אם לברון מסכים לוותר על שוק גדול, אז יש קבוצה מעניינת יחד איתו באוקלהומה.
יש שם את חבר שלו מלו (אפילו יצא חרוז) שיכול לנסות ולתת פלייאוף טוב וסה"כ מדובר בקבוצה שרצה שנה ויודעת מה טוב ומה לא טוב בה.
עם לברון היא קונטנדרית ברורה והוא נראה לי יאהב את הרעיון לתת לאוקלהומה מה שדוראנט לא היה יכול
עוד מעבר כבר יהיה בדיחה למורשת שלו, לקפוץ מקבוצת כוכבים לאחרת רק כי קצת קשה. זה כנראה בגנים שלו. מייקל וקובי גרמו לשחקנים להצטרף אליהם, הם לא חברו למג'יק ובירד, ולא ללברון ודוראנט.

אני רואה מצב שפול ג'ורג' וכריס פול יכולים לבוא לקליבלנד, ג'ורג' שחקן חופשי ולפול יש אופציה לעזוב. דן גילברט כבר בנה קבוצת אליפות, לא הייתי מזלזל ביכולות שלו לעשות את זה שוב.
סתם, לדעתי הם יורים לכל הכיוונים. הם צריכים עוד שחקן חזק לעמדה 4 במידה ולברון לא יגיע והם מן הסתם מחפשים אופציות. לדעתי לברון לא סגור על עצמו והרוקטס יעדיפו להחתים את ג'ורג' מוקדם מאשר לחכות ללברון ולהשאר בלי כלום.
עד מועד פתיחת השוק החופשי לברון כבר ידע טוב מאד מה הוא רוצה (הוא תמיד ידע), ואם הוא ירצה יוסטון הוא יחתום שם ביום הראשון של השוק החופשי.
אם לא, וג'ורג' הוא אופציה, הם יילכו עליו. לא בטוח שזה מהלך נכון אגב, פול ג'ורג' יצטרך להיות כינור 2-3 להארדן. לא בטוח שזה מה שהוא מוכן אליו.