לגבי הדיאטה

bella1978

New member
לגבי הדיאטה

מה אתן אומרות פירות זה טוב או לא? מצד אחד זה נחשב בריא, מצד שני יש בהם הרבה סוכר... יש לי הרגשה שזה מה שגרם לכאבים היום, אבל אי אפשר לדעת...

יעל די 23

New member
אני יודעת מעצמי

שפעם ענבים היו מתסיסים לי את הבטן ועושים בלאגן בננה ותפוח הם פירות "מאזנים" יחסית עדיף סוכר פירות מסוכר לבן מזוקק , ולכן אני חושבת באופן אישי שעדיף לנשנש פרי משוקולד, שמלא בשומנים רווים וכו עצתח לך - תנהלי איזה יומן מה את אוכלת ועושה טוב ומה פחות. אני יכולה לומר לך שהניתוח במקרה שלי חיסל את בעיות מערכת העיכול הנוראיות שהיו לי. ושהקפדה על תזונה איכותית ובריאה משפיעה עלי באופן כמעט מידי. בהצלחה

liats80

New member
fruits

I think fruits are good for you. Yes they have some sugar, but also vitamins and other goodies. You can choose fruits that have less sugar than others if you like, but I think that if you have 3-4 fruits a day it's ok. Nevertheless, like Yael wrote - the best thing would be to write down what you eat and how you feel. Then you can start eliminating things gradually and find what causes pain. I found that apples are really bad for me and now that I have eliminated them I feel much much better. It takes a lot of trial and error to find out what works for you, but it's worth it! Good luck!!

bella1978

New member
תודה בנות

אני כבר הורדתי המון דברים וזה בהחלט עשה שינוי לטובה: לא נוגעת בבשר, קמח מכל סוג שהוא, סוכר מכל סוג שהוא, ממתקים, קפה, אלכוהול, מוצרי חלב כלשהם, שום דבר מעובד\מטוגן ולא בריא. במקום זה אוכלת הרבה ירקות ודגנים אורגניים, נבטים ואגוזים. לפעמים דגים. בקיצור דיאטת בריאות אמיתית
מרגישה שזה עושה לי ממש ממש טוב. פירות לעומת זאת זה עניין שנוי במחלוקת. בגלל זה רציתי לשמוע את דעתכן. באמת הדרך הטובה ביותר זה לנסות ולראות. אז היום ניסיתי והיו לי כאבים...

זהבה240

New member
גם לי פירות לא טובים

לרוב האנשים פירות זה בסדר. לי למשל, ואני מקרה מאוד קיצוני, כל סוכר שהוא, כולל סוכר פירות זה רעל, ועושה לי מאוד רע. אז תנסי עוד פעם ותראי אם באמת זה עושה לך רע או לא.

galim29

New member
מן הסתם לא כל הפירות

פירות הדר לא מומלצים לבנות האנדו. וכל מה שמרגיש לך לא נוח. גם ככה לא יותרמ- 3 פירות ביום. פירות זה אומנם סוכר ולכן צריך להגביל את הכמות אבל זה עדיף מהסוכר שיש בכל המתוקים.

לא ניסיתי את כל הפירות

אבל חושבת שפירות ירקות ושאר האוצרות מן הטבע לא יכולים להזיק...לעומת המעובדים למינהם...כולל חלב ובשר. את צריכה לבדוק כל פרי בנפרד לכמה ימים (3-4 ימים) ולראות איזה תגובות יש לך ...להפסיק את הפרי לשבועיים שלושה ואז לחזור אליו כדי לבדוק האם אכן התופעות חזרו..... מה שגרוע לנו ולבני האדם בכלל זה המעובדים למינהם...בשר חלב ומוצריו...לפעמים גם ביצים....סוכר לבן....חיטה.... הדיאטה שאת עושה היא מצויינת אבל את לא יכולה להוריד סוכרים טבעיים מהתפריט ... והכי חשוב לדעת שכל אחת שונה מהאחרת. אצלי בשר על האש ממש לא טוב לי (וזה התגלה לי רק אחרי שהאנדו הופיע בחיי)...וכיום שמתי לב שחלבה גם עושה לי לא טוב....וזו בעייה בשבילי כי עדיין לא הגעתי למצב של שלמות בתזונה...קשה לי אישית לעבור לתזונה בריאה במיוחד כאדם שמכור למתוק וגלידות....ממש מרגישה שחסר לי סוכר (אנרגיה) בגוף אחרי שהורדתי את כמויות הסוכר...והכי קשה לי כי אני לא מתה על אוכל ברעיון הכללי של האוכל....מספיק לי לחטוף משהו וזה מבחנתי הזנה לגוף......טעות נוראית והרגלים גרועים. אני מקבלת הנחיות מנטרופטית מדהימה (שמבינה באנדו' ..עבדה עם סוריאנו) ולדעתי אני מקרה לא קל כי אני לא אוהבת להכין אוכל לא אוהבת להתאמץ סביב אוכל....תמיד מוצאת את התירוצים לא לאכול....ומועדת לא קטנה......מעריצה אותה על הכוח שלה להמשיך ולהתמיד איתי כי אני לא קלה בכלל באוכל..... (אם תרצי הכוונה שתתאים לך שלחי מסר ואשלח לך את הפרטים שלה). בכל אופן מציינת שוב שלכל אחת תגובה אחרת לאוכל וכדאי בהחלט לעשות את הניסוי שהצעתי ...לוקח זמן .....אבל אמין.

למעלה