לגבי הצופים..

לגבי הצופים..

רציתי לשאול אתכם משהו, אני עולה לכיתה י והחופש הזה אני עוברת דירה מת"א לבנימינה. שמעתי שיש צופים בבנימינה ורציתי לדעת אם אוכל להצטרף אפילו שלא עשיתי קורס והכל.. אשמח לקבל פרטים תודה :)

yaeltyl

New member
ברור שתוכלי להצטרף!

אני לא יודעת אם תוכלי לקבל הדרכה על השנה הראשונה בגלל כל הקטע של הק'ורס אבל זה תלוי כבר בשבט הספציפי, את צריכה לברר את זה מולם.

..

השאלה אם באמת כדאי לי להצטרף ואני יהנה מזה גם בלי מה שנלווה למי ששם כבר שנה קודם.. או שכבר החמצתי את הדברים האלו וכבר לא שווה לי ? (אני מתה להצטרף!)

יאיי

תצטרפי לשבט עומר הם ממש אנשים טובים ומקסימים.. ובאמת תשאלי אותם למרות שלא נראה לי שתהיה בעיה שתדרכי אלא עם כבר הם סיימו את השיבוצים ותהיה להם בעיה לשבץ מה שלא נראה.. קיצ, תדברי איתם

אז ככה..

יש כמה טיולי הכנה.. 1. טיול פתיחת קורס - פותחם רשמית את שנת הקורס בטיול יומיים לדרום. 2. סי"ס - סיור וסביבה - לומדים להתמצאות בטבע ומעבירים כמה פעולות לקבוצה של 15 -30 ומשהו אנשים.. 3. קורס מסכם - 6 ימים שעוברים בהם הכנה להדרכה 3 ימים יער 3 ימים חוות הצופים.. אני לא ממש יודעת מה המטרה של הקורס מסכם כי אצלנו זה היה קורס סטלה/ דיזינטנריה ובקושי עשינו משהו חוץ מלישון.. לפחות אני.

הא? איזה שטויות

לא יודעת מה סיפרו לך אבל זה לא נכון לא שמעתי על אנשים שהיו צריכים לעבור קורס מדצים בשביל להדריך בצופים

noiyavetz

New member
קורס מדצים זה כמעט כמו שנת קורס וקורס ומכם

פשוט שם הם מסכמים את זה בשבוע או יותר והם לומדים הכל להדרכה ובסוף מקבלים תעודה שאתה יכול להדריך כמו בסיום קורס מסכם שקיבלנו

noiyavetz

New member
המטרה של קורס מסכם

לסכם ולהזכיר לך את הנושאים העיקרים והחשובים שלמדת במהלך שנת קורס ומי שלא למד להכיר לו אותם שידע שהם קיימם

מה?!קורס סטלה?

לא יודעת מה איתך אבל אני ממש למדתי הרבה מהקורס ורוב מה שלמדתי היה מהקורס(והמדריכים שלי)זה היה ה-קורס...בלי קשר לדיזינטריה

cohen shir

New member
שבט עומר - צופי בנימינה. ../images/Emo13.gif

הם בהנהגה שלי, אחד השבטים הקטנים והחמודים. והם יקבלו אותך בשמחה רבה, צהלה והילולים. אני מכירה משם אנשים אז אם את צריכה עזרה או משהו... דברי איתי.

ברור!!וגם...

תיצטרפי להנהגת שרון-צפון המדהימה!ותהיה לך מרכזת מדהימה השנה!!וחוץ מזה שבט עומר שבט ממש טוב...

למעלה