לגבי המפגש

בלעדי לחברי הפורום מפונדק אלביס

רק האנשים שישרשרו את שמם ו/או ישלחו לי מסר שהם מגיעים יקבלו בלעדי כששמם מופיע בפונדק אלביס סט טישו אלביס שהוכן במיוחד לערב וספל אלביס נתן להגיע הכל מהשעה 12 בצהריים. תהיה הופעה של חברנו מהפורום מקס העליון שינגן בגיטרה כמה שירים. ומופע של זמר אורח ששר שירי אלביס ועוד כמה הפתעות. המפגש הוא מפגש ראשון של פורום אלביס בפונדק בנווה אילן - מקווה לא לאכזב אף אחד. שלכם אמיר

יו, איך אני מתרגשת ../images/Emo99.gif

ברור שאני מגיעה. הבנתי נכון? מקבלים מתנה או שיהיה בהנחה? אמרתי לגיסתי שזה מ-11 אבל לא נראה לי שתהיה בעיה שנגיע מ-12. יש שם ארוחות צהריים? מישהו יודע איך האוכל שם? לא שאני באה לאכול אבל אם מגיעים בשעה כזאת ברור שנהיה גם רעבים, לא? אני כבר ממש מתרגשת ומקווה שלא יהיו לי שום תקלות בדרך. אני באאאאאאאאאההההההההההה

שלא תדעו מה הולך אצלי ב../images/Emo82.gif

האיש שלי כבר משתגע ממני. כל פעם שיש שיר או סרט של אלביס בטלויזיה אני צמודה כמו איזה נערה מאוהבת עם מבט מפגר על הפנים והוא מסתכל עליי כמו על איזו משוגעת, אבל הוא מבין אותי. חבל שהוא לא מטורף על אלביס כמוני. לאחרונה כל תמונה של אלביס שאני רואה וכל שיר שלו שאני שומעת אני פשוט נמסה. האגדה הזאת מטריפה לי את החושים ונראה לי שאם הייתי חיה בתקופה שהוא הופיע והייתי רואה אותו בהופעה חיה אני הייתי מהצורחות או מינימום מזילה דמעות אושר. בהופעות שלו הוא נראה מלא חום ואהבה למעריצות שלו, מנשק, מחבק וממש נותן יחס. בחיים שלי לא ראיתי שום אמן שמתייחס ככה לקהל שלו. ראיתם פעם זמר נותן נשיקות כאלה למעריצות באמצע שיר? אני לא!

משיחה עם ידיד מירושלים

הבנתי שהאוכל לא משהו אבל העיקר האווירה . באיזה תאריך אמרתם שמתקיים המפגש ?

מה את עושה צחוק ../images/Emo3.gif

בוקר טוב
זה מה שקרה כשלא מגיעים לשיעורים -
אמיר

מקפיץ - האנשים שנרשמו למפגש ובאים

מ ק פ י ץ כדי לדעת ולא לשכוח 1 - מיה - nesherkal 2 - ריקי(גל) - Riki10 3 - אריק 7554 4 - לי - Honky Tonk Woman 5 - ג'ני - אמא בריבוע 6 - עליון מקס 7 - יסמין - Jessy M 8 - אילה אחת 9 - אמיר - elvis aharon presley יש מישהו ששכחתי

jessy M

New member
לגבי המפגש

מעולם לא הייתי במפגש...עלתה תהייה סביר להניח שיהיו שם הרבה אנשים אחרים מלבד חברי הפורום ובכלל אני מתארת לעצמי שרובנו מעולם לא נפגשנו..איך מזהים אחד את השני?

לדעתי הכי כדאי לארגון שילוט

שיפנה כבר בכניסה של המקום לשולחן. ממה שהבנתי, מארגנים לנו שולחן/שולחנות שלנו, של הפורום במיוחד למפגש כך שנותר רק להגיד בכניסה "אני מפורום אלביס בתפוז" ויפנו את האנשים לשולחן המתאים.

ג'סי הייתי היום בת"א

ליד קינג ג'ורג, חשבתי להתקשר ולבסוף ויתרתי. אם אין לך טרמפ אני אגיע במיוחד לראשון לאסוף אותך. סולו אני ואת ו......... אלביס נשמע כל הדרך שירי אלביס ( יש לי רדיו דיסק לרכב - MP3 )
תמשיכי להיות נחמדה תקבלי את הדיסק במתנה ספרי לה ג'ני

jessy M

New member
וואו! זה יהיה ענק!

אני אביא את כל אוספי הפיפטיז שלי מהתקלוטים!

אמיר, זאת הזדמנות נוספת להודות לך

על הדיסק מתנה, שחבל לך על הזמן כמה אני שומעת אותו

נתונים סטטיסטים על אלביס

ELVIS PRESLEY's Vital Statistics Born: January 8, 1935 - Tupelo, Missisipi Dead: August 16, 1977 - Memphis, Tennessee Height: 6'1 Hair: Light blondish brown (he dyed his hair black.) Eyes: Blue Chest: 39-40 Waist: 32" Hips: 41 Shoe size: 11D' Blood type: O Social security number: 409-52-2002 Selective service number: 40-86-35-16 Army serial number: 53310761 (draft number) Registration number for his Convair 880 Jet: N880EP National Bank of Commerce checking account number: 011-143875 Favorite flower: Jasmine Favorite Sports: Karate, Racquet ball, Football Favorite drink: Pepsi Favorite actors: James Dean, Marlon Brando, Dean Martin, Rudolph Valentino Favorite wild animal: Tigers Favorite make of car: Cadillac Favorite gemstone: Diamond Favorite home: Graceland Favorite colors: Blue, black, white, gold Favorite toothpaste: Colgate Favorite Aftershaves: Brut, and Aqua Velva

תרגום הנתונים הסטטיסטיים

והערות אישיות: אלביס פרסלי - נתונים חיוניים נולד: 8 בינואר 1935 - טופלו, מיסיסיפי. נפטר: 16 באוגוסט 1977 - ממפיס, טנסי. גובה: 1'6 (אני מניחה שזה פיט=רגל - פה אני צריכה עזרה בהמרה) שיער: חום בהיר נוטה לבלונד (הוא צבע את שיערו לשחור) [לא ידעתי] עיניים: כחולות
היקף חזה: 39-40 (שוב, לך תדע אם בס"מ או אינצ'ים) מתניים: 32 (אותו כנ"ל)
ירכיים: 41 מידת נעליים: 11D סוג דם: O [למי שלא יודע, זה סוג דם נדיר, לאחותי יש כזה] מספר ביטוח רווחה: 409-52-2002 מספר שירות (לא ברור לי מה זה): 40-86-35-16 מספר סידורי צבאי (מספר גיוס): 53310761 מספר רישום למטוס N880EP :convair 800 מספר חשבון בבנק לאומי למסחר: 011-143875 פרח אהוב: יסמין
ספורט אהוב: קרטה, כדור מחבט(?), כדורגל [למדתי קרטה בכיתה ד'] משקה אהוב: פפסי
שחקנים אהובים: ג'יימס דין, מרלון ברנדו, דין מרטין, רודולף ולנטינו. חיית פרא אהובה: נמרים סוג מכונית אהוב: קדילק (היה לכם ספק?)
אבן-חן אהובה: יהלום
אהוב: גרייסלנד. צבעים אהובים: כחול, שחור, לבן, זהב משחת שיניים אהובה: קולגייט [שיקחו לתשומת
] אפטרשייב אהוב: ברוט ואקווה ולווט [כמו אבא שלי]

למעלה