לבקשת זקן הפורום

לבקשת זקן הפורום

(לא כך?
) המשחק 'הוצא מהקשרו' במהדורה מחודשת נזכיר את הכללים(מעשה מכחולו של שלומצי)- אני בתור התחלה מוציא משפט משיר של נטאשה שבו מודגשת מילה אחת, אחר כך מישהו אחר צריך למצוא שיר שבו יש את אותה מילה ולהדגיש מילה אחרת במשפט -מותר להטות פעלים ולהפוך יחיד לרבים,זכר לנקבה וההפך. -אפשר להוציא משפטים גם משירים של ארקדי ומיכה(דיסק סולו). מ-ע-כשיו

פאם פאם פאם ../images/Emo28.gif

'בראשית ימי הכוח בסוף ימי השכל זורחים כוכבי הרוע והאהבה דועכת בלי ייסורי מצפון בכל מחיר,בכוח! אפשר להבטיח הכל ואחר כך לשכוח'

בם בי די בם

"זה אולי בגלל שקץ למילים או אולי בגלל הירח את שותקת אני מעמיד פנים איכשהו ממשיך, אבל לא שוכח" הבנתי איך משחקים?

לה לה לה

הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד, זה נחמד, זה נחמד אבל האמת היא שהוא פוחד, והיא גם כן, להיות לבד

../images/Emo9.gif

המרחב הזה מלא באנשים שלא רואים דבר מלבד עצמם כמו במועדון ריקודים ענק נעים לצליל מאוד מיוחד

אחד קשה

אומרים שאני מנותק, שיצאתי מהמשחק. שיש לי בעיות תקשורת, שאני מרוחק. אומרים שאני ארבעה אנשים - משוגע מיוחד. אומרים אז אומרים. נו אז מה אם אומרים?!

מקליין

New member
אני חושב שאת מתכוונת לזקן מבחינת

הגיל ותודה על החמאה. וככה הם חיו האיש והירח כל אחדבדרכוהירח יוצא האיש בורח הירח שר האיש צורח הקשר בין האיש לירח, הלך והתפתח.

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

'תחזרי, אין עם מי לדבר, אין מי לעשות, אין את מי לשקר מה לעשות תחזרי, אין את מי לנשק, אין עם מי לחלק את החיים שלי. תחזרי תחזרי בבקשה ממך אני שונא את הכוח שלך עלי הפסקתי לישון בלילות בגללך כבר נשאר פתאום לבד יותר מדי תחזרי תחזרי השעות חולפות מתגעגע כבר לאיזה יום שקט אתה בא איתי או לא שאלת על החוף'

קשה אבל יש תשובה ../images/Emo3.gif

'בוא לחוף אל הנוף בוא אלי בוא קרוב אני אוהבת וחולמת רק אותך כמו אויר ריח ים כשאני שרה לך כל כך חושבת וחושקת רק אותך' ארקדי דוכין וסימה לוי

ברוכה הבאה!:]

לוויני הרכילות שבשמיים מרכלים ש... האהבה חוזרת בצבע לבן בגוון של...

מקליין

New member
אין משהו יותר מעניין?

הציפיות לטוב הולידו את התקווה הציפיות אשר התבדו הולידו את האכזבה. האכזבות הולידו את הפחדים, אשר הביאו למותן של הכוונות הטובות. מותן הבלתי צפוי של הכוונות הטובות, כצפוי, הביא למותה של האהבה. ביום בו מתה האהבה, נולדתי אני, אני כצפוי, הוא האיש הרע.

למעלה