לבקשת אסתי... 
עמ``י עש``ו היי אסתי מה קורה? מה נשמע? איך הולך? באתי לכתוב לך משהו שכבר כמה ימים אני מנסה לאמר ולא יוצא
באותו רגע כשכתבתי על כסף קונה הכל חשבתי על זה: כסף קונה חיים והרעיה -את יודעת שיש תרופה נדג הזקנה??? מדענים גילו איך אדם יכול להשאר בין 20 כל החיים
))) מה הבעיה למה אנחנו לא יודעים על זה??? מדענים... הם מדענים אוהבים לשמור הכל לעצמם לא אבל זה לא רק זה תארי לך הדור הזה היה נשאר וזה שאחריו וזה שאחריו בקיצור פיצוץ אוכלוסין מה שמביא לחיים לא כ``כ טובים אז כל אחד יגיד רק לי רק לי בסופו של דבר שיחליטו לשווק מי יקבל ראשון?... ואם לא דיי בכך שהרי אנשים סקפטיים בקשר לזה לא כ``כ מאמינים שזה עדיין קיים את יודעת שתרופה לאיידס יש אמנם רק ל24 שעות ראשונות אבל יש!!! אותה מקבלים רק הרופאים שמטפלים ב חולים כאלה וגם אלה שיש להם קצת יותר כסף מאדם ממוצע... (על סרטן עדיין לא שמעתי על טיפול ב100% הצלחה אבל גם אלה שיש לא ממש זולים) אז בא נעזוב את החיים הגשמיים כסף קונה עולם הבא ותפילה ותשובה ו-צ-ד-ק-ה מעבירים את רוע הגזירה וסליחה אם בילבלתי שם את הסדר דיי ברור לא צריך להסביר יותר מזה נכון? הלאה כסף קונה חברים כן כן עכשיו יתחילו הווכוחים על חברי אמת אבל ``דיל וויז איט`` הוא קונה אותם אדם שיש לו ומבזבז פתאום כולם חברים שלו כולם סובבים אותו אני יודעת שתכעסי אבל אני לא מאמינה בחברות אמיתי ככה שאין אותה בכלל היא לא קיימת אצלי בתאוריה אז איך אפשר לקנות דבר שלא קיים??? ונעבור הלאה כסף קונה דעת דעת ,בעיני מי בעיני או בעייני החברה? תמיד אפשר לרכוש מורים ... תמיד יגידו עליך בעל המאה הוא בעל המאה וחוץ מזה אדם שגילגל כ``כ הרבה אני לא חושבת שהוא יכול ליהיות טיפש וכשלבנאדם יש הכל בחיים למה לו ליהיות עצוב??? מה שהתקיל אותי לפחות זה שלפעמים עוברים ליד איזה עץ ומסתכלים על העלים וזה עושה משהו בלב שם עמוק אם זה שמח או עצוב? לא`דעת אבל זה עושה משהו וזה יכול לבא פתאום מאיזה זיכרון ילדות דבר כזה אי אפשר לקנות... רגשות אי אפשר לקנו... אז למרות התפתחות הטכנולוגיה אפשר ליצור /לדכא רגשות באדם(-תרופות בד``כ לפסיכים... ) אבל עדיין ואם תתחילי לתת דוגמאות משפחה ,אהבה וכו זה הכל עינין של רגש זהו מקווה שהבהרתי את עצמי אוהבת נטלי
עמ``י עש``ו היי אסתי מה קורה? מה נשמע? איך הולך? באתי לכתוב לך משהו שכבר כמה ימים אני מנסה לאמר ולא יוצא