לגבי החתונה ועוד....

benzig

New member
לגבי החתונה ועוד....

נראה לי שלא היה ולא נברא פשוט בולשיט!!!!!!!!!!!!! אנשים מנסים פה בפורום ליצור סקופים וחבל זה מוריד את הרמה. דבר נוסף , הפורום פה מתחיל להתדרדר ברמתו , ואין יצירתיות מצד המשתתפים בפורום!!!!!! נראה לי שכל הנסיונות של האנשים פה להחיות את הפורום דווקא מזיקים ומוציאים את החשק ( לדוגמא כל ההתעסקות עם המונח "פקצה" ). אם אין לכם מה לחדש אל תכתבו , שימרו את כוחותכים לזמנים טובים יותר!!!! לסיום אני חייב להוסיף ולומר (לכתוב) שדווקא בעבר מצאתי בפורום דברים מאוד מעניינים וחידושים לגבי שלמה שלא ידעתי , מאוד נהנתי כשאנשים העלו רשמים מהופעות של שלמה ומאוד שמחתי שבעזרת הפורום ידעתי על שידורים שונים ברדיו ובטלויזיה בהם שלמה משתתף. אנא שימרו על רמה גבוהה ובלי שקרים בבקשה..............................

yoavl1

New member
מממ...מעניין...

זה לא אתה שאמרת ששמעת ששלמה הולך להחליף את הג´ינס שלו לברמודה קצרות?? אין פה מה לשמור כוחות. כולנו פה בסבבייה,עם מכנה משותף אחד - כולנו אוהבים את שלמה ארצי. תמשיכו לכתוב מה בראש.

אהבתיה

New member
בוקר טוב....../images/Emo42.gif

לא תמיד יש על מה לדבר... כשיש משהו חדש אנחנו מדסקסים עליו המון (הופעה, שיר, אלבום...) ובין לבין אנחנו נהנים לצחוק ולדבר על סתם שטויות... מזל שלא היית פה פעם... הפורום היה ממש במצב משוגע...(מי שהיה אז מבין! דנה, זוכרת???
) ואני לא חושבת שיש רע בזה שאנחנו נדבר על דברים אחרים מאשר שלמה כי הרי לא תמיד הוא יספק לנו נושאים לשיחה ואחרי הכל, אנחנו בני אדם ויש עוד הרבה נושאים שמעניינים אותנו ושנוכל לדבר עליהם!! כמובן שנושא השיחה המועדף עלינו הוא שלמה ארצי!!

../images/Emo18.gif נאום ארוך לפניך ...

לגבי החתונה - אני חושבת כמוך. אבל אי אפשר לסתור כל דבר על הסף. כמו שאתה אומר שזה לא נכון יבוא מישהו שיודע ויגיד שכן, אז עד שלא נדע באמת אין על מה לדסקס אם ההודעה הזאת חשובה או לא .. ואם זה סתם סקופ שקרי .. טוב, גם זה קורה. זה פורום מעריצים חבל שאתה חושב שהפורום מדרדר ברמתו ואין יצירתיות, כנראה שלא שמת לב לפירסום כמה משיריו של שלמה מספרו "מילים מתחברות לאיש" ולא ראית ביוגרפיה מלאה שנוספה למאמרים. ומה עם קטגורית האקורדים שנוספו אתמול בלילה ? וכל התמונות שמתווסופות כל הזמן ?גם זה לא ברמה ולא יצירתי ? גם זה לא מעניין ? מה זה "אם אין מה לחדש אז אל תכתבו" ? אתה רוצה שהפורום יהיה שומם ? אתה לא רואה שאנשים פה נהנים ואתה המיעוט ? שלמה לא מוציא כל יום אלבום חדש שיש לדסקס עליו. אין הופעה כל יום, כמו בקיץ ... לא כל האנשים נמצאים בכל ההופעות (טוב, חלק כן
) אם היית שם יותר לב היית רואה שכל אחד שחוזר פה מהופעה רושם חוויות וקטעים ... ועד היום כשיש שידורים ברדיו ובטלויזיה לפחות שני אנשים מודיעים על זה
אז תעשה לי טובה ... כנראה שלא ביקרת פה בזמן האחרון או שאתה סתם נהנה להרגיז אותי. כי זה מעליב אותי אישית. אולי פעם כשהתעניינת בפורום היו המון הופעות קיץ (היו הרבה הופעות בשבוע) והיה את הדיסק החדש שיצא ... היה על מה לקשקש. עכשיו אין יותר מדי חדש, אז מקשקשים על מה שיש. המכנה המשותף של כולנו הוא שלמה. שלמה הוא אנחנו ובגלל זה כולנו כאן ... וכולנו כאן לדבר על הכל. מה שקשור בשלמה ומה שקשור בעקיפין (כמו שכתוב בהודעת המנהלת) עקיפין זה כולל אותנו, לא טוב לך - אתה לא חייב ... אני אישית נעלבתי מהודעתך, כי אני חולה על הפורום הזה. אוהבת אותו ואת האנשים נורא !!! אני חוזרת מהצבא בערב, ולפני הנשיקה לאמא אני רצה לראות מה התחדש היום, כי חבל לי שאני לא כאן כל היום. כשרוני עזבה ואני לקחתי את תפקיד המנהלת לא ציפיתי ליותר מדי, כי רוני עשתה את הפורום. חשבתי שאנשים כבר לא יבואו , לא יהיה מעניין ולא יהיה על מה לדבר. וטעיתי ב-ג-ד-ו-ל כל האנשים עוד פה. + עוד המון אנשים חדשים ומקסימים. תמיד יש לנו על מה לדבר, ותמיד זה קשור לשלמה
וכיף לנו נורא. ולכן אני גם נהנית להשקיע בפורום הזה. (בזמן המוגבל שלי) אז תסלח לי ... אבל - אנחנו נהנים, ועובדה שתמיד הכל מתקשר בסופו של דבר ל... שלמה

דפי 137

New member
../images/Emo47.gifדנה כל מילה שווה זהב../images/Emo25.gif

לא סתם נבחרת להחליף את רוני את באמת מקסימה ומשקיעה וכל הכבוד לך.

למעלה