לבקשת GUMMI BEAR

erez1985

New member
זה אפשרי אבל לא הכרחי

אם המטרה הסופית שלך היא איסוף עשבים + הכנת שיקויים, אז שני המקצועות שדיברת עליהם של איסוף עשבים ופשיטת עורות יעשו אותך עשיר דיי מהר (חיית הרכיבה עולה 35G), ואתה יכול להמשיך עם שני המקצועות עד רמה 70, וברמה 70 להחליף לאכימיה והגיע לרמה 375 ממש מהר. אבל לפי דעתי זה יהיה בזבוז זמן כי לאלכימיה יש כמה שיקויים ממש נחמדים ומשעשעים וכדאי לעלות את שני המקצועות הללו ביחד. ומקסימום לקראת רמה 30 למכור חלק מהצמחים שאספת. אם אתה רוצה להיות leatherwoker, תתחיל מרמה 5- יותר קשה אח"כ לעלות עם זה רמות.

O s w a l d

New member
I joined

A nice guild that transferred from Warsong. The AH is a bit crazy, just like any new server, so at the moment it`s hard for me to make any serious money, but it will sort itself out in a bit I believe. We have our own battlegroup called ``Flurry`` in english. It`s very advanced, most people are s3, t6, badge gear. The win ratio is probably higher for alliance, as russian alliance is strong. The whole game, including voices is in russian, so it`s hard for everyone to adapt to new item names, etc. Also many addons aren`t compatible, so we have to bare with it until they are translated.

JuffoWup

New member
מעניין איך נשמע אילידאן ברוסית

והשאלה העיקרית היא: האם על שרת רוסי לדראניי יש מבטא אמריקאי?

O s w a l d

New member
I don't know

How they actually translated it in the russian version, but I would say - Вы не готовы

O s w a l d

New member
Hmm

Haven't noticed, but goblins and most horde races sound great. I can tell that Blizzard hired very professional voice actors in russian. Wouldn't be surprised if some famous russian names were involved.

METAL15

New member
גם אני מצטרף אז...

הראשי שלי Romalius, לוחם רמה 70 בשרץ Ghostlands, בגילדה The Blood Hawks (ד"א הגילדה שלי שלחה קבוצה ל SWP והם מתכננים להתחיל שזה נחמד, לא יודע איך הלך להם שם אגב). http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ghostlands&n=Romalius כל שאר האלטים שלי הם במצב לבלינג כרגע.

JaneLame

New member
אני חושבת, אבל לא בטוחה,

שאתה במצב של overcapped defense, וזה אומר שאפשר להוריד איזה 15 DEF לטובת משהו אחר בסבבה. אבל אני לא באמת מבינה בזה, אולי עדיף לשאול איזה לוחם.

METAL15

New member
אממ יכול להיות

הבעיה שאין לי ממש איך, אני יכול לקחת אולי כפפות של PvP עם רסיליאנס או משהו כזה, אבל אני לא חושב שזה תענוג לעשות PVP עם טאנק :p.

METAL15

New member
אגב שאלה.

גדאי לי להחליף את השרשרת שלי בשרשרת של SSO? כי התלבטתי מלא אבל כל הזמן הייתה לי הרגשה שעדיף להשאר עם שלי.

O s w a l d

New member
Yes

If you have capped def sso neck is the best option until you can get better gear, because you need +hit, I also try to get as much shield value rating as possbile. A warrior must have all that to have good tps, especially with all those crazy 1200 spd locks today.

METAL15

New member
אבל מה שיש לי עכשיו מעלה לי את

השילד בלוק והבלוק וואליו, כולם בגילדה שלי אמרו שהשרשרת של SSO היא ג'אנק...

SiC

New member
הלוק שלי - הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה

http://www.armory-light.com/eu/Azjol-Nerub/Cobrin/ כרגע יש לי gearscore של 114 ואני עומד להתחיל לעשות הרואיקס (ברגע שתקופת המבחנים תגמר ואז יהיה זמן). אני גם קצת עני אז אין עוד אינצ'נטים אבל אחרי שאני אסיים להכין את סט ה- frozen shadoweave שלי אני אשקיע את כל הכסף ב-mats לעלות את האנצ'נטינג

JaneLame

New member
תיקוני אבנים

לא הבנתי מהציוד שלך אם אתה עוסק ב-PVP או PVE. האבנים מתאימות ל-PVP והציוד ל-PVE. יש לך אבן של 12 סטאמינה בכתפיים של PVE, זה מתאים לטאנקים או למי שעוסק בעיקר ב-PVP. לא שזה רע לוורלוק, אבל בעיקרון מקובל שקאסטרים שמים בכל החורים אבנים של 12 spell dmg (מספיק אבן זולה יותר של 9 אם זה ציוד כחול או ירוק). צריך להתעלם מהסט בונוס לעתים קרובות. אל תסתכל על הציוד שלי, אצל הילרים זה אחרת :) 8 spell haste - בעיקרון haste זה נחמד לשחקנים ברמת ציוד גבוהה מאוד, אבל בראש סדר העדיפויות שלך כמתחיל צריך להיות spell dmg, לפני הכל. לא הייתי אומרת לתלוש את האבן ולהחליף, אבל לפעם הבאה שאתה ממלא סוקט, עדיף אבן של 12 נזק קסם. 10 spell penetration - בזבוז של סוקט. spell penetration אומר שהקסמים שלך יכולים לחדור ציוד רזיסטאנס של שחקנים אחרים (מי בכלל עושה PVP עם ציוד רזיסטאנס?) או בוסים שיש להם רזיסטאנס לסוג מסויים של קסם (דיי נדיר). בקיצור, זה לא עושה הרבה. עדיף אבן של 12 נזק קסם. השדרוג הכי קל מבחינתך הוא נשק PVP - קל לעשות פארמינג של נקודות כבוד בשביל זה, תקבל 225 spell dmg, טוב גם ל-PVE וגם ל-PVP. צ'יק-צ'ק אתה מגיע ל-900 נזק קסם, בלי בעיות.

למעלה