לגבי הפרק של היום

pitzky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלנית:

"יו אני ממש מרגישה כמו רייצ´ל מחברים" בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עומר בכלל לא

עומר בכלל לא חתיך, ממש לא ולא! והקטע עם ורדה ואלכס לא מלוכלך, פשוט רוב הגברים בסוף חוזרים הביתה, ןאל תשכחו כמו שאמר אלכס" יש נשים שמתחתנים איתן, ויש שמשתעשים איתן ואופס הלך השעשוע, אבל ורדה באמת מסכנה כי נשארה בלי כלום פשוט "נפלה בין הכיסאות" אבל אני אוהבת את שלומית המקסימה ומאחר שהיא הכי מקסימה ונאמנה, לא מגיע לה פרדה, אבל מעניין אם היא היתה בוגדת , אם אלכס היה מוכן לסלוח, מעניין שלגברים מתייחסים בסלחנות משהו.... לא פייר נכון?? בי עזית

Loppy

New member
נקרעתי מצחוק היום!

שכלנית אומרת לספיר: "צריך שגידי יראה את מאיה ואבנר באמצע השובידובידו!"

nirush~

New member
אוי גם אני..

זה היה כל כך כל כך קורע!!!! די זה הרג אותי. אבל איזה חמודה היא. שלא לדבר שהיא כוסית. למרות שהשיער שלה נראה היום ממש נורא!!

pompii

New member
כן חחחח איזה כונפה

גם שהיא אמרה על מאיה מרשמלו דביק חבל שכבר אין את האמוטיקון של המרשמלו היינו מחליפים את מאיה במרשמלו אבל יש לשבועות-

CastroGirl

New member
הצהרה!!!!!!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הגעתי למסקנה הזו עוד מהפרקים הראשונים של הסידרה, אני ממש אבל ממש לא סובלת את כלנית!!!!! כזאת טיפשה, תככנית, מי שהמציא את הדמות הזאת עשה עבודה גרועה לחלוטין, יש לה התנהגות צבועה, והיא רק מלכלכת בין מאיה לגידי. מאוד מעניין שהיא חושבת על כל מיני דרכים מאוד מתוחכמות להפריד בינהם, אולי היא האחות האבודה של סמדר????????? בכל מקרה, עדיף את ספיר על פניה!!!!!! ביי, טל

רק עכשיו הגעת למסקנה הזאת?

...אני כבר ידעתי מזמן זהיא סתם חתיכת כלבה! וספיר עדיפה? ממש לא! שתיהן זבל!

pompii

New member
ההודעה הבאה מופנית לסמדר וכלנית

עד כמה אפשר להיות נואשים?????? הבן אדם כבר לא אוהב אותכן לעזאזל תכירו בעובדות אתן מעצבנות!!!!!! ואני מצטטת מגידי "לכו תחפשו ת´חברים שלכן" תודה מראש

pitzky

New member
אווווווווווווווווווווווווווווווווקי

חוץ מזה שיש לו שם יפה הוא מתלהב מעצמו טיפה יותר מידי, ויש לו פוזות כאלו לא רק של משחק, אלה גם במציאות, הוא השחקן הגרוע של השנה....

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פיספסתי משהו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמין, לא שמתי לב לזה! היום, דרך אגב, הייתי רדום במיוחד, יכול להיות שלא שמעתי. חבל, רציתי לראות את זה כדי להוכיח שכלנית לא משתווה אפילו באצבע לסמדר. פשוט טמטום. וחשבתי שספיר אמורה להגיד דברים כאלו...

כלניתוששששש

שמעתם אותה אתמול???? "עושים שובידובידו" היא קרעה אותיייייי וואי איך ריחמתי על גידי כשהוא ראה את מאיה ואבנר מתנשקים. וואי איזה מבט...איך ריחמתי עליו... נראה לי אני לא אשכח תמבט המסכן הזה על הפנים שלו אף פעם (נו טוב, אני קצת מגזימה..) באלי כ"כ לחבק אותו באותו רגע... כלנית כ"כ אכזרית...למה היא עשתה לו את זה? היא הרי אוהבת אותו..... אבל היא מתוקה .... אבל רעהההההה <<(לא נשכח ולא נסלח)>>

למעלה