לגבוד המנהלת blue eyessss

לגבוד המנהלת blue eyessss

יש ספר נורא נחמד שיצא לאחרונה, בשם "מילון הסלנג המקיף" יש שמה המון ביטויים של סלנג, ואז ציטוטים של מתי נאמר ואיפה. יש לי אותו בבית, אז עכשיו אני קורא אותו. אקיצר חיפשתי את המילה "שירשור", מצאתי, כמובן, וזה מה שהיה רשום: שרשור: רצף הודעות בשיח אלקטרוני (אינטרנט): "שירשור איחולים! אז אני רק רוצה לאחל לכולכם חג שמייח!!" (תפוז 2004). אז אקיצר (=בקצרה), זה מהודעה בפורום שלכם, חחח איזה מגניב הא, זה את כתבת. וזה לינק שתראו שיש כזה ספר

Blue Eyessss

New member
חחח היי../images/Emo47.gif

אני לא ממש הבנתי מה זה קשור לפורום אבל אם תסביר אולי תהיה לי סיבה לא למחוק את ההודעה הזאת =P

אממממ

הוא קנה איזה ספר של סלנגים (שאני לא מבינה מי ישלם על זה 90 ש"ח אבל מיילא..) אז בספר הזה כנראה שיש דוגמאות ואחת הדוגמאות נלקחה כנראה מהפורום שלנו שאת כתבת שרשור איחולים.. ושרשור כנראה נחשבת למילת סלנג אז הוא מצא את השרשור הזה בפורום אצלנו אז זה כנראה מגניב בשבילו שהוא מצא את הדוגמא שבספר אצלנו והוא בא ליידע אותנו.. זה מה שאני הבנתי מההודעה שלו..

MorH

New member
../images/Emo174.gif

רשום מי אמר איפה ומתי אז כאילו רשום שכתבו בתפוז ???

כל מה שרשום זה "תפוז 2004"

ספר מדהים באמת, יש שמה פשוט כל מילה. לא יודע הודעתי את זה פה כי חשבתי שיהיה מגניב כזה, אני יודע שאני הייתי שמח לראות דבר כזה. אני לא חושב שאת צריכה למחוק, אולי תחברי את זה לאיזה הודעה של תפוז אנע אערף

כי הוא פשוט מבריק

קרא ותבין. אל תשפוט ספר לפי הכריכה שלו. זה ספר בן זונה!!! אגב, בן זונה: 1. רע, נבל: "אני אתפוס אותה בשתי ידיים ואף בן זונה לא ייקח אותה ממני" (חיילי הנקמה, הכל או כלום. 2. משובח מעולה: "אתר בן זונה של שחקן עם יכולות מאוד התקפיות" (וליד באדיר, הארץ, 6.10.04)

למעלה