לבקשת זקן הפורום

בלופ בלופ בלופ ../images/Emo180.gif

ואז, שעה לפני ביטול, של סיבוב הופעות לילי ביקש הירח מהאיש הבורח אני בצרות, ראשי קודח רוצה לשכב, להתמרח, אולי תעלה במקומי?

הוֹ הבנאליות

עוד נגיעה ועוד עצב הכל כאן מוכר בעצם אנחנו ביחד בכדי לחיות לנצח עוד רגיעה ועוד כוח ועוד נטייה לשכוח אנחנו ביחד בכדי לחיות ולא לברוח

שיר אהוב עלי:]

"להחיות איזה נושא בנאלי להיות או לא להיות אוראלי לחיות או לא לחיות"

מקליין

New member
לשיר זה כמו להיות ירדן

הייתי עצוב בכיתי אוקיינוס כי קשה לי קשה להיות דינוזאורוס. אומרים שלהיות דינוזאורוס זה דבר כל יכול להיות חזק מאושרוגדול אבל שתדעו לכם שזה מאוד עצוב זה בלתי נסבל להיות עצום להיות מסורבל

טוב, עקב האירועים, ציטוט חדש ../images/Emo13.gif

"לא משתמש בנמר כי אין לי יער ולא לוקח ללב כדי לא למות מצער יושב לבד עכשיו בפתח השער ולא נכנס, אני לא רוצה לצמצם את הפער"

מקליין

New member
חבר'ה, מה איתכם?

מה לגבי "אין לי מילים לתאר את האושר הזה?" ואתם טוענים שחיפשתם ולא מצאתם? ולגבי החדש עשיתי משהו כדי לא להיות צפוי מדי, "על העץ שרות התנש-מות, גרגמל רצח את הדרדס אוגי עף על מטאטא מקש הזאב את סבתא אנס איפה, איפה הם כולם איפה, איזה בלאגן איפה, איפה הם כולם איפה, איזה בלאגן הצללים רוקדים על הקיר לדמיון יש קצב נורא הנסיכה מלאת תשוקה לנשק צפרדע או צב

חזרתי../images/Emo9.gif

היא לא דומה לאף אחד אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב. היא לא רואה אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב, עומד בצד ומסתכל. והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוע לא דומה לאף אחת.

יאיי , זה קל../images/Emo29.gif

"את לא מרגישה מוטרדת אין לך נחיתות בגוף קרות פנייך רוצה לעשות קצת סדר בחדר אין לך שום תחושה פתאום רק על שפתייך"

מקליין

New member
מתוך לילה גוב

אם רק תבקשי להרגיש בבית את שחור צמתך חרש אלטף ואם תבקשי לא לבכות הליל אשב לידך וגם אתן לך כתף.

זה כיף ../images/Emo20.gif

והלילה העיניים עייפות עדאורהבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוע לא דומה לאף אחת.

מקליין

New member
בטח.

אלף שנות אור ביני ובין האיש מהכוכב שממול שעה וארבעים דקות אל מישהו מעבר לגבול אני אפילו לא מכיר את השכן שגר קומה אחת מעלי... שזה עשרים מדרגות בדיוק. מין בדידות שכזאת.

שלום לקורל:]

"זה לא רומן זאת סתם בדידות אל תהיי מודאגת. זה לא עובד, זה לא פשוט מן הסתם."

מקפיץ ימינה ממשיכים מכאן את השירשור

ארקדי ומאיר בנאי שרו את השיר הזה ביחד למרות שארקדי לא יצר אותו... לילה יעבור בביתי

מקליין

New member
זה מעייף- השרשורים הלז.

סוגרים את המפעל בואי נלך הביתה זה לא משתלם, לא משתלם... לא משתלם זה עניין של כלכלה, של פוליטיקה עניינים שברומו של עולם... שכל אחד יבחר לו איפה להגיב.

שלום קורל! ../images/Emo13.gif

'למה תמיד הכל (?) כשהכל מתחיל אין לי תשובות אני עכשיו מוכרח לשיר איזה עולם מושלם יש קר ויש גם חם'

למעלה