לברק של שבת

nadavh42

New member
לברק של שבת

שלום לכולם היום אחרי שבוע ללא דייג נפגש עם שרגא ועמית באזור קיסריה לדייג בוקר קצר. אחרי איחור קל מגיע לחוף, רואה כבר את שרגא ועמית עובדים על הריף. מחפש מקום אחר ומתחיל לעבוד, מחפש מקומות עם זרם חלש והרבה קצף. אחרי קצת זמן של עבודה רואה שהמים ממש עכורים, אז מחליף לדימוי בצבע בורי עם בטן ורודה. ממשיך לעבוד במיפרצונים על הריף, מגיע למפרץ שבו הגלים מתרוממים מעל לקצה הריף. עושה זריקה מתחיל לגלגל - הדימוי מגיע ממש קרוב לריף ואז בא גל שמרים את הדימוי. אני עוצר את הגילגול ונותן לדימוי לרדת לקו המים המקורי ואז מקבל תקיפה לא ממש אגרסיבית, נותן הוק קטן וובגל הבא הלברק כבר על הריף. עוד אירוע מענין - זרקתי דימוי בצבע טבעי והרצתי במים, פתאום בא שלדג או משהו ממשפחתו והרים לי את הדימוי לאויר כשהגיע לגובה של 3 מטר בערך זרק את הדימוי חזרה לים. הלברק במשקל 450 גרם נתפס על דימוי בצבע בורי במשקל 5.5 גרם. ציוד : AirRock major craft 2-15 stradic CI4 2500 15L power pro צאו לדוג נדב

shragam

New member
אתמול היה לנו ים די טוב עם התקפות של גלים קצת

חזקות. בהפוגות בין ההתקפות חיפשתי את הלברקים וחוץ מתקיפה ופספוס של הלברק לא היתה אצלי שום פעילות נוספת
מאכזב שהמקום ששנה שעברה שקק לברקים, די יבש השנה, אבל ננסה לתת לו עוד כמה צ'אנסים. נדב, סחטיין על הלברק ובתאבון

alonps

New member
שאפו נדב!

שלא תיפסק סדרת הלברקים שלך. היתה רוח לא נחמדה, איך הצלחת להטיל דמוי (ולא דימוי = Image) של גרמים בודדים?

nadavh42

New member
רוח

בקשר לרוח דבר ראשון אני מחפש מקום שהרוח תהיה לעזרה הכוונה אם הרוח דרומית אני מחפש ריף שאפשרות העבודה שלו הוא לכיוון צפון. ואם אין בררה וצריך לזרוק מול הרוח אני מטיל את הדימוי כמה שיותר נמוך הכוונה שלא יתפס באויר אלא יעוף כמה שיותר קרוב למים וכך המרחק מאוד משתפר.

מ רמי ר

New member
יפה! כנראה יש לך שם כמה דגים קשורים

בחוט ואתה כל פעם שיורד לשם לוקח אחד
לפני עשרים ומשהו שנה טיילתי באמזנוס וכמובן יצאנו לדייג תנינים ששם הדייגים היו יוצאים בלילה עם סירות, מסנוורים אותם ותופסים עם הידיים , והיינו כל הזמן מתלוצצים כי יש להם כמה תנינים קשורים לעץ במיוחד לתיירים , אז כנראה קשרת לברק במיוחד לחברי הפורום , שרגא תבדקו אותו טוב טוב לפני כל יציאה הייתי שם לפני שבועיים סריקה של כל הגזרה כולל עוד עשרה דייגים לא הניבה אפילו תקיפה

nirliv

New member
אחלה דו"ח כמו תמיד

אז אם אני מבין הדמוי צף על המים באופן די פסיבי בזמן התקיפה? מזל שהציפור לא התלבשה על אחת המשולשות..

למעלה