לב טהור בSIK KIDS

TearGarden

New member
ראיתי והזדעזעתי...

ושוב אני שואל

מה מטורף בכת הזו יותר מאשר בכתות שמאמינות בסוס עם כנפיים שממריא מהר הבית ישירות השמיימה, או מגרסה יותר מתונה מהגירסה של הרב ש"רק" מאמינה בזה שאם אתה שומע קולות והולך להקריב את הבן שלך אז אתה מופת ודוגמא?

מה ההבדל בדיוק?

בשביל להאמין שיש סבא בשמים שמנהל את העולם צריך מידה יסודית של טירוף, וכל השאר זה רק וריאציות על אותו נושא.

אני הודעתי למ"פ שלי בצבא שאני לא מוכן להיות פקוד של מפקד דתי, משום שאין לדעת איזה קולות הוא ישמע בסערת הקרב. האנשים האלה הרי מקבלים פקודות מריבונו של עולם, לא מסגל הפיקוד. זה שלעת הזו הם מכפיפים את עצמם למפקד הפלוגה זה רק כי הקולות בשמיים, באמצעות הרבנים המתווכים, באמצעות הספרים הקדושים, צוו עליהם לנהוג ככה בינתיים. אבל אם תהיה לו התגלות הוא ינהג אחרת.

כל הטירופים הדתיים שווים וכל הדתיים מופרעים באותה מידה.

פורטי40

New member
שאלה מעניינת

תשובה חלקית היא שבתוך הכת הזאת מרעיבים ילדים, מכים אותם ומשיאים ילדות בנות 15 למבוגרים בני 35. כמו כן מסממים כמעט את כולם בכדורי הרגעה. לא איכפת לי במה מאמינים, רק שלא יעברו על חוקי המדינה.

זה מה שמפריע לך? לשון החוק הפורמאלית?

ולספר לילדים על קין שרצח את אחיו זה בסדר?

אני אישית לא מבין מה כ"כ קדוש בפולחן שצריך לעגן את חופש הפולחן בזכויות יסוד, אבל הגבולות הם מאוד גמישים. איך חיתוך של בולבולי עוללים נופל לתוך הדברים שמוגנים בחופש הפולחן והרעבה לא מוגנת בחופש הפולחן?

הבעיה היא בפרשנות החוק ובאי אכיפתו.

חופש הפולחן הוא השלמה לחופש הדת (שהוא כשלעצמו חלק מחופש המחשבה).

אבל חלק בלתי נפרד מחופש הפולחן העקרוני הוא בהתקיימותו כל עוד אינו כרוך בפגיעה באחרים, וזה בדיוק החלק שמפורש לא נכון ומן הסתם גם לא נאכף.

כתוצאה מכך חותכים בולבולים לעוללים, מספרים לילדים תמימים על קין שרצח את אחיו, מרעיבים ילדים, משיאים בנות 15 לבני 35, וגם, "מחנכים"ת ממירים ומפיצים בלי הכרה את "בשורת" הדת ובכך פוגעים אנושות בחיי אינסוף אנשים.

בעולם אידיאלי, כל אלו היו נאסרים. הרי אין הבדל מהותי בין נזקי ההסתה של שרלטני הדת והנזקים שגורם חמוש שפורץ לבית ספר ומרסס כדורים לכל עבר.

אני שואל שאלה פשוטה

האם לא הכל נובע מאותו מקום שבו אדם שומע קולות?

האם לראות באדם שמוכן להעלות את בנו לעולה כדמות מופת זה פחות נורא מלסגוד לרב שאומר להרעיב?

פורטי40

New member
אתה צודק מאה אחוז

צרות רבות נובעות מאמונה עיוורת בעל-טבעי. אני מדבר על גישה פרגמטית, אילו פעילויות שנובעות מאמונות כאלה צריך לחסום מיד, למי להקדיש משאבים (משטרה, עובדים סוציאלים וכו'). קודם כל דחוף לטפל במקרים הקשים, ואחר כך להפיץ את האמת על אמונות טפלות.

lisi1818

New member
מה שהזוי בכל הכת הזאת

שהקנדים ידעו שהוא גורש מארצות הברית ושהוא חטף ילד ישראלי, שקרן ,נוכל
ובכל זאת מחלקת ההגירה נתנה לו אזרחות עם תירוץ שהוא נרדף על ידי הציונים.
ולמה כיום הם עדיין לא מעיפים אותו לכל הרוחות מקנדה.
רחמנות על הילדים המסכנים שכופים עליהם עוני ורעב ומטילים עליהם
להתחתן בגיל 15 ומיד ללדת ילדים רבים.

פורטי40

New member
שופט ההגירה הקוויבקי היה תמים

או אנטי-ישראלי, או שניהם.
הנחטף בא להעיד (כשהוא כבר מבוגר) שהוא בעצם לא נחטף. אח"כ התברר ששילמו לו כדי להעיד

lisi1818

New member
יתכן שהשופט היה אנטישמי

וטעה אז היום לאחר שגילו מי האיש שעומד מאחורי הכת והורס לילדים את החיים שלהם
תמיד ישנה אפשרות להעיף אותו מאדמת קנדה.
הרי קרו מקרים בעבר במיוחד טרוריסטים ונאצים שזרקו אותם לצמיתות
אז מה הבעיה עם הטיפוס הזה?

הטענות על אנטישמיות תמיד נראות תלושות

אבל הפעם - ממש התפרעת.

הוא נתן ליהודי להיכנס לקנדה משיקולים אנטישמיים?

למעלה