לגבי אתר "עידן התנ"ך"

יהוחכם

New member
לגבי אתר "עידן התנ"ך"

אתר עידן התנ"ך הוא אתר המשלב את ההיסטוריה הארכיאולוגיה והמקרא כמובן בארץ ישראל. האתר עדיין בשידרוג ותכנים נוספים יתעדכנו בקרוב. למרות כל זאת העלנו את האתר כי עדיין יש מספיק תוכן לקרוא לעיין ולהתעדכן (לפחות לעניות דעתנו) למי שהעניין קרוב אל ליבו. בקרוב כפי שציינתי בתגובתי ליוסי יתעדכנו עוד אתרים חדשים וכן תקציר על מרבית התלים באתר. כמו כן תתעדכן גלריית המקרא באומנות, וכן למעלה משלוש מאות תמונות וציורים חלקם נדירים של ירושלים במאה ה-19...וזהו רק קצה הקרחון....החומר שעומד לרשותנו הוא רב והזמן מועט למרות שהשקענו ימים ולילות באתר (האתר ללא מטרות רווח ונעשה בהתנדבות מלאה במטרה להעשיר את החברה הישראלית בקצת תוכן מעבר למה שמציעה המדיה הזמינה כיום ) אנא המתינו בסבלנות אנו מבטיחים שההמתנה תשתלם... כל מי שרוצה מעוניין או יכול לתרום (ולא כסף חלילה אלא בעיקר שעות מחשב
) תבוא עליו הברכה.... נשמח לקבל כל תגובה/הצעה/טענה וכו... אביתר תודה רבה על התגובה זה בהחלט מחמם את הלב בברכה צוות עידן התנ"ך

מתוק29

New member
יופי של אתר אבל.....

אם אתם רוצים לקדם אותו מומלץ להוסיף את כתובות האתר ולא לתת לאנשים לרוץ לגוגל (האתר שלהם מספיק פופולרי
) הנה עשיתי בשבילכם את העבודה. הנה תרמתי את חלקי לאתר
בברכה, מתוק29

גרי רשף

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד!

אולי כדאי שתעדכן אותנו לגבי שינויים ועדכונים מהותיים בו. בינתיים הוא עושה רושם מצויין.

masorti

New member
אתר יפה...

אני הייתי ממליץ להוסיף עוד פריטים לקטגוריית ה"כתובות" ולצטט מהם את הקטעים הרלוונטיים. למשל: מצבת מרנפתח, המונוליט מכורח, כתובת דיר עלא, מנסרת סנחריב. כדאי גם להוסיף קטגוריה העוסקת בחרסים, חותמים, פפירוסים, כרוניקות, וכו' (או כמה קטגוריות נפרדות), כדי לכסות את כלל הממצאים הכתובים ולא רק כתובות אבן. וכן רצוי מאוד לדעתי להוסיף גם קטגוריית "מפות". אני מתכוון גם למפות של אירועי התנ"ך, אבל גם למפות הסטוריות של המזרח הקדום בתקופות השונות (כלומר האימפריות בכל תקופה) ושל קרבות חשובים.

masorti

New member
עיינתי שוב באתר...

וראיתי שבקטגוריית "לקסיקון הסטורי" יש סקירה של כתובות כמו מצבת מרנפתח והמונוליט מכורח וכן ממצאים כתובים רבים אחרים. עדיין אני חושב שלכתובות החשובות (כמו אלה שהזכרתי קודם) כדאי להקדיש ערכים נפרדים בקטגוריית "כתובות". (הרי המטרה היא שגולש שאינו מצוי בחומר יגיע אליהן במהירות)

יהוחכם

New member
עדכון של האתר עידן התנ"ך

שלום שוב לכולם!!! תודה רבה על התגובות, ההצעות, הערות/הארות. כפי שניתן לשים לב (ואגב חלקן היו בתכנון) בהחלט התייחסנו... אתם מוזמנים להיכנס שוב ולהתרשם מהעידכונים. חומר נוסף וחשוב בעיקר מצולם יעלה בקרוב... כל שאלה בקשה הערה תתקבל בברכה. אני אישית מתכוון להיות יותר מעורב כאן בלי קשר. בברכת יום נפלא למנהלי הפורום ומשתתפיו יהוחכם

פלגיה

New member
תודה על העידכון והקישור המחודש

אשמח אם תהיה מעורב יותר בפורום.

למעלה