לבננות שלום

.inbal

New member
הי דניאל../images/Emo39.gif

ברוך הבא! אני לא חושבת שאני תמיד אגרסיבית, זה תלוי באופי הדיון. יש דיונים שבהם אני מספרת סיפור או תומכת/מתנגדת במה שנאמר. במקרה הזה, כמו שכתבתי, זה לא נראה לי כמו התחלה של דיון ענייני אלא סתם התגרות והגבתי בהתאם. אני לא חושבת שיש במה שכתבתי סטריאוטיפים, אני מאוד משתדלת להמנע מהם, אבל כמובן שאף אחד לא מושלם. בהחלט, חלק מאוד חשוב מפמיניזם הוא לא להיות סטריאוטיפי ולבחון כל אדם לעצמו. ההערה לגבי יכולתו של הכותב להבין את דברי הייתה צינית ולא סטריאוטיפית. דבר אחרון, אני מבקשת שתבדיל בין אגרסיביות לבין קיצוניות הדיעות שלי, שהיא לגיטימית. אם מה שכתבתי קיצוני ומעורר אצלך רתיעה, זה בסדר, אבל זה לא אומר שאני מתפרצת. כמו שכבר ענו לך, גם אני לא מקבלת את הנושא של סממנים נשיים וגבריים. תפיסת עולם כזו היא זכר לעידן שאנחנו מנסות למחוק את שרידיו.

מדי פעם אני מוציאה מהמגירה שבמקרר

מלפפון שהעלה עובש. כשאני אוחזת בו בקצות אצבעותי, חמושה במפית ניר, נזהרת שלא ללחוץ פן יימעך, מציף אותי הגועל נפש. כן, כמו עכשיו. אז לך לך מלפפון רקוב מכאן אל הפח.

Boojie

New member
איכס, אורין, עשית לי צמרמורת בקצות

האצבעות. דימוי אחר לא יכולת למצוא???
(אם כי אני מזדהה איתך במאה אחוז, מה לעשות.
)

ושוב

נכנס מישהו בשמות בדויים שונים כדי לעורר פרובוקציה. וענינו לו. אני מרשה להרים טלפון אל טל או אלי וליידע אותנו, להבא, מיידית - כדי שנמחוק לפני שאנחנו משתרשרות אליו.

טל קר

New member
אוף טופיק. זה לא אותו אחד/ת, בננות

זה פשוט ביטוי מקטין לנשים/בנות שקיים עוד מהשירים של חיים חפר אם איני טועה.

Boojie

New member
אין לי בעייה בשימוש במילה בננות

כל עוד ברור שזה לא נעשה כעלבון. לבנות הדודה שלי קראתי בננות כל הזמן, והיה ברור בינינו שזו התייחסות של חיבה. אבל כשמישהו נכנס עם התייחסות כזו לפורום פמיניזם, די ברור שאין מטרתו לומר בכך "אני מכבד אתכן כבני אדם בוגרים ואינטליגנטים"... מה לעשות, התייחסות חיבה שכזו לא ממש מתאימה לדיון אינטלקטואלי. כמו שלא תקרא לעמית לעבודה "מותק" או "בובון".

.inbal

New member
מצטערת../images/Emo20.gif

אבל ראי את תחילת ההודעה הראשונה שלי... להבא לא להגיב? מבחינתי, את ההודעות שלי את יכולה למחוק, לא אעלב.

sista

New member
אם רק היה לנו מדור FAQ...

אולי כל השרשור הזה היה מתקצר לו. סיסטה, הוועד למען מדור FAQ ונשים שאיכפת להן

sista

New member
חלילה לך לבזבז את זמנך

על השטויות הקטנוניות שלנו. תגיד, לא נמאס לך?

למעלה