לבקשת GUMMI BEAR

JuffoWup

New member
hit rating לא spell dmg

באופן עקרוני ל-PVE: Hit rating > Spell damage > Crit > intellect and stamina.

JaneLame

New member
צודק, עומדת על טעותי

האבן האידיאלית היא זו שיש עליה spell dmg and spell hit, אבל צריך לבדוק שאתה לא עובר את ה-CAP

erez1985

New member
אם אתה רוצה להתחיל לעשות heroic's אתה חייב

לשנות את הspec, אחרת אף אחד לא יזמין אותך להירואיק נוסף. ה-spec הוא נחמד לסולו, אבל כאשר יהיו שחקנים שהם קצת יותר מנוסים עם ציוד קצת יותר טוב, אתה תיהיה בתחתית של ה-dmg meter. וגם הdps עם הspec הזה בהתבסס על הbonus spell dmg יהיה נמוך. המלצה תחליף לDestruction שמבוסס או על אש או על שאדו, בספק שמבוסס על אש יהיה לך יותר משחק עם המכות השונות, ואילו בשאדו אתה משתמש רק shadow balls, אבל עושה יותר dps מבלי להתאמץ, רק שתדע שבנייה שמבוססת על שאדו קצת יותר יקרה מבחינת soulstones כי אתה צריך להקריב סאקיבוס ולא imp כמו בבניה של האש. שאדו- http://www.wow-europe.com/en/info/b...002150030133200100000000555100512200013030250 אש- http://www.wow-europe.com/en/info/b...002150030133200100000000055000512200510531050 חוץ מזה יש לך ציוד שהוא בסדר להתחיל הרואיקים, לאט לאט תשפר אותו עם ציוד BoJ וkara ותזכור שעם הבניות שהמלצתי לך אתה צריך קריט, spell dmg ו-hit -בשביל PVE, ואל תשים אבנים של סטאמינה בציוד של PVE. ותנסה להחליף את הטרינקט של ה51 סטאמינה. שיהיה המון בהצלחה.

JuffoWup

New member
ברמת הציוד שלו להחליף ל-Destro זה פשוט חבל

אפליקשן זה ה-specc הנכון עד אמצע T5, אלא אם הרייד שלו כולל יותר משני locks של אפליקשן. מה שכן- תוריד את demonic embrace ואת aftermath, תעביר את הנקודות ל-devestation ו-Destructive reach, בנוסף, תוסיף 2 ל-supression ותעלה את improved drain soul ל-max, אפשר לוותר על imp curse of agony ותעלה למקסימום את malediction. גם shadow embrace זה חשוב- מצד שני fel concentration זה לא חשוב לקבוצה. מצד שני- זה בילד לקבוצות והוא ממש לא אידיאלי לתוכן של סולו.

erez1985

New member
אני מבין את מה שאתה אומר... אבל

בהרואיקים עם ה-aff הוא לא יתרום כלום לקבוצה עם שאר ה-DPS ברמה סבירה. נכון שהספקים שעשיתי להם לינק מבוססים על קריט גבוה, ואת זה הוא יצטרך להשיג (לא בהרכח על חשבון היט). כבר קרה לי לא פעם ולא פעמים שהשארתי aff עם 1000+- spell dmg, הרחק מאחור, כי עד שהDOT שלהם השפיעו הtrash כבר מת, ולהפתעתי אפילו הdps בבוסים היה נמוך באופן מגוחך ובסוף ה-heroic הם היו מתחת לטאנק, שהיה פאקינג דרויד. ולכן אני ממליץ בחום שינסה את אחת מהבניות שהמלצתי עליה, ויסיק את המסקנות. ואני בטוח שלהתאכזב הוא לא יתאכזב.

JuffoWup

New member
מצד שני, הוא מעלה את הנזק של כמעט כל ה-ranged

ב-13%, מוריד את הנזק של הבוס, מעלה לכולם את ה-stamina והכל על חשבון הנזק שהוא עושה. תכל'ס, אני יכול לעשות פי שניים נזק ממה שאני עושה עכשיו וללכת ברייד ולנפנף בנתונים שלי, הבעיה היא שבראיה קבוצתית הנזק הזה פחות יעיל מהאפשרות האחרת- תסמוך עלי בנושא הזה.

Kingeh

New member
מסכים.

