לבנים

לבנים

איך ההורים גילו שאתם גאים? סיפרתם להם,קראו מכתב,שמעו אותכם....? איך ידעתם שאתם רוצים להיות הומוהים...כאלו,איך התחיל הקטע? ובאיזה גיל החלטתם סופית שזה מה שאתם רוצים להיות?

Innuendo30

New member
שלשום סיפרתי להורים

(אפשר לראות כמה שרשורים למטה). תפסתי כל אחד מהם לשיחה נפרדת ואחרי הרבה "הלוך-חזור" הובלתי אותם לזה. הם ידעו בערך 3 חודשים שיש לי נושא חשוב שאני צריך לדבר איתם עליו. מממ... איך ידעתי שאני רוצה להיות הומו? אני מניח שהשאלה היא איך החלטתי שאני לא מסתיר את הנטייה שלי מפני כ-ו-ל-ם עד יום מותי(הרי אי-אפשר לבחור להיות הומו או לא להיות הומו). האמת שעד לפני חצי שנה בערך, הייתי בטוח ב 100% שאני הולך לחלוף מהעולם הזה בלי שאני אעשה כל דבר עם הנטייה הזאת ובלי שאף-אחד יידע לעולם. כל דרך אחרת נראתה כל-כך כל-כך לא הגיונית. הייתי בטוח שאני הולך להתחתן עם מישהי שאני רואה בה ידידה ולהקים איתה משפחה. רק לפני חצי שנה פתאום שאלתי את עצמי - למה אני עושה לעצמי את זה?? למה?? למה אני צועד במסלול שבו המצב הכי הכי אופטימלי זה שאני אהיה "בסדר" ולא באמת מאושר? למה אני מתפשר לעזאזל על החיים שלי ככה? אז נכון שחיים בתור הומוסקסואל רצופים ביותר מכשולים בדרך(לצערי) - אבל בקצה הדרך האור הרבה הרבה יותר בהיר. אז החלטת לא לבחור בדרך ה"קלה"(כביכול) ולהתפשר והחלטתי שאני הולך לחיות את חיי עם מישהו שאני אתאהב בו מעל הראש ואקים איתו משפחה עם 1-3 ילדים(צריך להתחיל לחסוך לאימוצים\פונדקאות
). בסופו של דבר, באמת באמת באמת חיים רק פעם אחת. לא רוצה להסתכל אחורה עוד 65 שנה ממרום שנותיי ולשאול את עצמי איך נתתי לחיים שלי פשוט לחלוף מול העיניים. והרשו לי לצטט את השיר שהקשבתי לו ממש באותה שניה שהחלטתי שזהו, אני לא משקר יותר (באמת הקשבתי לו באותה שניה):
This is your life Don't play hard to get It's a free world All you have to do is fall in love - Play the game - Everybody play the game of love​
Queen - Play the Game קיטשי קיטשי אבל הכול נכון. מעין תחושה כזאת של "גם לי מגיע" - ובאמת גם לי מגיע.

matanky

New member
../images/Emo221.gif עונה ../images/Emo221.gif

איך ההורים גילו שאתם גאים? סיפרתם להם,קראו מכתב,שמעו אותכם....? מישהו סיפר להם. אין לי מושג מי. לא יצאתי מהארון , הוציאו אותי. וזה יותר טוב האמת כי לא יודע אם היה לי האומץ לגלות להם, אני מרגיש הרבה יותר משוחרר. אמא לקחה אותי לשיחה בחדר, ושאלה אם אני חושב שיש לי בעיות בזהות המינית וכו'.. ואז אמרתי לה שלא וברחתי מהבית, הייתי אצל ידידה עד הלילה וחזרתי ולא דיברתי עם אף אחד... ואז היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אלך לדבר עם מישהו וזה, והיא לקחה אותי לבית הפתוח בחיפה.. שם דיברתי עם מישהו ודיברנו , ואמרתי שאני הומו והכול, והוא שאל אם אני רוצה שיגיד לאמא שלי. אז אמרתי שכן. אמא שלי הלכה לשם יומיים אחרי, והוא סיפר לה ואז היא סיפרה לאבא, האחיות איכשהו ידעו וזהו. כל המשפחה יודעת והחברים והכי טוב להיות בחוץ
איך ידעתם שאתם רוצים להיות הומואים...כאלו,איך התחיל הקטע? הניסוח של השאלה לא נכון חח. זה לא שידעתי שאני רוצה להיות הומו. וזה לא שבחרתי את זה. זו הנטייה שלי וזהו
. הקטע התחיל שהייתי בן 11 בערך וזה הגיל כזה שכולם ילדים קטנים ומסתכלים על בנות ואז יש נשיקה בפה וזה.. ואני פשוט לא רציתי להיות חבר של אף אחת. הסתכלתי על בנים, וזה לא נראה לי משהו מוזר כאילו לא היתה לי בעיה להסתכל על בנים פשוט לא דיברתי על זה אף פעם. ובאיזה גיל החלטתם סופית שזה מה שאתם רוצים להיות? עוד הפעם חח זו נטייה. בערך בגיל 14, הבנתי סופית שאני הומו. כיתה ז', התחלתי לדבר על זה עם ידידה שלי.. ואז כמה בנות רצו להיות חברות שלי וחשבתי על עצם העובדה שאני אתנשק עם בחורה אז ויתרתי חח.. פשוט לא יודע. בחורה תמיד בקטע המיני הגעילה אותי. אני מת על בחורות אבל לא בקטע המיני. ואז הבנתי כבר שזה לא הקטע שלי. ולאט לאט יצאתי מהארון. ומי שצריך לדעת פשוט יודע
מחוץ לארון
זה הכי אחי

