לבקשת GUMMI BEAR

JaneLame

New member
בליז עובדים קשה...

כך שגם לקלאסים שמפורסמים בלחיצה על כפתור אחד (ע"ע ציידים או חובבי SB) לא יהיה משעמם. בגלל זה מתזזים אותך קדימה ואחורה בכל מיני קרבות, מרפדים את הרצפה באש וכאלה. אבל עדיין, אני תמיד מסתכלת ורואה שיש כאלו שעובדים קשה הרבה יותר. לא שאני מבקרת מי שבחר בקלאס של spell אחד או שניים, ומי שבאמת טוב מצליח להצטיין גם בלי שיהיה חייב לעשות בחירות קשות בין כפתור אחד למשנהו. מודעות סביבתית טובה בדרך כלל עוזרת. יש אצלינו פלאדין אחד, הילר ובוגר כרומגוס, שהוא ה-dispeller הכי טוב בעולם. הוא מוריד מאנשים fear שנייה לפני שהם נכנסים חזיתית ב-doomfire.

JaneLame

New member
כנ"ל, הצעות לשיפורים ותיקונים חופשי

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Argent%20Dawn&n=Darra מקווה לזרוק לפח את ה-Wand הזבל הזה בקרוב, את הגלימה שליוותה אותי כבר חצי שנה ואת המקל הגרוע עם ה-0 ספיריט ו-23mp5s (מוזר ברמות). כל השאר כנראה יישאר עד WOTLK.

erez1985

New member
הצעות לשיפור??

לא ממש
אבל סתם שאלה- למה לא לקנות mace+off hand?, לא שחסר לך +healing, את משאירה את המטה בשביל הנתונים האחרים שלו?

JaneLame

New member
ת'כלס אתה צודק,

ויתרתי במהלך המשחק על ה-maces הבאים: Lightfathom Scepter שליידי ואש הפילה, כי אין ספיריט. Hammer of Atonement שקאז'רוגל מפיל, כי יש על זה קריט ואני לא אקח את זה על חשבון פלאדין. ואף פעם לא זכיתי באלה שהנסיך מלכזאר מפיל. אז יש לי או Apostle of Argus או Staff of Dark Mending. זה לא אידיאלי מבחינת הבונוס הילינג. על ה-dark mending יש לפחות 15 ספיריט. יש לי את ה-off-hand שארכימונד מפיל אבל אין mace בשבילו :( מקווה שמשהו ייפול ממישהו מתישהו. הזה שקונים עם באדג'ים לא טוב, אין לו שום אלמנט של regen. לדעתי האייטמיזציה של פריטים להילרים קצת לקוייה. אין במשחק אף mace אפי לרמה 70 עם ספיריט חוץ מזה שנופל בקראזן. מי שחושב ש-MP5S זה תחליף ראוי - לא בדיוק.

JuffoWup

New member
הייתי מחליף את האינצ'נט על הנעליים

ל-vitalty במקום spirit, או אפילו Boar's speed (כן, זה stamina- אבל גם התנועה הטיפה יותר מהירה נותנת לך לצאת מהאש בפחות זמן). חוצמזה הדמות שלך במצב אידיאלי (אגב, אני לא חזק ב-theorycrafting, יש מצב שעדיף לך ספיריט, לא יודע).

JaneLame

New member
חישוב גס:

5 spi זה בערך 2mp5s בזמן קאסטינג (עם kings) ו-5 מחוץ לקאסטינג. ויטאליטי זה 4mp5s קבוע. לא יודעת אם יש הבדל. על הנעליים האחרות שלי (sleepers of dutiful mending) יש vitality, אבל אין עליהם כל-כך הרבה סטאמינה אז הם יושבות בארון.

JaneLame

New member
זה אותה אבן בגירסה פלאדינית

ממה שהבנתי זה הולך ככה: Royal Shadow Draenite - טוב לפלאדינים, שמאנים purified jaggal pearl - כהנים, דרואידים כל האבנים עם התחילית royal הן אבנים עם mp5s שמתאימות לך. כל האבנים עם התחילית purified - לא כל-כך. (אפשר גם לשים int ו-crit אם רוצים, בלי קשר).

Remirat

New member
הפאלדינית שלי

יכול להיות שהיא תראה קצת ציוד של pvp... התחלתי גם לאחרונה להשתמש בbattlemaster trinket עם haste - הוא נחמד לקרבות החדשים בכל מקרה, לינק

JaneLame

New member
איזה סוג PVP את עושה עם זה? ארינה או BG?

את שומעת, אני יש לי תיאוריה, שלהילרים יותר עדיף לעשות BG עם ציוד PVE. זה ציוד עם הרבה יותר בונוס הילינג ו-MP5, אז אפשר לרפא יותר. נכון שמתים יותר, אבל באטלגראונדז לא ממש מענישים את השחקן על מוות.

Remirat

New member
BG בעיקר

ארינה מתסכלת אותי, אני ממש גרועה בזה :( יש לי קצת קצת ציוד של pvp - כי הכפפות שלs4 ממש טובות (גם לPVE) וכמה דברים שהצלחתי לגרד עם הונור

Kingeh

New member
עדיף לעשות PVP

עם ציוד של PVP... נקודה סוף פסוק. יכול להיות לך גם 5 אלף הילינג.. אם אין משהו שיחזיק אותך בחיים את לא תרפאי אף אחד. MP5S לא משמעותית בPVP... כבר הסברתי את זה פעם. בן אדם עם ציוד PVP מתאים ירפא מספיק טוב כדי להחזיק את הקבוצה שלו בחיים. לא צריך ציוד הילינג מיוחד כדי לעשות PVP.. צריך לזכור שבPVP ההילרים הופכים להיות המטרה הראשית של כמעט כולם. כוהנים ישאבו להם את המאנה כמה שיותר מהר, נוכלים יחפשו אותם וכולם ירדפו אותם עד חורמה. המטרה היא לא לרפא, אלא להמשיך לחיות. קחי דוגמא דרויד מסויים שאני מכיר... יש לו ציוד PVP ברמה מטורפת. הוא מצליח להחזיק לבד דגלים של AB כשהוא הילר וראיתי אותו נלחם בשני נוכלים ביחד. הם פשוט לא מצליחים להרוג אותו ובסוף אנשים מגיעים ועוזרים לו.

TheVillageIdiot

New member
לגוון אין גילדה, לא.

אני לא אוהבת גילדות סתם, אפילו בגילדת RP אני משתיקה את הצ'אט אם הם מתחילים לקשקש על כלום. זה מעצבן אותי.

erez1985

New member
בעקרון, ואני לא יחדש שום דבר שכבר אמרו כאן...

זה להחליף את כל האבנים שנותנים לך סטאמינה. בכתפיים אפשרי להחליף את האבן שנותנת penetration, אבל לא חובה. בצמידים לשים סוקט. מהכפפות שיש לך עכשיו אפשר להפטר, ואם לא לפחות להחליף את האבן. חוץ מזה יש לך דמות סבבה לגמרי. וגם לך אני ממליץ לנסות את אחד מהspec של הדיסטרקשן
אני מחכה לשמוע תגובות ממכם.

למעלה