לבת שלי נגנב הגלקסי..

אשמח לדעת ע"ס מה הקביעה

שחברות הסלולר לא מאפשרות את השימוש בתוכנה כזאת או אחרת , משהוא מוסמך ? מידע מהחברות עצמן ? עד היום , כל תוכנת הגנה ומעקב ( ממש לא של סמסונג ) שניסיתי , עבדה נהדר .

הנה על סמך מה...

שום חברה שפויה לא תיקח על עצמה פתיחה של אפשרויות כמו שמאפשרת למשל התוכנה של סמסונג.. רק ביום שייה אפשר לבצע העברת בעלות מסודרת אני מאמין שיהיה ניתן לפתוח את האפשרויות. בתוכנה אגב יש 3 אפשריות - מיפוי - מציאת המיקום של הפלאפון, נעילת הפלאפון, ומחיקתו. שער בנפשך איזה צרות ואיזה תביעות יכולות לחטוף החברות במקרה שיאפשרו את זה. ולא, לא צריך להיות פושע או קרימינל איזו בעיות קשות ביותר של פרטיות ניתן להפר באפשרויות האלה.

נכון למדינה שלנו - לא נכון

יש לא מעט תוכנות כאלה במרקט שמאפשרות נעילה מרחוק , איתור של המכשיר , הפעלה מרחוק של צלצול חזק לצורך שמיעה , פעולה של WIPE לנתונים אישיים וכמובן קבלת SMS כשהוחלף הסים . מנסיון אישי שלי התוכנות עובדות טוב מאד באנדרואיד וגם בסימביאנים . התוכנות הנ"ל לא מאפשרות (בד"כ ) מעקב שקט , אלא מותנות בשליחת SMS עם קוד למכשיר האבוד /גנוב , כך שמי שמחזיק את המכשיר אצלו יודע שבוצעה פעולה . לצורך העניין ראה לא הרבה זמן אחורה את המקרה שהגיע לתקשורת בארץ של אותו בעלים של אייפד שעקב אחרי הגנב והצליח למצוא את המכשיר שלו . גם לגבי העברת בעלות - אין שום בעיה לבצע העברת בעלות מסודרת בחברות ( ביצעתי בעצמי ) לגבי השורה האחרונה שלך - לפחות חברה אחת שאני מכיר מציעה שירות כזה בתשלום להורים מודאגים , ע"מ שידעו היכן הילדים שלהם .

רוב התוכנות מסתירות את הפעילות הזו מהגנב ( (כדאי להמשיך ולקרוא את האותיות הקטנות.....)

תגיד, אתה אמיתי ???...

נכון שאתה מאלה שכואב להם על התוקף הרבה יותר מאשר על הקורבן?? איזה נקמנות ואיזה נעליים... במידה והיה אפשר להשבית מכשירים, ולא בשביל הנקמה, היה פחות שווה לגנוב פלאפונים. יש לך מושג כמה מכשירים נגנבים כל יום ??? יש לך מושג כמה ילדים סובלים מחטיפות מכשירים??? אתה משווה טלויזייה ורכב לפלאפון ??....הניחוש שלי שאין לך מושג בשיט , בכלום !!! סע לשלום (ברכב שציינת) המפתחות בפנים.

מה שאני מבין ב"שיט"

אתה עדיין לא למדת, הנקמנות לא טובה לאף אחד, לא גונבים מכשירים כי קל להשתמש בהם, ההיפך הנכון, לרוב המכשירים ננעלים ויש צורך להוציאם מהמדינה, המוכרים מקבלים על מכשיר כזה כ10-20 אחוז מערכם האמיתי בשוק, לרוב משתלם להם לגנוב כמה שיותר ולא מתעסקים עם המכשיר, אלא מפרקים את הסוללה ומעבירים לאנשים שמבינים עניין, הסיבה שמכשירים נגנבים היא רק בגלל הבעלים שלהם, שוויץ וגנדרנות היא הסיבה, לשים את המכשיר על השולחן בפאב/בית קפה היא הסיבה, ללכת עם תיק פתוח לכל העולם היא הסיבה, לשים את התיק שלך במקום פומבי מאחוריך במקום בין הרגלים היא הסיבה, רוצה עוד סיבות? בשורה התחתונה זה לא חוכמה לחפש מה לעשות בדיעבד אלא לפני כן, לא מאפשרים לגנב לגנוב נקודה!

