לברון לאן

rapgamer4ever

New member
סיכויי האליפות של בוסטון בעונה הבאה לפי לאס וגאס: 1/8

אני אף פעם לא מהמר אבל האמת שזה נשמע לי כמו יחס אטרקטיבי. יש רק 3.5 קבוצות שיוכלו לקחת אליפות בעונה הבאה: גולדן, יוסטון, בוסטון והקבוצה שלברון ישחק בה (יכול להיות שזו יוסטון ואז 3, יכול להיות שישאר בקליבלנד ואז הם די חסרי סיכוי).
בכל מקרה אני חושב שבוסטון פייבוריטית במזרח עם איך שהמצב נראה כרגע, וגם יש להם אחלה מצ'אפ בסדרה פוטנציאלית מול הווריורס.

myway23

Active member
בוא נראה איך קיירי והייוורד יחזרו

אבל בגדול, אני מסכים עם ההערכה הזאת.
&nbsp
לדעתי לברון לא ישאר בקליבלנד, כמעט בטוח שהוא ילך ליוסטון והקבוצה השניה שעולה לי לראש זו פילי. היה מעניין לראות אותו בניו אורלינס סיין אנד טרייד תמורת קאזינס.
&nbsp
מעניין מה יהיה בקיץ, הולך להיות מעניין ;)
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא יודע לאן הוא ילך אבל הוא צריך להישאר בקליבלנד

לפחות בעיניי, מעבר נוסף יפגע במורשת שלו ובתדמית שלו כפרצ'ייז פלייר.
מצד שני, אם ההתנהלות של הקבוצה הזאת ועם איך שהם נראים, זה כנראה מתבקש שהוא יברח משם.
&nbsp

אל תשכח שהטרייד שהם עשו שהביא את קלארקסון נאנס

אותת שלברון לא ישאר בקליבלנד, הרי הם שחקנים גרועים בלי ניסיון..
בתכלס זה היה בכלל מהלך מבריק של קליבלנד, לתת להם ניסיון של NBA פיינלס על חשבון לברון שגם ככה יעזוב. לקדם ולפתח אותם לעתיד

לא בדיוק

הרבה שחקנים פיטרו מאמן. הבעיה היא שלברון לא מוכן להתחייב לקבוצה לטווח ארוך

דיברגנט חדש

Well-known member
אין מצב שייקחו מישהו שאנגלית היא לא שפת אם שלו

אפילו מסינה שעבד כעוזר מאמן לא מצליח להתברג כמאמן ראשי, כנראה שבגלל שאנגלית היא לא שפת אם שלו, אז שאראס זאת בדיחה יפה שמתאימה לאחד באפריל

מה בדיחה יפה? שמעת אותו פעם מדבר באנגלית?

הוא מדבר באנגלית שוטפת, הוא גם שיחק כמה וכמה שנים בארה"ב.. מה שתרם לשפה שלו

דיברגנט חדש

Well-known member
כן, שמעתי

יש לו מבטא מצחיק למרות ששיחק ב-NBA וכביכול יכל לרכוש את המבטא שלהם, אך זה לא קרה.

fatnoam

Active member
אישית זה ייראה לי נורא מוזר אם הוא יגיע ליוסטון

אני לא חושב שזה עובד קבוצה איתו עם פול ועם הארדן. שניים מהנ״ל סבבה, שלושה נראה לי אוברקיל. במיוחד הארדן, זה נראה לי האנטי-תזה לטיפוס השחקן שיעבוד לצד לברון. לברון צריך שומרים, קלעים, שחקנים שעושים בלגן אוף דה בול, כאלה שנלחמים על ריבאונד התקפה, שנותנים חסימות טובות. הארדן הוא שום דבר מהדברים האלה. הוא קלעי טוב, אבל לא קאץ׳ אנד שוט.
&nbsp
גם מבחינת אופי, לא חושב שהאופי של הארדן הוא כמו של קרי, שידע לקלוט בקבוצה שלו שחקן דומיננטי ברמה הזו.
&nbsp
- פילדלפיה זה יעד מעניין. זה יכול לקרות.
&nbsp
- חשבתם על קאמבק למיאמי? אני יודע שזו אופציה שלא עלתה יותר מדי, אבל יש להם כל מיני נכסים ואפשרויות ליצור ללברון סביבה מאוד תחרותית בעיניי.

rapgamer4ever

New member
אם אתה מנסה להרוג את גולדן סטייט

קשה לחשוב על משהו שהוא אוברקיל.
לברון והארדן הם לא זיווג משמיים, זה נכון. אבל כמו שלברון וקיירי עבדו מספיק טוב ביחד זה יכול להיראות דומה.
אם תסתכל על זה מנקודת מבטה של יוסטון כקבוצה, אז הגנתית הם הוכיחו את עצמם מול הווריורס ומה שהיה חסר להם זה אופציות בהתקפה אל מול הגנת החילופים של גולדן. אז אם תחליף נניח את אריק גורדון בלברון, אתה לא מאבד שום דבר בהגנה וכמובן משתפר דרמטית בהתקפה. סביר להניח שהשנה הם היו מדיחים את הווריורס בהנחה שהיו שומרים על הזהות שלהם ומחליפים את הדקות של גורדון באלו של לברון.
&nbsp
מיאמי קבוצה fiesty שמאומנת היטב אבל אני לא מזהה שם מספיק כישרון כדי להתמודד על התואר (מעבר להנחה שכל קבוצת הגנה טובה שלברון משחק בה תתמודד על התואר).

