אין עלייך - , הופתעתי אמיר
N nesherkal New member 14/8/03 #16 שילוט למפגש../images/Emo140.gif אמיר, מה דעתך להכין שלט עם ציור תפוז ולידו תמונה של אלביס. מה צריך יותר מזה? בבקשה
שילוט למפגש../images/Emo140.gif אמיר, מה דעתך להכין שלט עם ציור תפוז ולידו תמונה של אלביס. מה צריך יותר מזה? בבקשה
E Elvis Aharon Presley New member 14/8/03 #18 יש בפורום גרפיקאיים ו פירסומיים ? לקידום הרעיון של נשרקל
א אמא בריבוע New member 14/8/03 #20 מבדיקת הכרטיסים האישיים אני יודעת שamiro007 הוא קופירייטר לפי הכרטיס שלו, אבל יבוא הנער ויאמר בעצמו אם הוא יכול לעזור...
מבדיקת הכרטיסים האישיים אני יודעת שamiro007 הוא קופירייטר לפי הכרטיס שלו, אבל יבוא הנער ויאמר בעצמו אם הוא יכול לעזור...
E Elvis Aharon Presley New member 14/8/03 #22 שלחתי הודעה לפורום גרפיקה ודפוס ביקשתי את עזרתם........
א אמא בריבוע New member 14/8/03 #26 מה דעתכם על לוגו כזה ../images/Emo26.gif אני לא גרפקיאתי, סתם שיחקתי עם תוכנת הצייר במחשב וזה מה שיצא.
מה דעתכם על לוגו כזה ../images/Emo26.gif אני לא גרפקיאתי, סתם שיחקתי עם תוכנת הצייר במחשב וזה מה שיצא.
N nesherkal New member 14/8/03 #27 לוגו חמוד../images/Emo24.gif בהחלט בא בחשבון, לא צריך יותר מזה. האם יש דרך להגדיל את זה לגודל שיראה ע"י הנכנסים לפונדק? זה לא צריך להיות שלט ענק, אלא, בגודל דף פוליו. לדעתי.
לוגו חמוד../images/Emo24.gif בהחלט בא בחשבון, לא צריך יותר מזה. האם יש דרך להגדיל את זה לגודל שיראה ע"י הנכנסים לפונדק? זה לא צריך להיות שלט ענק, אלא, בגודל דף פוליו. לדעתי.
א אמא בריבוע New member 14/8/03 #34 יש גם את זה../images/Emo26.gif ואחרי זה אני יעשה ניסוי עם תפוז גדול והתמונה הראשונה (אלביס בחולצה אדומה)
יש גם את זה../images/Emo26.gif ואחרי זה אני יעשה ניסוי עם תפוז גדול והתמונה הראשונה (אלביס בחולצה אדומה)
א אמא בריבוע New member 14/8/03 #36 בערך כמו הראשון, קצת יותר גדול אני עושה הדפסת נסיון במדפסת שלי אבל אצלי זה שחור לבן אז נעלם כל אפקט הצבעים. אבל מבחינת גודל על הדף זה בערך חצי עמוד A4.
בערך כמו הראשון, קצת יותר גדול אני עושה הדפסת נסיון במדפסת שלי אבל אצלי זה שחור לבן אז נעלם כל אפקט הצבעים. אבל מבחינת גודל על הדף זה בערך חצי עמוד A4.
N nesherkal New member 15/8/03 #39 ../images/Emo127.gifאוהבת את הלוגו - מצביעה בעד ומוסיפה להצבעה עוד אצבע של העיט (בן-זוגי)
א אמא בריבוע New member 15/8/03 #38 נו... אז איזה לוגו יותר כדאי? יש למישהו אולי עוד רעיונות? אפשר להעלות לסקר את הלוגואים שהצגתי או להוסיף עליהם לוגואים נוספים ואז להעלות לסקר חברי הפורום איזה לוגו מעדיפים.
נו... אז איזה לוגו יותר כדאי? יש למישהו אולי עוד רעיונות? אפשר להעלות לסקר את הלוגואים שהצגתי או להוסיף עליהם לוגואים נוספים ואז להעלות לסקר חברי הפורום איזה לוגו מעדיפים.
E Elvis Aharon Presley New member 15/8/03 #42 שאלת סקר - מה הייתם מעדיפים להמשיך להחליף את תמונת השער מידי שבוע או - הלוגו עם עם התפוז ?? להצביע או
שאלת סקר - מה הייתם מעדיפים להמשיך להחליף את תמונת השער מידי שבוע או - הלוגו עם עם התפוז ?? להצביע או
E Elvis Aharon Presley New member 15/8/03 #46 אוקיי התקבלה ההחלטה ברוב של שני קולות הוחלט פה אחד ואפילו שניים להחליף את תמונת השער מידי שבוע או שבועיים (בשביל החרוז) יייייאאאאאאאאאששששששששש
אוקיי התקבלה ההחלטה ברוב של שני קולות הוחלט פה אחד ואפילו שניים להחליף את תמונת השער מידי שבוע או שבועיים (בשביל החרוז) יייייאאאאאאאאאששששששששש