. חוצמזה, התשובה שהמטוטלת נתנה לא חייבת להיות מיידית. בהצלחה ארבל.

וואו, איזה תשובה יפה!

תודה על התשובה! עכשיו הכל הרבה יותר ברור לי בכל מקרה, אני שולחת לך מסר כי כבר כתבתי פה יותר מדי... תודה!

שליטה בתת המודע, לא הופכת אותו

למודע. שליטה בתת המודע הופכת אותך ל-מסוגל להבין את עצמך. תת המודע שלנו מתנהג כעין ישות נפרדת מהמודע. ולכן המטוטלת היא כלי עזר לתקשר איתו כביכול.. וכמו כל תקשור, לוקח זמן לפתח את היכולת הזו.

למעלה