לבקשתו של KORG TRITON 7

KORG TRITON 7

New member
אז נשבור ת`יובש...

2 חידות...מי מבין המאמנים הבאים אימן את הפועל..לופא קדוש,שמעון שנהר,יוסי מזרחי,דרור בר-נור...שאלה שניה..תנו לי שמות של 3 זרים מרומניה ששיחקו בהפועל.

על האש

New member
ת'אמת..

כרגע אני לא זוכר שלושה רומנים,אבל אני בטוח שאני אזכר בשמות אחרי שתנקוב בהם (יש לי זכרון לטווח קצר). אבל אני זוכר שלושה פולנים דווקא... ק'זימיש מוסקאל,דמיאן לוקשיק, מירוסלב באקו. אתה יותר ממוזמן להזכיר לי את הרומנים שמשום מה כרגע שמותיהם לא עולים לי בראש סורי...

KORG TRITON 7

New member
קודם כל תודה לעופר.

שנית,חבל מאוד שלא ידעתם ולא סיקרן אותכם לברר.המאמן הוא שמעון שנהר (מאמן נבחרת מיקרונזיה) עכשיו לשחקנים....

KORG TRITON 7

New member
דניאל מוייססקו.

אחד מהזרים הראשונים ששיחקו בהפועל.הגיע בגיל צעיר,לאחר שאיזה סוכן סיפר למשה סיני שהשחקן הזה נבחן בדפורטיבו לה-קורוניה...אבל איפה,קשר אחורי חלש ביותר שלקח לסיני כמה חודשים להודות בטעות שלו והוא שוחרר להפועל בת -ים מהארצית.

KORG TRITON 7

New member
קונסטנטין מרקו.

שיחק די הרבה בארץ,רוב הזמן בצפרירים חולון.הושאל להפועל במחצית העונה מצפרירים כדי לעזור להפועל להישאר בליגה.במשחק בין שתי הקבוצות בבלומפילד לא דפק חשבון והצטיין בניצחון של הפועל 3-2.

KORG TRITON 7

New member
קוסטל לזר.

מאוד הזכיר במראה שלו את צ`רלי צ`פלין...שחקן בינוני עם בעיטה חזקה מחוץ לרחבה.עשה כמה פעמים "שביתה איטלקית" על המגרש בגלל שלא שילמו לו משכורת... לסיכום : מרקו ומוייססקו שיחקו כמה חודשים,לזר עונה וקצת.ולמיטב זכרוני אלה הרומנים היחידים ששיחקו בהפועל.

KORG TRITON 7

New member
לסיכום.

מצער לראות שלמרות שעברו יותר מעשר שנים מאז שהם שיחקו פה,עדיין ממשיכים להגיע להפועל ולשאר הקבוצות זרים שלא שווים שקל.וחבל,כי בכדורגל שלנו זרים מביאים אליפויות ועד שהקבוצות לא יעסיקו "סקאוטים" במשרה מלאה,ימשיכו להגיע זרים חלשים שתופסים מקום של הצעירים ומונעים מהכדורגל הישראלי להתקדם.

למעלה