לברון לאן

Reutk

Active member
על פופ

מאמין שאם יהיה דיבור רציני על זה

גם לברון וגם פופ יסכימו לוותר על ענייני אגו פה

Reutk

Active member
אני צוחקת. זה סתם משעשע אותי הרעיון הזה.

Reutk

Active member
אני לא בעד או נגד

כרגע יש הרבה דברים לא ברורים בקשר לספרס שאני לא יכולה אפילו להתחיל לחשוב איך לברון יסתדר שם או איך הספרס יסתדרו איתו. אני כן יכולה להגיד שלא נראה לי שלמרכוס ולברון ביחד זה מספיק כדי להתמודד מול ג"ס.

Ring Bearer

New member
לברון + LA זה רק הבסיס

לדעתי ליד לברון דני גרין חוזר להיות דני גרין של 2014, ואחד משחקני ה-D+3 הטובים בליגה. השחקנים שממקסמים את הנקודות החזקות שלהם ליד לברון אלו בדרך כלל שחקנים מוגבלים בלי אגו ועם מומחיות נקודתית, ולכן אני צופה ורודות לקייל אנדרסון ודוויס ברטנס.
החמישיה השנייה תונהג על ידי מילס וגיי המוכשרים והמפוזרים ויש עוד 10 דקות טובות של פארקר + מאנו ואולי גם גאסול. עם כל הכבוד לחמישיה של ג.ס. הם יכולים להתמודד עם מקאו, בל וליבינגסטון.
חוץ מזה הגעה של מישהו כמו לברון פותחת אפשרות להחתמת FA טובים ואפשר לסמוך על פופ והצוות שידעו לבחור את אלה שיתאימו.
הדבר היחיד שנותר בסימן שאלה זה האם דז'ונטה מורי מספיק למלא את עמדת ה-PG הפותח, ולתת 15 + 5 בצורה יעילה. אם כן, לדעתי זו קבוצה שהיא אנדרדוג מול ג.ס. ויוסטון אבל אנדרדוג עם סיכוי טוב, בדיוק כמו שלברון (ולמען האמת גם הספרס) אוהבים להיות.

Ring Bearer

New member
אמרתי שהייתי שוקל לוותר אפילו על קוואי

הסיטואציה שהתרחשה השנה בספרס זה משהו שלא חלמתי שיקרה בארגון כזה, ועוד עם שחקן שנראה כל כך שקט. עבור רבים קוואי עדיין נחשב טופ 5 והייתי שוקל להעביר אותו ראש בראש על לברון. כמובן שזה כרוך בתיאום ציפיות ספציפי בין פופ ולברון. אתה נותן לי לאמן ואתה נותן לי להיות האלפא על המגרש.
&nbsp
מבחינת פילי, להביא את לברון זה הימור ששווה לקחת. הוא בהחלט ישפיע על ההתפתחות של סימונס ויכוון אותה, אבל לא בטוח שהוא ימנע אותה. החולשה של סימונס היא זריקה, וליד לברון הוא יכול לשפר אותה פלאים.

Ring Bearer

New member
הוא קשקשן רציני

הוא מהזן הבזוי של הפרשנים, שזורקים לאוויר את כל האפשרויות ואז נתפסים לזו שמתרחשת בפועל. גם במקרה הזה כבר שמעתי אותו אומר שלברון יעבור לפילי (כדי לתקוע אצבע בעין של קיירי) ושלברון יעבור ללייקרס (כי לברון ביזנס מן). הדבר היחיד שהוא לא אמר זה שלברון ישאר בקליבלנד. אבל אם זה יקרה, הוא יקשקש את עצמו החוצה מהעניין הזה.

כל הפרשנים האלו מתהפכים כמו חביתה

אבל סתם עוד רעיון שאולי יקרה ואולי לא

אני שומע המון קשקשנים

סטיבן איי,סקיפ,שאנון שארפ,קולין ועוד לפחות 5-6 בסגנון הזה...
בתכלס אני חושב שהם מבינים בכדורסל, הם פשוט מטרילים ומדברים שטויות בשביל להשיג רייטינג קליל

Ring Bearer

New member
גם אני מקשיב להם לפעמים, אבל לדעתי ציינת את 4 הגרועים ביותר

אני חושב שהכי גרוע זה סטיבן איי

כי הוא היחידי מבניהם שמנסה להציג את עצמו כמקצועי כל הזמן ומבין עניין ובתכלס מדבר ברמה רדודה ביותר. שאר האנשים שהזכרתי פשוט טרולים מטורפים. סקיפ הטרול הכי גדול שם בקלות

rapgamer4ever

New member
זאק לואו, בריאן ווינדהורסט, קווין ארנוביץ

אני אוהב לשמוע גם את ביל סימונס למרות שהוא פחות מקצוען. קווין אוקונור מthe ringer.
בקרב שחקני עבר אלה ג'יילן רוז, סטיבן ג'קסון וצ'ונסי בילאפס שאני יותר אוהב לשמוע את הפרשנות שלהם.

rapgamer4ever

New member
הפודקאסט שלו נקרא the lowe post

ויש שם את הפרשנות ברמה הכי גבוהה כנראה... סוג של אנטיתזה לחבורת הליצנים שציינתם כאן.
עוד מקור שנותן פרשנות תכלס, למרות שיש קצת חארטה מסביב, זה ערוץ היוטיוב bballbreakdown.

מאוד אוהב את BBALLBREAKDOWN

למרות הפרסומות שהוא דוחף באמצע, ולמרות זה שלפעמים הוא לא אומר שום דבר משמעותי וסתם מחרטט. מצד שני יש נושאים שבהם הוא אולטרה מקצועי, למשל בניתוחים של זריקות של שחקנים.
אגב הוא עשה סרטון שלם על ההחטאות של קארי בתקופה שהיה לו סלאמפ בקליעה רק כדי לקבוע שאין שום סיבה נראית לעין שקארי מחטיא את הזריקות שלו...

Ring Bearer

New member
האדום כיסה את כולם

גם ואן גאנדי טוב כשהוא מרוכז. ויש עוד בינוניים - דאג גוטליב, כריס ברוסארד, רייצ'ל ניקולס, ובשחקנים גם מקגריידי, פירס וגקסון סבירים. אבל באמת שאף אחד לא גרוע כמו בייליס ושארפ. אולי רק שימי ריגר.

למעלה