לגבי הפרק של היום

קירי

New member
לגבי הפרק של היום

דייייי כבר!!!! כמה אפשר עם הגידי ומאיה האלו! פרק אחד הסדרה נגמרת כשמאיה רואה את כלנית וגידי ביחד ואחר שגידי רואה את מאיה ואבנר ביחד! אבל אני היום חשבתי על זה.... מה אני אעשה כשלחיי האהבה תגמר! אני יהיה בדיכאון!!! אוף!

לי נמאס מהרבה דברים

באמת נמאס כבר מכל הסיפור של גידי ומאיה.. זה כ"כ משעמם כבר, כמה אפשר לבחוש בזה... וגם עוד נמאס לי מכל הסיפור של רונה והפריצה, זה מטומטם ומשעמם כבר אבל זו רק ההתחלה, כי עש שרונה תמצא דברים להפליל את סמדר ועד שהיא תעשה את זה יקח הרבה זמן, אוף!

זו טלנובלה... מה אתם רוצים ../images/Emo168.gif

בכל טלונבלה, קצת לפני הסוף הכל חוזר על עצמו וברגע אחד - הכל ניגמר. ואז זה משאיר טעם טוב בפה.

....

נכוווווון יאללה חלאס נמאס היה פרק בסדר ואלכס לא מניאק הוא היה צריך להישאר עם שלומית איזה כיף מחר חופש =)

עזית, את פשוט צודקת...

אני אף פעם לא מבינה איך זה שכולם נכנסים ככה לבתים של כולם מבלי לדפוק?! מה הם כ"כ קרובים וסומכים זה על זה שיש להם מפתח לכל בית ובית? זה ממש מוזר לי כל פעם מחדש.

נועה84

New member
שמתם לב שעומר ברנע

נהיה כוסון יותר ויותר מסידרה לסידרה?? ואווף מה הקטע שגידי נכנס לבית של מאיה בלי לדפוק בדלת? אף אחד שם לא דופק בדלת..?? ותודו שהקטע עם אלכס וורדה היה מלוכלך.. הכי אהבתי איך גידי צועק על החוקר משטרה "לך חפש ת´חברים שלך"

לפי דעתי

עומר ברנע חתיך, זה ברור. אבל הוא ממש ממש מדקלם את השוורת שלו, והמשפטים שהוא צריך להגיד הם יותר מדי נמרחים. יש לו מין צורת דיבור ממש מוזרה!

תשובות...

לא....... כלנית הציעה לו שיפתיע את מאיה לא?.? אז הוא הקשיב לה... כן אף אחד שם לא דופק אבל התרגלתי לזה כבר מלגעת באושר.. באמת היה מלוכלך. ובאמת אהבתי ת´קטע הזה שהוא אמר.. טוב בעצם כל מילה שיוצאת לו מהפה אני אוהבת..

../images/Emo22.gif

אז ככה עומר ברנע ממש לא נהיה חתיך והוא ממש מכוער לדעתי לפחות =) זה שגידי לא דפק בדלת ושאף אחד לא דופק אני מסכימה בהחלט ממש טמטום לא נורא אופייני לטלנובלות ובעיקר ללחיי האהבה שום דבר לא הגיוני. =) הקטע עם וורדה ואלכס לא היה מלוכלך אלכס אמר את מה שהיה צריך להגיד סוף סוף זרק את וורדה וחזר לשלומית ברוך השם שיבורכו!!! ושגידי צעק על השוטר זה היה באמת הכי יפה סליחה שיצא ארוך מדי

טעות של אבנר...

היום שאבנר דיבר עם מאיה אז הוא אמר "להוליד" ואומרים "ללדת". איזה דפוקקקק!!! אתמול שאתי התכוונה לצאת מהבית של גידי היא כמעט נפלה תיראו בשידור חוזר שיהיה ביום שישי. יעל

actress

New member
../images/Emo35.gif על מה את מדברת ../images/Emo35.gif

אתי
חוץ מזה יש גם מחר שידור חוזר.

אריאלי18

New member
עומר ברנע

הגעתי למסקנה שהוא דומה לארטישוק!!! ממש ככה ואיזה קטע עלוב היה כשכלנית אמרה לגידי שילך באופניים למאיה... תארו לעצמכם את גידי על אופניים..חחחח בכלל הוא צריך להחליף את מלתחת ה- TNT FOX שלו!! הכלנית הזאת והמשפטים הדפוקים שתוקעים לה והרי לקט: "אם בריטני ספירס הייתה שומעת אותי היא לא הייתה נותנת לי לרוקד את השירים שלה"... או "אני אשים לה נעצים בנעליים".......

למעלה