לג'אזיסטים מגנובים

Virons

New member
לג'אזיסטים מגנובים

אני מנגן בעיקר ג'אז וקצת בלוז .. בואו נגיד שאני מחבר את הגיטרה זה הולך לפי היצירות הקופצניות של פרקר (אורני אנטרו וכו) אבל הקטע זה שזה לא נשמע נכון על הפנדר שלי יש את הצליל המתכתי וחסר הצליל העמוק של גיטרות נפח... (כאן בטח ישאלו למה קנית פנדר ולא גיטרת נפח ? גמאני וגם אח שלי מנגנים ושסוף סוף היה כסף לחשמלית וציוד אח שלי בתור הנגן הוותיק יותר בחר ... ) קיצר השאלה שלי האם ה- IBANEZ AF75 IBANEZ AG75 EPIPHONE SHERATON II EPIPHONE DOT ARCHTOP COLLECTION שוות את הכסף שדורשים עליהם או שכדאי להמשיך לחסוך לגרטצ ?? (ד'א אם זה לחסוך זה מלא מלא זמן כי אני עובד בשכר נוער :S) תודה לעונים

yotamn9

New member
עברו 5 דקות ואתה מקפיץ?

חוץ מזה שקצת סימני פיסוק לא יזיקו.

tomsoier

New member
תפסיקו לבלבל את המוח!!!../images/Emo46.gif

אתה רוצה לענות לו תענה אתה לא רוצה אז אל תעיר הערות!! כל אחד חושב פה שזה הפורום של אבא שלו!!! וואלה מיום ליום הפורום הזה נהיה יותר ויותר חסר תוכן!! רק הערות של אנשים לגבי סימני ניקוד, שגיאות כתיב, והודעות של "הבהרה" מטומטמות שמי שעומד בראשן זה מנהלי הפורום הנכבדים שלנו!!

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif

יש חוקים לפורום, והחוקים פה לא סתם כדי לעצבן אלא כדי לעזור לפורום להיות מסודר. אתה יודע איך הפורום היה נראה אם כל אחד היה מקפיץ אחרי 5 דקות? מילא אם זאת הייתה שאלה באמת דחופה, משהו בסגנון של "יש לי הופעה היום בערב ואני צריך טיפים כאלה וכאלה" או "יש מכירה של גיטרה נדירה באיביי שנסגרת עוד 3 שעות אני צריך חוות דעת מהר...", זה באמת דחוף, אבל שאלות כמו זאת... באמת קצת סבלנות לא תזיק.

eran377

New member
../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה.

ואם יש לך משהו להגיד למנהלים אתה מוזמן בשמחה להגיד לנו את זה במסרים.

Molchansky

New member
מהפנדר שהייתה לי

הוצאתי יופי של סאונד גיטרת נפח. זה אפשרי, צריך לשחק עם הסאונד ולעבוד על פריטה.

למעלה