לבקשת GUMMI BEAR

JuffoWup

New member
אני רק רוצה לציין שאני ממש לא מחבב את ה-spec

הזה... לא בגלל הנזק אלא בגלל השעמום הטוטאלי שלעמוד וללחוץ shaodw bolt X 100000...

erez1985

New member
אז אפשר ללכת על האש ../images/Emo13.gif

יש בו הרבה יותר משחק

wowwowwow1

New member
לגבי הGEMS והכפפות

הSTAMINA שאני שם נובע מחוסר ברירה.....כל הGEMS הכחולים שראיתי (ואני כל הזמן בודק ) הם נוטים יותר לתת STAN או INTELLECT.....ולא HIT RATING וגם לא DAMAGE....אני טועה? הייתי שמח לשם עוד SPELL DAMAGE. אני גם עובד כרגע על אינצנטים של DAMAGE....אבל זה ייקרה עוד יומיים אני משער לעצמי. הכפפות....פשוט לא מצרתי עדיין משהו יותר טוב ששווה לנסות ולהשיג אותו...אני אשמח לקבל איזה פויינטר לאיזה סוג של כפפה שתהיה טובה לי.

erez1985

New member
הסיבה לכך היא שאתה מחפש רק אבנים כחולות...

תנסה להסתכל על האבנים הירוקות והסגולות- ותמצא שם כל מיני שילובים של spell dmg ביחד עם hit rating/crit/spirit/mp5s וכו' בקשר לכפפות- אפשר ללכת על הכפפות של הBoJ, ללכת לקאראזן ולהחליף, וגם אם אין ברירה אפילו את הכפפות של הPVP.

JaneLame

New member
לא חייב להיות כחול-כחול.

אבן סגולה נחשבת גם לכחולה (אדום+כחול=סגול) אבן ירוקה נחשבת גם לכחולה (צהוב+כחול=ירוק) באותו אופן, אבן כתומה נחשבת גם לאבן אדומה וגם לאבן צהובה.

wowwowwow1

New member
ביום ראשון הצבע הכחול פגש בדרכו......

אני יודע את זה...גם את אלו בדקתי...אבל עד עתה לא מצאתי משהו ששווה להשקיע בו.....אני עדיין מחפש...

wowwowwow1

New member
מה זאת אומרת?

אני יכול לשם GEM אדום כזה של צהוב או כחול? והעונש על זה יהיה שלא יהיה את הבונוס? חשבתי שפשוט אי אפשר לשם GEM במקום שהוא לא שלא.....או שלא הבנתי אותך נכון

Kingeh

New member
הרבה חשבו ככה...

הצבע שיש על החפץ זו בעצם הדרישה כדי לקבל את הבונוס של הסוקט.. אבל על מקום צהוב אין שום בעיה לשים כל צבע... קח לדוגמא... Gyro balance khorium destroyer או איך שלא קוראים לרובה הזה... לכל טנק מתחיל יש אותו עם GEM כחול של 12 סטאמינה למרות שהצבע הוא צהוב בכלל...

wowwowwow1

New member
מעולה אם כך

האם כדאי לי להפציץ ב +9\12 DAMAGE או כדאי SPELL HIT? בהתחשב בנתונים שלי?

Kingeh

New member
אוקיי.. בחנתי את הדמות שלך

יש לך ספל היט קרוב מאוד להיט קאפ. מה שהייתי ממליץ לך זה לשים במקום כמה אבנים של סטאמינה כאלו של היט ולשנות קצת את הספק שלך... לספק הזה הקסם הראשי שלך אומנם יהיה Shadow Bolt אבל אתה תעשה נזק לא רע בכלל ותוכל כבר להכנס לכל מקום. בכללי אחלה דמות. מאז שדיברת איתי במסרים התפתחת יפה מאוד. המשך ככה.

Kingeh

New member
טעות קטנה...

בספק שנתתי יש רק שתי נקודות בImp Corruption שים שם שלוש. קח אחת מהshadow Embrace

dragonia

New member
אפשר גם דמויות שעדיין בלוולינג?

האם כדאי לקחת טאלנטס מענפים אחרים, או להישאר pure resto? איזה מבוכים כדאי הכי לעשות בדרגות האלה. קשה מאד למצוא חברה שיסכימו לעשות את scholo או את DM http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Nagrand&n=Parpar

Aountrio

New member
אהבתי את שם הדמות שלך

יש לי חבר עם DRUID ששמו PAR בכל מקרה ממה שראיתי אצל חבריי המרפאים הם כולם השקיעו ב 61 נקודות ב RESTO ואני מניח שזה מצויין לריפוי בריידים. בגלל שהדמות שלך עדיין עושה משימות ועולה רמות הייתי כן ממליץ לשלב יכולות BALANCE כדי להקל על משימות סולו

dragonia

New member
,תודה

כמעט תמיד במשחק מלווה אותי גמד חביב, אנחנו צוות לא רע במבוכים למיניהם. כל כך חביב שהתחתנתי איתו

Aountrio

New member
חחח מדברים על המשחק או RL?

ואם כן בבקשה תפתחי על זה POST חדש נשמח לשמוע מי הכניס את מי למשחק יש לי מלא חברים במשחק שהם זוגות ב RL אם רק הייתי יכול לשכנע את אישתי לשחק....

למעלה