fatnoam

Active member
בעיניי לברון לא הוכיח שהוא יכול להשתלב בכל סיסטם

ואין סיבה לחשוב שהקבוצה הבאה שיגיע אליה, הוא לא יהיה הסיסטם.
&nbsp
זה כמובן בניגוד מוחלט לדוראנט, שאמנם הווריירס שינו דברים בשבילו, אבל הוא לא שינה לחלוטין את סגנון המשחק שלהם, ואפילו לדבריו "Steph is the system here".
&nbsp
האם אתה מדמיין את לברון עומד בצד בהתקפה בזמן שהארדן מכדרר 12 שניות בין הרגליים, לוקח סטפ בק ט׳רי שפוגעת בלוח מחוץ לריבוע הקטן, ואז יורד להגנה ומגיע לעמוד לצ׳ארג׳ אחרי שעברו את הארדן כמו מים?
&nbsp
נראה לי קצת נאיבי לחשוב שלברון יצטרף לקבוצה מסויימת והם יראו אותו דבר, רק עם התוספת של היכולות של לברון בשני צדדי המגרש.

rapgamer4ever

New member
אנחנו לא מדברים על "כל סיסטם"

אלא על הסיסטם של יוסטון בלבד.
הם משחקים בצורה די דומה למה שלברון מורגל אליו- high P&R עם קלעים מסביב, או פשוט ISO עם קלעים מסביב. זאת לא התקפה שוטפת שללברון יקח זמן ללמוד אותה או להסתגל אליה.
&nbsp
בשלב הזה של הקריירה אני בהחלט רואה את לברון עומד בצד בזמן שהארדן עושה את שלו. ראינו את זה קורה לפרקים גם לצד קיירי. דיברנו בדיון קודם שהקרבה כזאת מצד לברון תתבטא ביוסאג' ובסטט', אבל מבחינה סגנונית אני משוכנע שהוא מעדיף לחלוק את הנטל ההתקפי מאשר להמשיך לעשות הכל לבד ולהפסיד לקבוצות שיש להן יותר כלים.
&nbsp
מבחינה הגנתית אם הרוקטס עצרו את הביג 4 של גולדן על סקור נמוך יותר פעמים מאשר כל שאר הקבוצות שפגשו אותם בשנתיים האחרונות ביחד, כנראה שלא עוברים את הארדן כמו מים לעיתים כל כך קרובות. אני מעריך שבנוכחותו של לברון זה יקרה אפילו פחות, וגם להפך (לברון יתן יותר בהגנה) כי כשיש לך עזרה בצד אחד של המגרש אתה מסוגל להשקיע יותר אנרגיה בצד השני.
&nbsp
בוא תגיד ספציפית לגבי יוסטון איפה אתה רואה את הבעיה מבחינה סגנונית ואז אני אוכל להתייחס.

Ring Bearer

New member
הוא צריך לשאול את עצמו האם הוא עדיין האלפא

זה די ברור שהוא כן, ולכן לדעתי הוא לא יכול לעבור ליוסטון. הארדן הולך לזכות ב-MVP על חשבון לברון ואני מזכיר לכם שהוא גרם להחלפת מקהייל בדאנטוני. יוסטון היא הקבוצה של הארדן. הדרך היחידה בה לברון ישתלב זה לקחת צעד אחורה. לא רואה אותו עושה את זה.
&nbsp
מבחינת המורשת, לברון צריך עוד אליפויות ורצוי בתור אלפא. לדעתי בסוף השבוע זה יהיה ברור שאת זה הוא לא יכול להשיג בקליבלנד. אני לא חושב שעזיבה נוספת תפגע בדימוי שלו יותר ממה שעשתה העזיבה הראשונה. הרי הוא כבר הביא לקאבס אליפות. אז על הכף נשארת קבוצה כמו פילי, שלברון הופך אותה למפלצת תלת-ראשית ואוטומטית למועמדת לאליפות.
&nbsp
יש מי שמדבר גם על בנייה של קבוצה לאליפות אצל הלייקרס, עם פול ג'ורג' והצעירים שכבר משחקים שם. הפלוס הוא לכאורה הביג מארקט של קליפורניה. נראית לי סיבה דבילית לעבור לקבוצה כשיש לך עוד שנה שנתיים של שיא היכולת. במקומו הייתי שוקל את סאן אנטוניו. אם לברון יוכל לשתף פעולה עם פופ, תיבנה סביבו קבוצה לאליפות. עם קוואי ולמרקוס ואפילו... במקום קוואי.

לא נראה לי שזה יעבוד בפילי אלא אם כן יצליחו להקיף אותו

בהרבה קלעים, הוא גם ימנע קצת את ההתפתחות של סימונס אני מאמין.
לגבי לייקרס זה סיכון גדול מדיי בשבילו לבנות שם קבוצה מ0 כשאין לו עוד הרבה זמן בשיא.
לגבי ספרס, זה יכול להיות מעניין מאוד, על מה הם צריכים לוותר בשביל להביא אותו?

למעלה