לבקשת GUMMI BEAR

Aountrio

New member
לבקשת GUMMI BEAR

חשבתי באמת שהגיע הזמן לרענן את הדמויות שלנו והשרתים ואולי גם לינק לארמורי. הראשי - AOUNTRIO רמה 70 פלאדין בשרת EARTHEN RING http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Earthen+Ring&n=Aountrio יש לי גם את ZOHAMA לוחם טאורן באותו שרת שאני משחק איתו בעיקר PVP והוא מלא בציוד S2 ויש עוד הרבה עבודה איתו.

JaneLame

New member
מה נסגר עם AR

אתה כבר הבנאדם השלישי השבוע שאני רואה עם טרינקט ל-arcane resistance. תמיד תהיתי, לאיזה בוס צריך את זה?

Aountrio

New member
KALECGOS

עושה DEBUFF של ARCANE אני משתמש רק בטרינקט כי כשהוא מגיע לשלב 6-7 אני עושה BUBBLE וה DEBUFF מתחיל מההתחלה. הוא מוסיף 500 נזק ל ARCANE בכל TICK. יש לנו אנשים עם ציוד מלא של ARCANR למרות שזה לא נחוץ לדעתי. אתמול היה לנו הנסיון האמיתי הראשון עליו והורדנו אותו ל 50 אחוז. פשוט לא הבנו איפה להתחבא כאשר ה MOBS עושים RESPAWN עלינו. שבוע הבא הוא כנראה ימות כי הקרב כבר בכיס שלנו.. והללויה ל BRUTALIUS!!

JaneLame

New member
אם אתה מתכוון ל-Arcane Buffet

חשבתי שזה אמור להיעלם כשאתה נכנס לפורטל, כל 60 שניות? הבעיה היחידה היא המיין טאנק שלא נכנס לפורטל.

Aountrio

New member
כן אבל ב 60 שניות האלו סופגים נזקים אדירים.

והטאנק שלנו גם נכנס פנימה.. עושים רוטציה

spawnz

New member
להשתמש ב ARCANEtrinket זה טעות

אין צורך בARCANE טרינקט כי ההבדל של הדאמג' כ"כ מינורי.. שלא נדבר על ה DMG שהDEMON עושה , שהוא גבוההמאד.. u will need that extra slot אולי זה עוזר אם ההילרים שלכם באמת אבל באמת מתקשים.. בכל מקרה אני מדבר בתור מישהו שגם עשה DPS וגם הילינג in 2 different classes אבל כמו תמיד - בסופו של דבר זה מה שהכי נח לכם לפי האנשים שיש לכם ברייד

JaneLame

New member
Arcane buffet זה בכלל resistable?

חלקי? בינארי? אין על זה מילה ב-WOWWIKI.

erez1985

New member
נצטרף גם ../images/Emo13.gif

הראשי- Jhondwo צייד רמה 70- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Earthen+Ring&n=Jhondwo משני- Kakot- כהן רמה 70- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Earthen+Ring&n=Kakot ויש עוד כמה דמיות שאני לא כל כך נוגע בהם... דרך אגב אתמול הגילדה שלי נתקעה ללא מרפא שלישי לקאראזן, אז במקום ללכת לשם עם הצייד שלי, החלפתי לפריסט- וזו פעם ראשונה שהריצה הלכה חלק לגמרי- 0 הריגות לכולם (לא שאני רומז שזה בזכותי, כי היו איתנו שני מרפאים עם קרוב ל2000 healing) ועשינו ניקוי מלא למקום בשלוש וחצי שעות- אשכרה badges run

JaneLame

New member
בקשר לכהן

בתור התחלה, שים לו 15 ספיריט על ה-robe, זה אינצ'נט זול ומעולה שעולה פחות מ-30 גולד.

erez1985

New member
למען האמת אני מעדיף שלא להשקיע

אפילו לא 30 G, מהסיבה הפשוטה שגזלתי כבר מהצייד שלי כל כך הרבה G בשביל אלטים ובמיוחד על הפריסט שאין לו מקצועות, ואני לא יתחיל עכשיו ללמד אותו, כי אני מעדיף לשחק עם הצייד שלי- כבר קרה לי כמה פעמים שחסכתי כמות יפה של G ונשארתי עם 700G בצייד בגלל העברות מטופשות של כסף לאלטים. מה שכן jane, אם תוכלי לתת המלצה לאיזה addon טוב למרפאים אני יותר מאודה לך
, כי היה לי קצת קשה להחליף בין שחקנים שונים של הרייד שזקוקים לריפוי באמצעות התצוגה של המשחק, אמנם אף אחד לא מת אבל.... ומה שלא אהבתי בלהיות מרפא זה שלא רואים את אחוז החיים של הבוס רוב הזמן, אז זה קצת בעייתי עם המאנה, חוץ מזה זה ממש נחמד לרפא.

