לבת שלי...

טוב.....אני לא יכולה...אני חייבת...

תני לה לעשות את זה עכשיו... כי אחרת תצטרכי לעשות את זה שנה הבאה ואז אולי יהיה בנוסף לכל שאר הבלאגן גם סיפור עם טמפונים או בעצם פדים!!!!
זהו אמרתי והלכתי...

חחחחחחחחחחחחחחח

אללה יוסטור ולהקתו..... חשבתי תתנו לי גיבוי... תגידו ..."פסי.. תגידי לילדה לא!" (חחחחחחחחחחחחח) עכשיו כשאני חושבת על זה... אולי אגיע עם הילדה לפשרה... שאוכל וממתקים - כל הקטע הזה יהיה במעליות... יש הרי 2 בבניין... (חחחחחחחחחחחחח סתם ... סתם נו) אני יודעת... יודעת.... ירדתי מהפסים.... (הזהרתי מראש לא??????)

תעשי לה מסיבת פיז'מות וחלאס!!!

תגבילי אותה במספר הבנות, נניח, מקסימום 10 כולל אותה.....כי בכל זאת לא צריך להגזים... יום לפני לא לנקות ...כי אז כואב יותר הלב... לתת לבעל להתעסק עם ענייני האכילה והשינה.... באותו יום, שימי פקקי אוזניים ושבי מול המחשב ואנחנו נעשה לך חברה עד יעבור זעם.... איך אני בשבילך?
ואם את עדיין בקטע שלשכנע אותה לא לעשות תלכי על הקטע של... מסיבת פיז'מות= פחות בנות= פחות מתנות

בטח תארחו לי לחברה....

מה חשבת... שתהיו פטורים מזה?! תכיני את בעלך ל.. ליל שימורים ! (תגידי פיקוח נפש של פסי חחחחחחחחחחחחחח)

חשבי היא בת 10..

גם את היית פעם בגיל המדהיייייייייים הזה ואז לא רצית גם קצת להנות להשתעשע במסיבות פיגמות.. זה כייף
מומולדת שמח לנסיכה

לפי מה שאמא שלי מספרת....

הייתי בהחלט עורכת מסיבות פיג'מות בגיל הזה רק מה... ההבדל שאמא שלי היתה סבבה... נשברה צלחת? הפטל נשפך? לא נורא... מחר יום חדש! הלוואי עליי רגיעה שכזאת... ולך... תודה רבה..

וואיי וואיי אני מסבירה לך....

ילדה בת 10!!!!!! איזה לקפץ ... ואיפה לקפץ.... אין!!!!!! שומרים על הסדר בלי תנועות מיותרות....

יערית 1

New member
אין לך ברירה..תעשי לה

מסיבת פיג'מות ותקחי את הבאסה בסבבה... מזל טוב

תודה יערית....

תתכוננו גם אתם... מה נראה לכם? שאעבור את זה לבד ובשקט??????? לא! אתם איתי בקטע).... איך אומרים... באש ובמים.... (חחחחחחחחחחחחח)

בטח אנחנו איתך....

בפיגמה ובריכולים... חחח... מעניין מה בנות 10 עושות כל הלילה.. על מה מדברות ומקשקשות... אמא פסי.. תכיני מלאן ממתקים זה יהיה לילה ארוך............. ושכחי מזה שעוזרת לך לסדר למחרת.. חחחחחח

טאקי כבר דיברה עם....

הנהלת גהה.... (חחחחחחחחחחחחחח) שמרה לי מקום.... אמרה להם שאיתי היא לא לוקחת צ'אנסים.... אייי איייי אחותי.... משו חסר לי....

משו?

או מישו? ובאמת.. גיברת מנהלת צודקת איתך אסור לקחת צאנסים... שייתנו לך חדר עם נוף... חחחחחחחח

לדעתי

אין לך ברירה... כמו שהציעו לך, פשוט אל תהיי שם בזמן הבלאגן זו חוויה עצומה לילדה ובטח לא תרצי שתגדל עם טראומות
פשוט אין לך ברירה אחרת יקירתי מחזיקה לך אצבעות
{חיה שלא מבינה איך תמיד אחרי שטיפת הרצפה נשפך פטל...}

פסי...../images/Emo65.gif

אני עשיתי את זה פעם אחת רק ההבדל שלי יש רק בנים והתנאי היה ל 10 ילדים בלבד רק בלי שינה וכל זה היה באלגן אך נחמדדד מאוד ובמיוחד הילד מאודדד נהנה וזה תרם לו חברתית.. אז...מציעה לך טיפ עשי ולא תצטערי...
מה לא עושים בשבילם...האהבות שלנווווווו

למעלה