לגביי אחותי הקטנה;

לגביי אחותי הקטנה;

היא ממש גבוהה לגילה הכה קטן (12) . היא 1.64 והיא רק בת 12 היא ביקשה ממני לברר לה, כמה ילדה בת 12 בגובה 1.64 צריכה לשקול בכדי להיות דוגמנית ? נגיד ועד גיל 13 היא תהיה .. 1.65 ? אז בגיל 13 רק חמישה סנטמיטרים יבדילו בינה לבין ה1.70 ?
כמה היא צריכה לשקול עכשיו ? (גיל 12, 1.64) אה עוד משו מבנה גוף.. הממ .. בינוני אני חושבת

שאלי את וווששייי

או את בנו המנהל ושימי תמונה שלה והיא באמת גבוהה לגילה וחג שמח

../images/Emo171.gifתודה נמר שחור:)

אבל אין לי תשובה בישבילה בנושא אחרת הייתי עונה לה:) אני אדום כי אני משתתף פעיל בפורום חוץ מזה שחברה שלי דוגמנית:) אני ממש לא בתחום:) הייתי פה וווששייי גלעד ובנו והחברים פה יעזרו לך פה כמה שיותר מהר:) חג שמח לכולם:)

כן:) והיא מסתובבת בפורום:)

מקווה שמישהו יענה לך על השאלה חכי קצת כולם רדומים לרגל החג:)

topagency2

New member
שלום לך אני ממליץ

ללכת לרופא המשפחה שלכם ולבצע בדיקה שתראה את הגובה אליו היא אמורה להגיע, אני לא מכיר את שם הבדיקה אבל היא קיימת ויכולה לספק לכם את הנתונים הנחוצים על מנת לדעת מה יהיה גובהה העתידי של אחותך. יחסית לגילה היא אכן מאוד גבוהה. לבדיקת המשקל האידאלי לגובה של אחותך כנסי לכאן. בכל זאת למרות כל הנתונים תמונה שווה 1000 מילים אז נשמח לראות את תמונתה ולהגיב בהתאם תודה.

חבל שאין לך תמונה שלה...

תמונה אכן שווה אלף מילים... הרבה יותר קל לנתח הכל דרך תמונה מאשר דרך נתונים על הדף... אבל אנסה לעזור לך בכל אופן... בכל מקרה, אחותך אכן גבוהה יחסית לגילה... שזה כבר טוב...
כמה היא שוקלת עכשיו? לא ציינת את זה...

למעלה