Effoliation

New member
אני חושבת ש..../images/Emo210.gif

זה לא מה שהם רוצים להיות, זה פשוט מה שהם.. וזה הבדל קטן וחשוב- כי זאת גישת חיים שונה לגמרי.. ולך- אפר לשאול מדוע אתה מתעניין?

Innuendo30

New member
../images/Emo45.gifגם מצטרף

ומה זה העירנות הזאת בפורום בשעות האלה???

Innuendo30

New member
קורע ת'תחת לפסיכומטרי בעוד שבוע../images/Emo178.gif

לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ

Effoliation

New member
ואייי../images/Emo210.gif

איזה באסה :(( ואי שיהיה ממש בהצלחה!!! וזה לא טוב ללמוד בשעות כאלה.. לך לישון, זה חשוב!! שלא תירדם תוך כדי ספירת זמן
חח שינה זה חשוב במצבים כאלה

Innuendo30

New member
השעון הביולוגי שלי כבר דפוק לגמרי

זה מה שקורה כשאין שום מסגרת
עברתי למחזור של 36 שעות ביממה
... לא נורא - הצבא עוד חודשיים יחזיר אותי למסלול

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מותר לכתוב פה בכל שעה

לא תמיד יש פה מי שער אבל משתדלים וזה P:

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif קח את הזמן ;]

תתלבט כמה שתצטרך כשתהיה בטוח אתה תדע.. שום דבר לא דחוף. ובנתיים מוזמן לשאול ולהתייעץ כאן אנחנו פה

Effoliation

New member
הממ..../images/Emo210.gif

אוקי.. שיהיה בהצלחה.. מקווה שתצליח למצוא מהר את האמת שלך.. אתה תמיד מוזמן להתייעץ כאן

Alnilam

New member
ארג.

ההורים גילו בשלל דרכים, זה נורא תלוי את מי שואלים. עד לאחרונה אני חשבתי שהם גילו כשהם תפסו אותי עם מישהו, אבל לאחרונה התברר שהם ידעו כבר קודם לכן כי אחותי סיפרה להם. [וזה היה לפני שנים, ככה שזה לא באמת משנה]. איך ידעתי שאני רוצה להיות הומו? מעולם לא רציתי להיות הומו. לא רציתי, אבל מה לעשות - יצא, ואני הומו. אז אלה החיים, וככה אני חי אותם. מתי התחלתי להבין שאני נמשך לבנים? כיתה ה'-ו' ככה, כשכל החברים התחילו לדבר על בנות - ואני התחלתי לחשוב על בנים. באיזה גיל ידעתי סופית? אני מניח שבאותם גילאים. באיזה גיל הבנתי שזה מי שאני, בלי קשר למה שאני רוצה - ואני לא יכול לשנות את זה? גיל 12-13, ככה, אני מניח. אבל לא "רוצים" להיות הומו. אם מישהו סטרייט עכשיו יחליט שהוא רוצה להיות הומו - זה לא ממש יעבוד לו. אנחנו נמשכים למה שאנחנו נמשכים. אנחנו לא שולטים בזה, אנחנו לא "רוצים" את זה. אנחנו פשוט . . . נמשכים. [אם זה גנטי או מולד או סביבתי - טוב, זה עוד לא ברור. אבל זה לא באמת משנה, כי בכל התיאוריות, מלבד השרלטניות - מאוד ברור שאי אפשר לשנות את זה.] Alnilam

למעלה