לברק נחמד נתפס על סיליקון בשעת בוקר ממש ממש מוקדמת בחוף חולי. נצפתה פעילות לברקית אינטנסיבית במיים.
K KarahaNa1 New member 26/4/12 #1 לברק נחמד נתפס על סיליקון בשעת בוקר ממש ממש מוקדמת בחוף חולי. נצפתה פעילות לברקית אינטנסיבית במיים.
T tosti New member 26/4/12 #3 לברק יפה[: אפשר פשוט לזרוק לכיוון הים מהחוף? לא צריך לעמוד על איזה מזח או ריף כדי שהדמוי יהיה בעומק? ואחלה דג,בתאבון
לברק יפה[: אפשר פשוט לזרוק לכיוון הים מהחוף? לא צריך לעמוד על איזה מזח או ריף כדי שהדמוי יהיה בעומק? ואחלה דג,בתאבון
K KarahaNa1 New member 29/4/12 #9 ממש לא דווקא לברקים אוהבים לא רק ריפים. בכל אופן, ממה שאני מכיר, קרקע חולית ים עם קצת קצף - והם יכולים להתקיף לך אתת הדמוי גם בגובה 30 ס"מ. קרה לי כבר המון פעמים
ממש לא דווקא לברקים אוהבים לא רק ריפים. בכל אופן, ממה שאני מכיר, קרקע חולית ים עם קצת קצף - והם יכולים להתקיף לך אתת הדמוי גם בגובה 30 ס"מ. קרה לי כבר המון פעמים
מ מ רמי ר New member 27/4/12 #4 יפה מאוד זה למשל כל נושא הלברקים אצלי הוא חור בהשכלה אני מבין שהיה ים פלטה שקוף לא ?
C cpt hook New member 28/4/12 #7 יפה מאוד אני חושב שבקבוק שמן זית כתית מעולה הוא אכן קנה המידה הנכון ללברק כזה
A aegent1 New member 28/4/12 #8 תפיסה יפה ומענגת מאוד האים ממש ממש מוקדם - זה שעה לפני הזריחה, או הכוונה ביחס לשעות אנשים קמים מהמיטה?
תפיסה יפה ומענגת מאוד האים ממש ממש מוקדם - זה שעה לפני הזריחה, או הכוונה ביחס לשעות אנשים קמים מהמיטה?
A asia7 New member 29/4/12 #11 תמיד נחמד לראות לברק . פעילות אינטנסיבית במים , שלך או של הלברקים !? ... סחתיין , שרק ימשיך להתעורר ויהיה קיץ פורה - לפחות כמו הקודם
תמיד נחמד לראות לברק . פעילות אינטנסיבית במים , שלך או של הלברקים !? ... סחתיין , שרק ימשיך להתעורר ויהיה קיץ פורה - לפחות כמו הקודם