הסיבה שמכשירים נגנבים היא רק בגלל הבעלים שלהם

ואמשיך ברשותך.. הסיבה שאשה נאנסת היא רק בגלל שהיא מתלבשת ככה ועוד ועוד.. אתה לא נראה לי אדם רע, אבך אתה כן אדם מסוכן, גם אני מרחם עליך וברשותך אעצור פה. הייה שלום

voguemaster

New member
אז בוא קח את זה צעד אחד הלאה

הנה כמה נקודות למחשבה - סטטיסטית יש הבדל תהומי בין שני מקרי הפשע. כלומר, באופן יחסי אונס קורה בתדירות נמוכה לעומת גניבת מכשירי טלפון סלולרי (אפילו אם רק תבדוק כמה מכשירים חכמים נגנבים). העונש על שתי העבירות הוא אחר, שוב, בצורה תהומית. המניע של אנס רחוק אלפי שנות אור מהמניע של גנב טלפונים מזדמן (מסוג של - וואלה הנה אייפון בפאב והבעלים לא שם לב.. אני ארים אותו). מכיוון שהמניעים שונים בתכלית ובצורה מהותית, העונש שונה מהותית, פשוט אי אפשר לבצע את ההקבלה שביצעת. אתה תוקף בנאדם ואומר לו שהוא "בטח מאלה שמאשימים קורבן אונס כי היא מתלבשת חשוף" (או כל צורה אחרת). מכיוון שקל כ"כ לגנוב טלפון והעונש לא גדול, זה פשע מזדמן (שלא כמו אונס) ולכן האחריות היא גם של בעלי הטלפון להגן על עצמו מכזה מקרה. מכיוון שזה כ"כ תדיר, זה מחייב (לדעתי) את בעלי המכשירים להיזהר. מבחינת אונס - בחורה לא יכולה *להיזהר* מאונס. אופי הפשע, המניעים והנסיבות לא מאפשרים את זה. לכן - לספק הזדמנות "להרים" טלפון זה קל ולכן אפשר למנוע את זה. לספק הזדמנות לאונס - לא קיים כזה דבר. שני דברים שונים בתכלית.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

מנהל הפורום צריך לעשות
בשרשורים שמגיעים לאימרות כאלה.

metrocard

New member
לומר שמכשירים נגנבים בגלל הבעלים שלהם

זה כמו להקל בעונשו של אנס רק בגלל שהקורבן לבש ביגוד חושפני. בחיית. הסיבה שמכשירים נגנבים היא תאבת בצע של הגנב וזהו. אני מסכים עם זה שתמיד כדאי לשים לב ולהיות אחראי , אבל מכאן ועד לאשמת בעלי המכשיר הדרך ארוכה.

metrocard

New member
הממ... יצאה לי תגובה זהה לזה שמעלי...

בכל מקרה , מבלי להכנס להעלבות מיותרות , זה די מתריס לומר לבנאדם שזה עתה נגנב לו המכשיר שזה אשמתו

איפה ראיתם שאני קורא להקל בעונש גנבים/אנסים?

ומה הקשר בגניבה לאונס בשירשור הנ"ל? אני רק מציין עובדות, גניבות קורות בגלל שלא משגיחים על הרכוש, ולא רק בגלל שיש גנבים מיומנים, וברור שאני קורא להעניש בחומרה כל גנב על כל גניבה, אבל שימו לב, פעולות של מה לעשות אחרי הגניבה שלא קשור ישירות בתפיסת הגנב מיותרות לחלוטין, וסתם מבזבזות אנרגיה, תקחו הכל פרופורצות ותבינו שאבוד והגנב יהיה מספיק מקורי לעקוף כל ניסיון שלכם לניטרול המכשיר.

metrocard

New member
לא חשבתי שאתה קורא להקל בעונשם של גנבים

ומכיוון שהשרשור הזה הופך להיות "אמרת ,אמרתי" אני אסכם ואאחל לכולנו חיים ארוכים ,מי ייתן וכולנו נגיע להחלפת המכשיר הראשון שלנו במכשיר חדש יותר , מרובה ליבות וזכרונות ,מסכי QHD לרוב, קליטה טובה , תדרים תומכים וממשק אינטואטיבי שאין כמוהו. שלגנבים יכרתו הידיים , ולאנסים איברים אחרים . שבוע טוב חברים

כבר לא ממש מעשי...

מרגע שהגנב הוציא את הסימ אי אפשר לעשות כלום, ככה לפחות הבנתי... צריכה להיות אפליקצייה שצרובה ברומ של המכשיר כזאת שגם צריבה לא תסיר אותה.. סוג של מספר חד חד ערכי שרק מי שעשה רישום למכשיר באתר של סמסונג נגיד יוכל לדעת היכן הוא.. או מה מספרו כעת.. (במידה והיו בעיות של פרטיות)...

למעלה