לבת שלי...

לבת שלי...

עוד שמונה ימים יש יום הולדת...(בת 10) הבקשה שלה.. מסיבת פיג'מות אצלנו בבית... אתם הרי מכירים אותי (לוקחת שקט חחחחחחחח)... עצם המחשבה על הבלאגן... גורמת לי לתשישות גופנית... הצענו לה מסיבת יום הולדת בבאולינג... הצענו לה טיול יום הולדת עם כל החברים... מסעדה לכל החברים... נאדה... היא רוצה מסיבת פיג'מות אצלנו בבית!!!!!!!! איך אני יוצאת מזה?! כל הצעה/רעיון יתקבל בברכה... (לא בא לי על מסיבת פיג'מות אצליייייי) ה-צ-י-ל-ו!

בינינו......

לא מגיע לה?
יאללה, שיחגגו אצלך ויהיה רעש של שמחה. ושתהיה מרוצה. אמן. אגב, נראה לי שככל שתנסי להציע משהו אחר, כך היא תהיה תקועה עוד יותר ברעיון. עם קשה עורף בני העשר עד 25

פסיפלורה

אני עשיתי את זה לפני חודש. פסיפלורה? עדיין מצלצלות לי האזניים. פסיפלורה????????????????? אם שפיותך חשובה לך, תעשי את המסיבה, תשאירי את בעלך לצעוק עליהן ולברוח כמה שיותר רחוק. ואל תחזרי עד שהאחרונה תלך, כי רק אז הרעש נחלש קצת. זה אסון. זה דבר שעושים רק פעם בחיים. וגם אם יש רק שלוש הרעש נורא. פסיפלורה. אני מחזיקה לך אצבעות ומבכה את מר גורלך.

honey bundle

New member
הקושי במסיבת בנות

היא שיש לא מעט מריבות בין הבנות והיעלבויות למיניהן. קודם תחליטי האם זה עם לינה או לא. עדיף להגביל את מספר הבנות שיישארו לישון לשתיים והיתר ילכו עם סיום המסיבה. מציעה לך לעשות תכנון ביחד עם הבת שלך לגבי התכנים והפעילות. ולהזמין מה שפחות ילדות. ובכל מקרה מסכימה עם מהפנטת, ככל שתנסי לבטל את "רוע הגזירה" כך היא תתעקש יותר. תחליטי שיהיה בסדר, אז יהיה בסדר. תחליטי שיהיה רגוע, אז יהיה רגוע. בהצלחה

בנות....

עליתי שלב... אני בהיסטריה (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) היא רוצה עם לינה... שקי שינה..... אגב.. זה הטרנד החדש בשכבה ... כבר פעם שניה שהבת שלי במסיבת פיג'מות של חברה... ואני בחצות מהעבר השני של הקו.. שרויה בשלוות הבית שלי... מבקשת לדבר עם האמא... אם לא היה להן נעים... הן היו בוכות... מריבות.. צעקות... ולא יעזור כלום! ועכשיו.. קוראת אתכן אז בכלל.. שום מסיבת פיג'מות לא תהיה אצלי בבית! מה עם הנקיון... הרעש.. הבלאגן... בית המשוגעים סגור הרי ביום שבת לא?????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

איזה יופי ! גם אני רוצה לישון עם

חברות במסחבת שקי שינה. מגניב. תשמעי, דור הולך ודור בא (לי- בנות גדולות כבר) ואין חדש תחת השמש. רצית לייצר לך בת לפלאפית סוציומאטית? תקבעו מראש כליים עם הבנות. אצלנו ישנו בסלון זו לצד זו ערימה של בנות. הלכנו עם הראש שלהן..... רק כשאת מאיימת שדרוש שקט משעה מסויימת- נסי להיראות להן מתכוונת לדברייך

טאKילה

New member
אני מרשה לה!

יש לך בעיה עם זה? תתחבאי במעלית. או שתעופי לאמא שלך, עפיפון כבר יארגן סדר בבלאגן. איחולים לבובע החוגגת

חחחחחחחחחחחחחחחח אמאל'ה...

רגע... תני לקרוא עוד פעם... (חסר לך לדבר אתה חחחחחחח)

טאKילה

New member
היא לא אשמה

שאמא שלה חולת נפש אובססיבית! הפאק הוא שאמא שלך בחרה ללדת אותך במזל בתולה פחחחחחחחחח
[היא יכלה ללכת לפאב באותו לילה ולדחות את היצרים לחודש אחר] @שוט בא לי ללפלף אותך עם דובי [גם הוא בתולה] ולהעיף אותכם מהמרפסת שלך.

כפרות... מזל בתולה זה...

שילוב מנצח!!!!!!!!!!! אגב... כשאת מלפפת אותי בדרך למרפסת... תביאי משו מתוק ... את יודעת... שיהיה משו מתוק... הקפיצה מקומה 7... ארוכה (חחחחחחחחחחחחחחחח)

אפשר לחשוב

שזה שאת לא רוצה את לא תעשי.. חחח את הרי לא עומדת בפני הקסמים של הקטנטונת חיוך חיבוק ודימעה והיא תקבל מה רוצה אז אמא פסי קדימה תתכונני למסיבת פיג'מות..... חחחחח רואה אותך בודקת כל שניה מה נשבר מה התבלגן ובעיקר אם מדברים על בנים... חחחחח

איך אתה מכירה אותי ....

(חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) "בודקת כל שניה מה נשבר.. מה התבלגן" רק שתדעי ש... אם באמת תהיה מסיבת פיג'מות.... אני גדולה מהחיים... יענו... התגברתי (חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

בטח התגברת...

כבר מהיום את מעיפה מהסלון כל מה ששביר מחליפה ת'מערכת למשהו יותר זול ושמה כיסויים על הספות........ חחחחחחחחחחחח אמא פסי ההיסטרית.... חחחח

פcי מסיבת פיג'מות? יאללה

עזבי אותם שם שיעשו רעש ובלאגן ובואי פה אלי נעשה אנחנו גם מסיבת פיג'מות ומי שרוצה יבוא גם יש מסיבת פיג'מות מי בא/ה ליאור

באלוהים ליאורית...

תחשבי על רעיון... ועל מקום... במקרה שהמסיבה הזאת תצא לפועל... אני באה!!!!!!!!!

למעלה