מה שכן, הייתי ממליץ לו להעלות את ההיט שלו ל202 ולוותר לחלוטין על סאפ...

erez1985

New member
אנחנו מדברים כאן תכלס על heroics כאשר אני

מאמין שהשלב של הריידים הכבדים (25 איש) עדיין רחוק ממנו. בheroics אם הוא ילך עם אנשים שהוא לא מכיר (אנשים מחוץ לגילדה שלו/רייד גרופ), צר לי לבשר לך, שאנשים הם כמו בבונים, ומרביתם גם לא יודעים הפלוס שכל קלאס מביא לקבוצה ולצערנו הם מסתכלים על ה-dmg meter וסוגדים לו. ולכן אני ממליץ לו דווקא כן לשנות מAFF, ואם הרייד לידר/גילד לידר יבקש ממנו להיות הAFF של החברה שישנה, אם לא זה סתם יפגע בו במרוץ של השגת הBoJ.

JuffoWup

New member
אם מדברים על נזק נטו שווה ללכת על דסטרו

קל מאוד לעשות המון נזק בבילד הזה.

DE MONEY

New member
אתה אומר דברים לא נכונים אבל רק קצת destro

הספאק הזה טוב מהרגע שאתה מתחיל קארא ביגלל שבלאייוף אתה צריך סיד אוב קרופיישן כל ראייד חייב אחד אני חושב (רק בשביל שיהיה יותר נכון וקל)במיוחד עם התה מתחיל עם גילדה חדשה שרק התחילה קארא . הנזק הכלל שהוא יעשה יהיה גבוה יותר בדיסט אין ספק. טיפ קטן עם אתה עושה ארויקס אז תשתמש בבחורה שלך אני רואה איך אחרי שאנשים רואים שאני לוכח על עצמי 3 אנשים באמגיטי הם קוראים לי לבוא פעם אחרי פעם(באניש , סידוס, פייר עם אפשר ). עם דיסטרו נכון אתה יכול ללכת גם לפיוויפי עם אתה רוצה וכן אני יודע ש אסאל אסאל זה המקובל אבל מי כמוני יודע שדראקידוג היה דיסטרו והלוק פיויפי הכי טוב עד היום למרות שיש מתחרים. הוספתי לך קישורים לדראקי שתוחל לראות את הרבה שאני מדבר עליה ובהודעה הבא אני סם לינק לאתר שהוא הפורום הכי מיקצועי של הלוקים במשחק לוקדין

DE MONEY

New member
תוכל לראות הרבה על מה אני מדבר*

3 בבוקר אני כבר לא יודע מה אני כותב

JuffoWup

New member
לגבי הimps ב-illhoof זה לא כל כך משנה

ה-specc (אין להם הרבה חיים). מה גם שאם אני לא טועה, ה-talent של SoC נמצא העץ של affliction.

DE MONEY

New member
שזה חבל מאוד הרבה יותר כיף לשחק דיסטרו

והייתי אפליק עד רמה 63 גם יותר כיף גם יותר שימושי אפליק זה לא רע אבל זה לא מספיק טוב. הגב יש לי חלק מהציוד של הטי 4 שלא רואים בארמורי שלי כי אני עדיין ללא סם אותו הגב איפו נופל אקס טוב ?

DE MONEY

New member
כן ללוק יש לי אחד שנופל באמגיטי לא מי יודע

ואני גם מחפש OFF HAND כמו שצריך וכמובן משו שאני יכול לגיע עליו בזמן הקרוב :D

JuffoWup

New member
מה כיף בלשחק דסטרו?

ואל תגידי לי שהוא עושה יותר נזק. אתה רק עומד ולוחץ SB, איפה העניין? באפליקשן לפחות אתה צריך לדאוג שה-DOT יהיו בזמן...

Kingeh

New member
זה כמו שתשאל

זה שאתה דסטרו לא אומר שאתה לא שם Corruption או COE, ואתה יכול לגוון לך עם IMMO, וכן הלאה למרות שמבחינתי שניהם אותו דבר. לכל צד יש את הקסמים שלו.

DE MONEY

New member
כן הרבה יותר כיף

במיוחד שאתה משחק פי ווי פי. בפי ווי אי. כן אתה פחות או יותר איש של מקש אחד אבל יש לך עוד הרבה דברים לדעוג להם כמו לאחד האילארים שאתה צמוד אליהם , לדימון וכן זה קצת יותר מללחוץ על אותו מקש ועדיין יש לי 3 דותאיים איכותיים מאוד. קיצר כן יש הרבה עבודה גם ללוק דיסטרו . האמת שבתראש מובס יש יותר עבודה כי בבוס הכל כל כך מתוכנן לפרטים שזה באמת מגיע עושה קללה ומתחיל ללחוץ 2 קיצר יש ויש וזה עדיין הרבה יתר כיף והרבה יותר נזק ב- 100% 100% לגבי הנזק

למעלה