JaneLame

New member
תוסף לריפוי

כולם משתמשים ב-Grid. לא הסתדרתי עם זה, המון צבעים וקינפוגים וצריך להתקין תוספים לתוסף עצמו. ממליצה על Healbot. יותר קל ואינטואיטיבי, וממלא בדיוק את אותן הפונקציות. משום מה להילבוט יש מוניטין פחות יוקרתי, לא ברור לי למה. וכן, זה כיף לא לראות את ה-Health bar של הבוס, ככה יש לך לפעמים הפתעה נעימה כשהוא מת :) בדרך כלל אני מבינה שהוא הולך לנחות על הרצפה כשהרייד לידר צועק לשמאנים להשתמש ב-heroism אם נשאר להם, או כשמאיב שאדוסונג המפחידה הזו (אני מחבבת אותה) צועקת "And THIS is for Naisha!". למה כולם מחכים ל-70 כדי לעשות מקצועות? אפשר לקדם מקצוע תוך כדי לבלינג ולעשות כסף. אתה אומר שלרפא זה בעייתי מבחינת מאנה, אבל זה כנראה בגלל שחסרים לך ספיריט. כהנים חיים על ספיריט (זה נותן הרבה מאנה בחזרה מחוץ לקאסטינג ו-30% מההרבה הזה בזמן הקאסטינג), זה הסטאט הכי חשוב וזו העצה הכי טובה שקינגה נתן לי פה. אם קשה לך עם מאנה אז תשנה את ה-SPEC ותשים יותר נקודות בעץ של DISC כדי לקחת improved divine , spirit, אבל זה בא על חשבון circle of healing.

erez1985

New member
תודה, לקראת הפעם הבאה שאצטרך לשלוף

את הפריסט אני ינסה את ה-healbot- אני זקוק לדברים קלים, אין לי כח להתעסק עם הגדרות.... בקשר למקצועות- למעשה הכהן היה ה-main הראשון שלי, ולא ידעתי כל כך מה המקצועות נותנים, כשהתחלתי עם הצייד שלי לקחתי מקצועות כבר ברמה 5
מקצועות של כסף, והייתי דיי מפוצץ בגולד עם שהתחלתי להתעסק עם הדמויות האחרות שלי, לקנות אבנים ואנצ'נטים לפאלאטנק, לפריסט שהיה שאדו ויש לו גם ציוד נחמד לשאדו, ואחר כך להפוך אותו למרפא...... וצייד רמה 19- twink שהיה בזבוז של G וזמן lol. - לא בא לי לוותר על COH, אני מוצא את זה מאד שימושי שאני יכול לרפא גם קבוצה שאני לא נמצא בה, ולמעשה קונה זמן עד שההילר שאחראי עליהם מסתדר עם הHOT (שני המרפאים שהיו איתנו היו druids)

Kingeh

New member
איך פותחים דמות

בלי מקצועות? איך עושים דבר כזה אני לא מבין...

Gummy Bear

New member
אפרופו מקצועות

לדעתכם משתלם לבחור במקצועות של איסוף עשבים ו(תרגום צולע) עוׁרוּת בכדי לחסוך כסף למאונט המיוחס של דרגה 40? או לחלופין, יש טיפים אחרים לחסוך/להשיג את הכסף הנל ? (נדבה מחברים/גילדה/דמות בLVL 70 היא לא אופציה :))

Gummy Bear

New member
אוו, כמה השתנה :)

אני אליינס מה עם שילוב של בגדים ואיסוף צמחים ? או שזה בא בדרך כלל עם אינצ'נטינג ?

JuffoWup

New member
ביגוד לא מכניס הרבה

אין לי ממש טרקים לכסף קל לאליינס, סורי.

king kazabubu

New member
כסף מהיר-

אם רוצים באמת להרוויח הרבה כסף בשלבים הנמוכים... זה מאוד פשוט לוקחים Herbalism and Mining ואוספים כל דבר שיש בדרך. תבדוק את הAH כל פעם שאתה עובר בעיר ותראה שיש כמה עשבים ודברים שנמכרים במאסות ובמחירים לא רעים בכלל... 5 זהב ל20 Copper זה כסף קל מאוד. Duskwood מלאה בעשבים כמו Briarthorn שנמכר באגרמר למשל ב15-20 זהב ל20. בנוסף... יש המון תיבות באיזור הזה, לא פעם קרה שמוצאים חפציים כחולים... מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לבן אדם שרוצה להרוויח כסף ל-א לצייד חפצים כחולים שנופלים סתם עליו דבר ראשון... אלא לבדוק אותם אם זה חפץ של טווינק אפשר לעשות ים של כסף מכלום. רק לפני כמה ימים נפל אצלנו חפץ ירוק שנמכר ב100 זהב בלי לחכות יותר משעה בAH. חפצים חמים מאוד- חפץ לראש שעשוי מLeather ויש לו סיומת של Monkey, והוא מתאים לרמות 27-29 ימכר באיזור ה150-300 זהב. טווינקים צמאים לחפצים כאלו. בלי להתאמץ הרבה חבר טוב שלי שרק התחיל לשחק החודש במשחק הגיע ל250 זהב ברמה 35.

למעלה